Євромайдан

"Правий сектор" - хто вони?

Posted by MARTINI on Jan 29, 2014 805 replies
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дурко якесь

2. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

дурко дурком, але ніхто не ризикнув його заткнути

і якшо майдан зараз побачить, що його на%обують, то в раді сидітимуть не кулівлоби з турчиновими, а отакі дурки з калашами. Вся ця шваль повинна оголосити вибори і не брати в них участь, давши дорогу молодим незаплямованим, яких породив Майдан. Інакше - Саша Бєлий з АК

• Подобається Подобається x 4
  3. artobstrel

так і Ви б не ризикнули. сидить мавпа з гранатою х що в його бошці ...
    угу - давайте такого незаплямованого поставимо керівником гасіння пожежі? гдаю що керувати чимось ще складнійше, бо тре розуміти свою справу, хоча тут є - але, керівником гасіння не можна будьт кого, зато міністром как нєх, то танкіст то жванія то шуфрич - гирчать на пожежну машину а керують відомством ... доречі є такий цікавий перснаж: http://politrada.com/dossier/persone/id/2845 це повний пипець, проти нього майдан збирався коли це ще не було мейстримом ... зам бля голови служби ...

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Гасити пожежі повинні пожежники, а от керувати пожежним відділенням краще вже чесний профан, чим професіонал-злодій. Шо нє?

• Подобається Подобається x 2
  5. artobstrel

нє, бо визначити необхідну кількість відділень, достатньості наявних сил, необхідність визначення напрямку оперативних дій, провести всеосяжну розвідку, то тре трохи мати глузду, так і керівник - йому на підпис принесли якусь тупорилість він її підписав .. і ось я сиджу як долпо переписую лекції за два місяця... одна з тем ... єтнично-психологічні особливості Європейців .. і це майже дослівно - я не жартую ... хоча фахівці тут теж не кращі, я зі своїми ідеями крім іміджу популіста та бандьори нічого не заробив )

6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Мартини, вы серьёзно? Вы представляете куда вас заведут "Саши с АК"? о_О

• Подобається Подобається x 1
  7. MARTINI

ииии
    я правильно зрозумів, що Ви подумали, ніби я агітую за бандюків з калашами? :)
    тоді ви зовсім неправильно подумали :) Я лише кажу, що якщо все піде в Раді так, як йде останні кілька днів, то бандюки з калашами розженуть ту шоблу і встановлять в Україні військову хунту

• Подобається Подобається x 5
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Здається, пора вже шоблу розганяти....

9. artobstrel

ось заживемо! мало нам ху, буде ще хунта ...

10. Forpost

Forpost Стоїк

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2661225&postcount=736

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

нє хай вже краще Артобстрєл керує,нахер ту революційну доцільність

11. avatarwin

Правий сектор" - хто вони? --це ті хто прочищає дорогу для інших любими шляхами, вони також з народом ще з 1939 року

12. kym

kym Well-Known Member

це абсолютно очевидно. Ще з 1989 року спочатку КДБ України, а потім СБУ впроваджувало своїх агентів у партійні середовища. А всякі радикально-воєнізовані групи були нашпиговані ними як їжак голками - це і УНСО, Соціал-націоналісти (Войтович), а потім Свобода (Тягнибок), РУХ, і вс іінші. Відома історія підполковника КГБ-СБУ Бурлакова- активний рухівець 90-тих -стає мером Трускавця від РУХу - потім головою секретаріату РУХу, а потім на пряму роботу в СБУ де напевне і до тепер. причому Бурлаков став правою рукою Чорновола після того як загадково пропав Михайло Бойчишин(на той момент голова Секретаоіату і до тепер невідомо що з ним). В принципі нічого поганого не бачу в тому якщо українська спецслужба моніторить політ партії з середини. Але нажаль моніторингом це не стало. Через своїх агентів вони брали контроль на списками депутатів і вирішували хто мав би бути депутатом а хто ні і впливали на рішення керівників партій. За Януковича ці процеси посилились. Наглядним є приклад впливу спецлужб на процес який започаткувала Українська народна партія по обєднанню з партією Рух. Низові партійці УНП вимагали відставки Костенка, який уже на пряму співпрацював з регіоналами і якийсь момент Костенко зрозумів що вже йому кінець і запропонував обєднатись з Рухом, а сам іде у відставку - ідея хороша і прості партійці пішли на це.Але як потім оказалось ряд людей у партії почали створювати перешкоди, але не вспіли бо процеси обєднання пішли так швидко що за два три місяці всі обласні організації провели обєднавчі конференції і фактично завершили процес. Тоді витягнули донецького голову УНП зібрали липовий зїзд і сказали що УНП залишається окремо. Так що на даний момент РУХ - це дві партії, а УНП - це сателіт регіонів і її треба нищити так само як ПР. Так що легковажити впливами слецслужб на партійні середовища не можна. Не знаю як там з правим сектором, а те що там агентів спецслужб, як голок на їжаку і причому не тільки українських - російські там 100% є.

13. MARTINI

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

"З нашим отаманом не приходиться тужить" :mocking:

Якщо ситуація загостриться, то такі люди будуть дуже потрібні, але якщо стабілізується то :dntknw:

15. borkhes

MARTINI, он ещё в кандидаты в президенты не выдвинулся? Доставило, когда он про правовой беспредел начал задвигать...:facepalm:

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну тут він правий, не знаю як тепер , а ще тиждень тому навіть в нашому районі (крайній захід) вся реальна влада була в ПР, і достукатись до когось було просто не можливо...кругова порука йопти..

17. borkhes

Hyligan, когда чел, который ещё несколько дней тому бряцал стволом, ведёт себя как гопник, а потом начинает задвигать про закон и порядок... хм... не, я не спорю, может он и прав, но это к закону отношения не имеет. Тут скорей "ваше слово товарищ маузер", чем законы Украины.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я згідний, але коли правляча групіровка сама під себе пише закони, а потім ще і їх не дотримується то зоконним способом тяжко щось змінити....Тому і кажу, для війни такі люди дуже корисні, що він міг би робити в мирний час сказати важко.

19. borkhes

Hyligan, так вы на страны в Африке посмотрите, там переворотов много происходит, полагаю, что люди такого типа там очень востребованы...

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Hyligan, законным способом представитель ПС вроде во временное правительствоь вошёл. Это и есть - законный способ или я ошибаюсь? :)

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

а де твій аватар? :)