Правила дорожнього руху у Львові

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Ума, 27 лис 2006.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: правила дорожнього руху у Львові

Я б до цієї даїшникової форми зробив ще одну добавку: на шапці кожного дішника тре вчипити червону жарівку ват так 200, і щоб та жарівка мигала. Тоді їх би було видно навіть у кущах. :D

2. Ума

Ума Well-Known Member

:D :D :D :D

підтримую пропозицію!!!

3. Нуся

Нуся New Member

Та я є! Де би я у Львові могла пропасти?! На роботі передноворічна "гарячка" і нема коли в голову пошрябатися. Але то не означає, що я занедбала форум. Я чесно все поперечитувала, зрозуміла, що матеріалу до нової рубрики є вже на кілька номерів. І хай angal не думає, що я тільки обіцяю. Просто який сенс відкривати ту рубрику вкінці року, коли народ купує ялинки, а не газети. Ми будемо мати різдвяні канікули, а після того 17 січня вийде перший номер "АвтоАфіші". З новою рубрикою. З Вашими іменами. З автографом для angal, щоб не сумнівався. Але не все і відразу! Принагідно всім бажаю щасливого Нового року і веселих свят!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

О! як добре, Нуся, що Ви є!

Нуся а Миха опоблікуєте, нє?;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :D

5. Капітан

Капітан Well-Known Member

Надо будет прикупить газету. Неплохой способ рекламы! Про меня раньше только две статьи в газетах печатали. Одну хорошую, одну плохую соответственно :)
    Это хоть не про меня, но...

6. angal

angal Well-Known Member

О, а де подівся допис від Бориса з Києва з мапою перехрестка? Тільки зібрався відповісти, а його ма? Там було пару моментів, на які хотілося звернути увагу, які не тільки Києва стосуються, а загальних підходів до трактування окремих пунктів ПДР, які важливі для багатьох водіїв.

Умо, і Ваш коментар так само безслідно зник! А я з ним хотів посперечатися!:) Оскільки працюючі світлофори автоматично відміняють дію знаків пріорітету, якими є знак "головна" і "надати дорогу". Тому приклад цього перехрестку міг би бути корисним для розуміння правильного порядку дій при розїзді на такому, і подібних йому, не тільки києвлянам.

Борисе - схему перекрестка в студію. Повторно. :)

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

8. angal

angal Well-Known Member

9. Ума

Ума Well-Known Member

Є ще ідея обговорити тут левандівський міст :)

де раптово тре зупинитися, бо виявляється, що дорога, якою їхали не головна, а другорядна! і ото на мості треба стояти і пропускати водіїв з Городоцької. Як на мене повний абсурд. Могли б зробити виїзд з Городоцької на міст по знаку вступити дорогу, а з моста на городоцьку - їхати донизу і там вже виїзджати на Городоцьку в правильний ряд. (я зрозуміло пояснила свою думку?) :)

10. angal

angal Well-Known Member

Умо, Ви завжди зорозумілі на 100%.:) Коли хочете.:) :) :)
    Перехресток на Левандівському мості дійсно виглядає нелогічним. Там просто на кілька десятилітть "заморозили" недобудовану розв'язку. Такий, ненормальний для 4-х рядної дороги, напрямок головної в цьому місці можна пояснити хіба що бажанням уникнути зупинки на мості, над залізничними коліями, транспорту, який з Левандівки прямує до центру. Може бояться, що міст завалиться?:) :) :)

11. Ума

Ума Well-Known Member

нє, ну всьо решту зрозуміло... а ото, процитоване, як сприймати? ;)

щодо моста. Щоб ніхто на мості не зупинявся - невже не можна зробити проїзд прямо до Городоцької, де зараз поворот на ліво заборонений і дозволити цей поворот? Тим самим маршруткам було б дуже зручно! і Пасажирам теж, а то та вузенька напіводностороння вуличка, що виїзджає на міст не передбачена для висадки пасажирів.

п.с. Єдине, що там тролейбус ходить... його так, як я запропонувала не перенесеш :rolleyes:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як дружню підказку.;)

13. angal

angal Well-Known Member

З притаманним Вам почуттям гумору. :) Особливо в передсвяткові дні

Може мені деколи приємно читати від Вас репліки з елементом емоційно-особистого. ;) І так само мати нагоду відповісти в такому ж стилі. :) Я ж "мухи" маю. Хоча і "в рамках". :D Але це вже офтоп. Цікаво, а чи може один модер вжухати штрафом другого за офтоп чи флуд? Ваууууу!!! А раптом може, якщо це "супер"?! :eek: Все закінчую месседж....:eek: :eek: :eek:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну все, angal, тримайтеся!!! Зараз з Вас піря посипеться няй лише Ума прочитає, я то вже привик.:) :) :)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для мене саме дурне перехрестя знаходиться навпроти Шувару. До чого там додумалися Гаїшники.
    Якщо їдеш по проспекту Червоної калини з Хуторівки у напрямку Сихова, то Ти не на головній, якщо їдеш по паралельній вулиці через славнозвісний міст (який Кучма зробив за 100 днів), то Ти вже на головній. Якщо Виїхати з базару по вулиці, де підірвали директора, на Проспект Червоної Калини, то частинау проспекту ми є як на головній, а частина, як на другорядній вулиці. Тобто робилося все це на пяну голову тупого даїшника. Море водіїв просто помиляються на цьому перехресті від нелогічності.

16. Капітан

Мих, а там в принципі нічого кращого і не придумаєш :sad: Складне перехрестя, тому доводиться переживати незручності при русі по ньому. Проте, я кожен день там їжджу, але пробок не помічав навіть у годину пік. Інше питання - це обладнання перехрестя підземним переходом. Це значно розгрузило би потік автотранспорту і сприяло безпеці обох сторін - пішоходів і водіїв. Колись там шось починали рити, викопали яму заставили парканом і на тому була квітка.

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Дурнувате перехрестя Липинського-Промислова. Їдуть собі люди по Липинського спокійно у лівому ряду і раптом за перехрестям опиняються на зустрічній смузі. Хто часто їздить , то вже знає, що перед проїздом перехрестя треба зайняти правий ряд. Але нераз бачу як там народ не може розминутися.

18. angal

angal Well-Known Member

Не стільки дурнувате, як аварійно небезпечне, так само як загалом і весь відтинок вул. Липинського від вул. Замарстинівської до вул. Промислової. Подвійна суцільна смуга - не бетонний забор, і не може втримати багатьох від бажання заїздити-виїздити через неї у бокові проїзди до новостворених фірм по парній стороні вулиці. Як і не виконуються водіями знаки "зупинка заборонена" на цій ділянці. Що не тільки залишає тільки одну смугу для руху, замість двох в кожному з напрямків, але і дуже обмежує оглядовість. Аварії трапляються майже щоденно. З тяжкими наслідками - з пригнічуючою регулярністю.

А перекресток продуманий, як на мій погляд, добре. І знаки потрібні стоять. Проблема в тому, що декотрі водії з порушенням паркуються в правому ряду і заступають своїми машинами знаки напрямків руху по рядах, а інші, безшабашно спішучи проскочити на жовтий, не беруть до уваги таких самих, як вони, які вирішили не збавляти швидкість, коли їм ось-ось включиться зелений. Аварії трапляються часто. І з тяжкими наслідками. Оскільки в цьому місці дорожнє покриття в якісному стані, і швидкості великі. Минаючи цей перехресток привчив себе в любому випадку, незалежно від кольору світлофора, зважати на дії водіїв, які знаходяться на перпендикулярному напрямку. І всім раджу те саме. Згідно самого головного правила Правил дорожнього руху, яке викадають в любій порядній автошколі: це правило "Три Д" - "Дай дорогу дурню".

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чому нє?
    Треба просто вулицю, що йде з Хуторівки на проспект Червоної Калини зробити головною у повному розумінні слова, все, а бічні - хай будуть бічними. І всі діла. Водії б не плутались, а то буває, що всі думають, що вони на головній.

20. Капітан

Ага, тоді наприклад дві-три машини, які їдуть з Чукаріна і хочуть повернути на міст, автоматично будуть створювати аварійну ситуацію, перетинаючи дві головні дороги одна за другою.

а де твій аватар? :)