Відповідь: правила дорожнього руху А-а-а! Ясно-ясно. А то нині видів їдну похожу до Вашого аватара, виходила з синього авто і подумав: а може це Ума?:rolleyes:
Відповідь: правила дорожнього руху Щось невдало я гілку назвала... здалось би перейменувати.. отож, ще один прикол нашего городка. просп. Чорновола. Проїзджаю кільце у напрямку центр-арсен, мені потрібно паркуватися під офіс, що на другій стороні. Розворот найближчий через 200-300м після кільця. Але в цьому розвороті не можна розвертатися!!! Маячня повна. Стоїть знак, який вказує напрямок руху на три (!) смуги, в той час як там тільки дві! І третя смуга починається за метрів 50 від розвороту. По правилам потрібно їхати, аж до Арсену, а це ще один світлофор в ту сторону і назад два! Я звісно, то всьо мала в носі - і порушую, якщо немає ментів. Хоча одного разу, довго стояла на розвороті за той час під"їхав сержант Петренко Ну і звісно пиняє мене. Я не знайшла нічого кращого сказати, як заплутати його тими двома-трьома смугами! Вуйко сам не зрозумів як то так коли дві смуги вього, знак на три. Відповідно, я кажу, що нічого не порушила. Поки він думав, я поїхала. Але як бути з тим розворотом в правовому полі? п.с. я забула вказати, що знак на три смуги вказує напрямок руху крайньої лівої смуги прямо, тому типу не можна розвертатися.
Відповідь: правила дорожнього руху а він перш, ніж взяти мої документи сказав причину чому зупинив... ну тут і почалося :p Новенький видно :D
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Ну може він був зачарований, не міг грубіянити і таке інше, нє?:p
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові угу, точно був зачарований - смуги дві, а знак вказує напрямок трьох смуг :D хоча я навмисне туди не їду, як бачу, що стоїть підозріла машина. Хто часто їздить там, той вже в курсі, хто є свій, а хто під свого косить, а потім зі свистом вибігає і спотикаючись перебегає смугу, щоб тебе зупинити Я тільки раз попалася (хоча постійно там порушую) і то через те, що поки я на розвороті пропускала потік зустрічних автомобілів він уже встиг приїхати і чекати мене там :cool:
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Для експерименту, треба було ще раз проїхати довкола і знову на те місце. Просто цікаво для себе: ану чи викручуся ще раз?
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові е нє, я невпевнена, що така колізія у знаках і рядності на дорогах може дати оправдання порушнику. Бо мент завжди скаже, що немає крайньої правої смуги (типу була і зарили), а отже дві ліві вказують напрямок руху тільки прямо... я собі просто думаю, чому б там не дозволити розворот? і чому б не намалювати правильний знак? на перевірки я не годюся, бо порушую тільки тому, що економлю свій час Якби в сторону арсену і назад не було зайвих світлофорів (а в якусь сторону обов"язково попадається червона хвиля), я б і не думала порушувати - подумаєш зайвих 500 метрів туди, а потім ще 700 назад :rolleyes:
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Він би Вас з радістю зупинив, а Ви б з радістю сказали: - я Вам вже все пояснила і по-моєму Ви просто до мене чіпляєтесь. Ну міліціянт би зразу зашарівся... А Ви третій раз довкола... А він би знову не проти зупинити. До штрафу все одно б не дійшло.
Відповідь: правила дорожнього руху Умо, ви дійсно натрапили на черговий "ляп". Того знаку там не було до того, як збудувався Арсен. І смуг було всього дві. З лівої можна було розвертатися через розрив для розвороту, з правої - через 50 метрів повертати направо, на вул. Торф'яну. Після будівництва Арсену і заправки напроти нього добавили третю смугу справа для повороту направо на Торф'яну (на тому "дальньому" перехрестку, який від місця для розвороту за 50 метрів). І, напевно, для "особливо тупих", вирішили знаком нагадати: панове водії - направо тільки з правої смуги. На стовбі для знаку вирішили зекономити. Дали команду почепити на розтяжці, що тримає тролейбусні дроти. І, напевно зле пояснили, на якій з розтяжок. Чи то машина з люлькою не могла підїхати під потрібне місце, чи роботяги були "з бодуна", знак вчепили не на ту розтяжку. Ну переплутали хлопці на одну. І вийшло - там де три полоси - знаку нема. Там де дві - Є. Правда в цьому місці нема повороту направо. Зате є місце для розвороту наліво, причому часто потрібного, який виявився забороненим. Чим не ситуація з відомого анекдоту - треба ДАІшнику матеріальну допомогу - нехай бере знак і ставить де хоче. Для того, щоби з цим знаком дати раду, треба відшукати Рішення Міськради (чи, може, Виконкому), де затверджене його розташування. Без такого затвердження ні один знак не встановлюється. І спираючись на нього посилати "Петренка" туди, куди він сам іти не хоче. Мені відшукати не вдалося. По верхах в неті не видно, а копатись - ліньки і нема часу. В мене "Петренко" "ходить за власним бажанням", коли я йому повідомляю, що на місці платити не буду, а мої наступні дії після складання ним протоколу - відшукати вищезгадане рішення, і звернутись зі скаргою на неправильне його виконання посадовими особами ДАІ, разом зі спробою на цьому заробляти. "Петренкові", звісно не подобається перспектива відповідати "посадовим особам" на запитання про його роль "ініціатора" такої скарги. Двічі діяло безвідмовно.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Можливо Нуся здійснить журналістське розслідування і в черговому номері роздрукує це рішення, на поміч водіям
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Нуся заглядає зрідка. І поки більше обіцяє.... А може... Нуся!!!!!!! Де ви!!!!!!!!!!
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Ментам прикольну форму видали Таку яскраву! Вони тепер як лампочки на сірому фоні міста Сьогодні пасли на Чорновола "порушників" розвороту Але сховалися тепер аж під офіси (може через форму). Я як завжди, порушила тама, але мене не зупинили - чи то не запам"ятали, чи знали, що я володію інформацією на цю тему
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Не дивно Новий Рік і Різдво на носі. А "більше грошей" завжди ліпше, чим "менше грошей". Особливо перед святами. Але ми їм, підпершись знаннями та Правилами, не дамося.