Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Во вторник смогу около 20.00, пожалуй на пл.Рынок Только на люфы не подписываюсь - насмотрелся. Лучше на лифы :D
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові не певен, що зможу... постараюся... рівняння на левандівку - чи як пізнаватимемося?
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові (в стилі "17 мгновєній"): в 20-00 Levandivka выйдет из дверей Foto-Nova, и направится на явку. ЗІ: я там з 19-ї буду вільний.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові ясно - якщо в фотановій на вітрині буде 61 праска - знаця, явка провалена....
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Думаю, цікаво буде подивитися. Не зовсім стосується Львова, але, думаю, у нас те саме http://rutube.ru/tracks/657018.html?v=24cf2741fce63550955039de1cef198b
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові вже обговорювали це перехрестя, але прошу ще раз... для блондинистих принцес перехрестя на Сихові, коло Шувару. коли їду з мосту по Ч.Калини, маю 3 смуги: направо, прямо, прямо і наліво. коли вже в*їхала на Ч.Калини поза мостом, ота третя смуга - де вона закінчується? і хто кого має пропустити? там ще й пішохідний перехід є, і суцільна між смугами (правда недовго). перестроїтись на перехресті не можна (якщо ще й врахувати, що там можуть і наліво повертати з Хуторівки - вони стоять, загороджуючи частину дороги). увага, питання: їде дві машини з мосту, в середній і лівій смузі, їдуть прямо. як їм роз*їхатись далі, за умови, що з середнього ряду перестроїтись у геть правий можна тільки перетину перехрестя і переходу, і враховуючи, що там вже можуть знаходитись інші машини і автобуси (на зупинці)? (добре, що мені зазвичай там направо повертати треба )
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Машины едущие с моста - на главной дороге, их пропускают все. Если Вы едете в средней полосе и перестраиваетесь налево - пропускаете тех кто слева. Перестроится направо можна до начала сплошной, Вас должны пропустить те кто едет справа. Если неуспели или были помехи - придется пропускать левый ряд или нарушать через сплошную направо. Перекресток крайне неудобный, в связи с отсутствием подземного перехода и дурацкой полустёртой разметкой.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові так в тому і річ, що там я не знаю як можна перестроїтись правіше, права смуга після мосту значно зміщена порівняно з середньою смугою мосту, і ще й на поворот купа машин зазвичай чекає... але тішить, що не я одна думаю, що там незручно їхати!
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові а взагалі, може я в неправильний час їзжу, але не бачу в тому напрямку з мосту аж такого сильного трафіку - зробити 2 смуги по окремих напрямках, середня переходить в ліву, а ті, хто з Хуторівки - їдуть по правій, (пропускаючи з мосту на поворот) може би швидше то все проїзжалось...
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові если хотите ехать дальше прямо, то лучше предусмотрительно занимать крайний левый ряд. Средний на мосте - самый непродуманно-неудобный, с него и прямо сложно ехать, и направо не повернешь.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові дякую, так і робитиму. просто такі от нюанси виявляються тільки з досвідом - якщо початківець їде, орієнтуючись на знаки і розмітку - заїзжає в тупикові ситуації а ще, коло мосту "бавиться" якийсь жартівник - періодично знаки перекручені на 180 градусів, це якщо з Луганської на міст заїзжати зі сторони Стрийської, десь раз на тиждень точно перекручені знаки бачу.
Відповідь: правила дорожнього руху у Львові Делать разметку нужно учитывая ментальность наших водителей. Едущие с моста обычно выскакивают на перекресток со скоростью, превыщающей не только дозволенную ПДР, но и скорость водителей, выехавших на перекресток с других направлений. Если выезжать на перекресток по дороге, направляясь от нижнего Шувара - там вообще может непонятка возникнуть. Два ряда если поедут прямо, пресекутся с водителями едущими с моста. Левый ряд окажется зажатым на самом перекрестке, перекрывая кислород едущим перпендикулярно, по главной относительно них. Здесь уже наоборот лучше держаться правее.
Земляки, хто знає? Перехресток Левицького-Студентська-Мечнікова. Після недавно відремонтованої в. Мечнікова зявилася можливість їхати із Студентської прямо на Мечнікова. Питання з якого ряду вул.Студентської це робити. З одного боку, просторово з правого (але це суперечить секції світлофора), а за показами світлофора – з лівого (але потрібно зробити півповорот направо для обїзду острівка невідомо для чого поставленого, ризикуючи поцілуватися з машинами з правого ряду першої частини цього речення). Буду вдячний за відповідь.
Ми їдемо з лівого, щоб не заважати тим, хто повертає праворуч. Напрям по ідеї - прямо. Особисто мене сьогодні зранку на Чорновола нереальні корки мало не до Арсена вразили. Ну не було ж їх доки світлофори не вліпили. Ну чого все через онте місце - де логістика?
Сьогодні дурдом на дорогах, хто ще думає - не беріть автівку! На Городоцькій розвернуло фуру на рельсах і кинуло на неї маршрутку, вся Чорновола і Зелена стоїть. При цьому на Зеленій не можуть вгору піднятися як маршрутні так і легкові. Буксують - тручають - такі картини усюди. Забагато осадів і грейдери застрягли в тих же корках - не впоруються зовсім.
Те саме на Шевченка, фури буксують на підйомы зі сторони центру, страшенні пробки, трамваї періодично стоять, хвала нашим комунальникам, завтра будуть думати виїжджати
Видно місцева влада побачила весняні фото artemgukasovа в гілці "Власні фото", а тут аномалія мокрий сніг і мінусова температура вночі в лютому - де ж таке видано в наших широтах )
Там не тільки фуру, але й легковушку може розвернути де колія криво лежить. Достатньо щоб було трошки мокро/слизько.
Як ті світлофори налаштовують! Невже жодної штатної одиниці немає для того, щоб хоч стати і прослідкувати як недолуго працює той, що з Чорновола! Перпендикулярні смуги постійно пусті, а от з Чорновола - вічні затори. Та люди - не було тих світлофорів - перехрестя було пустим. Наше ДАЇ вміє хіба перешкоджати руху.. слів нема - одне обурення. Що від цього міста чекати можна, до якого євро стадіони, якщо одного (важливого) світлофора налаштувати не можуть відповідно до логіки!