Там під відео написано Для мене не очевидно наприклад. Зараз кожен день сиплеться тонна чорного піару і інформаційна війна на всю катушку. Питань в сто раз більше ніж відповідей - хто, як, чому.
Ай-ай-ай, Дальневосточник, опять Ваши пещерные фокусы. Надо ведь напомнить людям, что Лявон Чёрный был отпетым анархистом т.е. Вашим кумиром , а на Майдане таких нет. И разбойников, которые грабят и разоряют и которые привыкли жить легко там тоже почти нет. Наоборот, там стоят в большинстве своём работяги, которым воровской режим Януковича не даёт честно заработать на кусок хлеба и тащит обратно в расейское зазеркалье. И убрать таких, как минимум, от власти - святое богоугодное дело. Так, что "не треба нас дурити!"
Напомните. Заодно - о их флаге - красно-черном. Напомните - кто с этим флагом сейчас скачет? А флаг - это не "тряпочка на палочке" - это символ. И у этих товарищей - из правого угла - не символ Украины. У Украины символ - желто-синий. ТАК что - не надо "наводить тень на плетень" - все, что написал А.Н.Толстой - вполне созвучно сегодняшнему дню.
"Ваньку" валяете? Ну - походите с красным флагом, объясняя - мол меня с коммуняками только цвет флага объединяет... Получите - вполне о "правом угле" Забавно мне, что поле брани всех политических страстей влечёт к себе потоки срани различных видов и мастей. Ⓒ Игорь Губерман
Так ви на тлі червоних прапорів навіть фотографувалися недавно. Тільки на них не звєзда, а напис УДАР. Кажете, нічого не змінює? Змінює, прекрасно ці червоні прапори на Майдані виглядають. І так, панове і товаріщі, не лінуйтеся тегувати офтопи офтопами, скільк вже тем засмічено...
Ви червноий вiд червоного з бiлим вiдрiзнити можете? P.S. Ловити вас на неправдi - не буду. Тому, що я фотографувався на бiлому фонi - з червоним. Прапор Удару - навпаки. Треба готуватись, шановний. А то зараз наша - так звана - демократична журналiстика - вже стала нижче поiнтуса. Працюйте над собою.
По вашому, прапор СРСР був червоний з жовтим. Щодо вашої фотки - може, і помилився, відшукувати не буду. Але суті це не змінює, від того ударівські прапори на майдані не перестають бути червоними. Щодо готуватись і журналістики - то не буду я готуватися. Якщо ви тут відпрацьовуєте "редакційні завдання" - ну то вже вибачайте. Я ж тут не на роботі, навпаки, поміж робочими завданнями відпочиваю. Приємно, що ви знову користуєтеся офтопами
Это Вы, типа, делитесь личным опытом? А может Губерман, сторонников партии "Удар" и, извините, Вас в том числе считает "сранью"?
Полковник обісцявся кип'ятком в чоботи і виліз на стелю. Так скандальна фотка з Банкової все-таки Правий Сектор? А я все вигороджував шо то ряджені.
Координатором «Правого сектора» у Західній Україні став Олександр Музичко http://www.youtube.com/watch?v=Tut_-S6C7Po#t=159
Незнаю як Ви, а я помалу доходжу до думки що то таки правда що добро повинно бути з кулаками, а краще з АК. Більше того було б не погано мати таку машинку під диваном про всяк випадок
Слава богу. Нудні демократи від "екстремістів" відрізняються тільки тим, що йдуть під репресії як вівці на заклання. Для Януковича шо водій машини з покришками, шо медик, шо бойовик - всі однакові, всі по одній статті ідуть.
А що воно взагалі таке ті "зіги"? Може я помиляюсь, але хіба в СССР на параді командуючий який обїзджав в кАбріалєті не "зігав"? А хіба ви самі не "зігаєте" знайомим коли їдете в авто