дурко дурком, але ніхто не ризикнув його заткнути і якшо майдан зараз побачить, що його на%обують, то в раді сидітимуть не кулівлоби з турчиновими, а отакі дурки з калашами. Вся ця шваль повинна оголосити вибори і не брати в них участь, давши дорогу молодим незаплямованим, яких породив Майдан. Інакше - Саша Бєлий з АК
так і Ви б не ризикнули. сидить мавпа з гранатою х що в його бошці ... угу - давайте такого незаплямованого поставимо керівником гасіння пожежі? гдаю що керувати чимось ще складнійше, бо тре розуміти свою справу, хоча тут є - але, керівником гасіння не можна будьт кого, зато міністром как нєх, то танкіст то жванія то шуфрич - гирчать на пожежну машину а керують відомством ... доречі є такий цікавий перснаж: http://politrada.com/dossier/persone/id/2845 це повний пипець, проти нього майдан збирався коли це ще не було мейстримом ... зам бля голови служби ...
Гасити пожежі повинні пожежники, а от керувати пожежним відділенням краще вже чесний профан, чим професіонал-злодій. Шо нє?
нє, бо визначити необхідну кількість відділень, достатньості наявних сил, необхідність визначення напрямку оперативних дій, провести всеосяжну розвідку, то тре трохи мати глузду, так і керівник - йому на підпис принесли якусь тупорилість він її підписав .. і ось я сиджу як долпо переписую лекції за два місяця... одна з тем ... єтнично-психологічні особливості Європейців .. і це майже дослівно - я не жартую ... хоча фахівці тут теж не кращі, я зі своїми ідеями крім іміджу популіста та бандьори нічого не заробив )
Мартини, вы серьёзно? Вы представляете куда вас заведут "Саши с АК"? Забавно видеть этот ролик и читать в то же время новости о том, что где-то там нашли оружие, и кто-то избежал ответственности по ст. ук украины за хранение оружия. Этот мужик у вас вне закона?
ииии я правильно зрозумів, що Ви подумали, ніби я агітую за бандюків з калашами? тоді ви зовсім неправильно подумали Я лише кажу, що якщо все піде в Раді так, як йде останні кілька днів, то бандюки з калашами розженуть ту шоблу і встановлять в Україні військову хунту
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2661225&postcount=736 ---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ---------- нє хай вже краще Артобстрєл керує,нахер ту революційну доцільність
Правий сектор" - хто вони? --це ті хто прочищає дорогу для інших любими шляхами, вони також з народом ще з 1939 року
це абсолютно очевидно. Ще з 1989 року спочатку КДБ України, а потім СБУ впроваджувало своїх агентів у партійні середовища. А всякі радикально-воєнізовані групи були нашпиговані ними як їжак голками - це і УНСО, Соціал-націоналісти (Войтович), а потім Свобода (Тягнибок), РУХ, і вс іінші. Відома історія підполковника КГБ-СБУ Бурлакова- активний рухівець 90-тих -стає мером Трускавця від РУХу - потім головою секретаріату РУХу, а потім на пряму роботу в СБУ де напевне і до тепер. причому Бурлаков став правою рукою Чорновола після того як загадково пропав Михайло Бойчишин(на той момент голова Секретаоіату і до тепер невідомо що з ним). В принципі нічого поганого не бачу в тому якщо українська спецслужба моніторить політ партії з середини. Але нажаль моніторингом це не стало. Через своїх агентів вони брали контроль на списками депутатів і вирішували хто мав би бути депутатом а хто ні і впливали на рішення керівників партій. За Януковича ці процеси посилились. Наглядним є приклад впливу спецлужб на процес який започаткувала Українська народна партія по обєднанню з партією Рух. Низові партійці УНП вимагали відставки Костенка, який уже на пряму співпрацював з регіоналами і якийсь момент Костенко зрозумів що вже йому кінець і запропонував обєднатись з Рухом, а сам іде у відставку - ідея хороша і прості партійці пішли на це.Але як потім оказалось ряд людей у партії почали створювати перешкоди, але не вспіли бо процеси обєднання пішли так швидко що за два три місяці всі обласні організації провели обєднавчі конференції і фактично завершили процес. Тоді витягнули донецького голову УНП зібрали липовий зїзд і сказали що УНП залишається окремо. Так що на даний момент РУХ - це дві партії, а УНП - це сателіт регіонів і її треба нищити так само як ПР. Так що легковажити впливами слецслужб на партійні середовища не можна. Не знаю як там з правим сектором, а те що там агентів спецслужб, як голок на їжаку і причому не тільки українських - російські там 100% є.
"З нашим отаманом не приходиться тужить" Якщо ситуація загостриться, то такі люди будуть дуже потрібні, але якщо стабілізується то
MARTINI, он ещё в кандидаты в президенты не выдвинулся? Доставило, когда он про правовой беспредел начал задвигать...
Ну тут він правий, не знаю як тепер мабуть вже всі перемалювались, а ще тиждень тому навіть в нашому районі (крайній захід) вся реальна влада була в ПР, і достукатись до когось було просто не можливо...кругова порука йопти..
Hyligan, когда чел, который ещё несколько дней тому бряцал стволом, ведёт себя как гопник, а потом начинает задвигать про закон и порядок... хм... не, я не спорю, может он и прав, но это к закону отношения не имеет. Тут скорей "ваше слово товарищ маузер", чем законы Украины.
Я згідний, але коли правляча групіровка сама під себе пише закони, а потім ще і їх не дотримується то зоконним способом тяжко щось змінити....Тому і кажу, для війни такі люди дуже корисні, що він міг би робити в мирний час сказати важко.
Hyligan, так вы на страны в Африке посмотрите, там переворотов много происходит, полагаю, что люди такого типа там очень востребованы... ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ---------- Hyligan, законным способом представитель ПС вроде во временное правительствоь вошёл. Это и есть - законный способ или я ошибаюсь?