Євромайдан

"Правий сектор" - хто вони?

Posted by MARTINI on 29 січ 2014 відповідей - 805
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

— Я вижу — вы уже моргаете, матрос, вы поражены, ваши добродетели возмущены! — кричал Леон Черный. — Так знайте: мы сломали наши перья, мы выплеснули чернила из наших чернильниц, — пусть льется кровь! Время настало! Слово претворяется в дело. И кто в этот час не понимает глубокой необходимости разбоя как стихийного движения, кто не сочувствует ему, тот отброшен в лагерь врагов революции...
    Махно, щурясь, стал кусать ногти. Рощин подумал: «Нет, старичок знает, что говорит». Чугай, навалясь на стоя, поставил на него локоть и поднял палец, чтобы Леону Черному было на чем сосредоточиться...
    — Третий вопрос. Хорошо, эти кадры вы мобилизовали. Дело свое они сделали. Разворочали... Заваруха эта должна когда-нибудь кончиться? Должна. Разбойники, по-нашему — бандиты, люди избаловавшиеся, работать они не могут. Работать он не будет, — зачем? — что легко лежит, — то и взял. Значит, как же тогда? Опять на них должен кто-то работать? Нет? Грабить, разорять — больше нечего. Значит, остается вам — загнать бандитов в овраги и кончить? Так, что ли? Ответьте мне на этот вопрос...
    В комнате стало тихо, будто собеседники сосредоточили все внимание на поднятом пальце, загнутом ногте Чугая. Леон Черный поднялся, — маленький (когда сидел, казался выше), неумолимый, как философская мысль.
    — Застрели его! — сказал он, повернувшись к Махно, и выбросил руку в сторону Чугая. — Застрели... Это провокатор...

Ⓒ Хождение по мукам А.Н.Толстой

• Подобається Подобається x 2
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як казав Тягнебок "Відкрий чоловіче Кобзар, там план" :)))

• Подобається Подобається x 4
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Я так розумію, Дальнєвосточніку не сподобалася пропозиція ДУМАТИ...

• Подобається Подобається x 1
  4. Bambook

Зі сторінки ПС на ВК

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

6. Bambook

Дмитро Ярош

7. morze

morze Well-Known Member

Головний схрон не в КМДА, а в Мавзолеї!!!!

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Поміркованість заведе їх (і нас теж) в другий термін Януковича.

• Подобається Подобається x 2
  9. luca

luca миється в бані

важко сказати. хочеться вірити, що Україна в них на першому місці, не чиїсь гроші. Час покаже.

10. Bambook

Велике інтервю з Дмитром Ярошем:

http://www.pravda.com.ua/articles/2014/02/4/7012683/

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

13. morze

morze Well-Known Member

Вперед!

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще один як Ромко. "Шеф, уфсьо пропало!". Називається плив-плив, а на березі всрався.

16. MARTINI

Ну реально ж відморозки на всю голову

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, чому перше відео на каналі харківського антифошиста? Де він взяв його?

У другого відео які розбіжності з метоюі Майдану? Нудні демократи і малохольні центристи привели Януковича до влади, тому ціна їм така сама і відповідальність за доведену до ручки країну. І зараз малохольним центристам дай волю - вони знов рашистів залишать як є, і ті знову на виборах спокійно пройдуть у владу. Демократія головне, йопта.

18. MARTINI

На першому і другому відео в головній ролі той же персонаж - Олександр Музичко... На першому він зігує з вигуком "Правий сЄктор!", а на другому він вже керівник загону Самооборони майдану, погрожує "зробити у рівненській області хунту"... Думаю, Правий Сєктор і Самооборона Майдану мали б того малахольного якось ізолювати від людей

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Послухай добре шо він говорить, не шукай проблем де їх немає. До того ж люди підтримали його слова і я теж підтримую. Банду можна тільки за ноги і об одвірок, у всіх інших випадках вона буде тебе вважати за пусте місцеі і за здобич.

20. MARTINI

і я підтримую, але чи обов"язково для цього кидати зіги?

а де твій аватар? :)