Та шо "потрібно було" - це в минулому. Я кажу - кого тепер поставити на їхнє місце - Правий Сектор, чи шо?
Так з мафією не воюють. Ось місцевих вони озлоблять. НҐ скоро перестануть годувати також. А на кого? Два мудака Порошенко і Аваков вирішили переконати частину України що вони є мудаками. Думаю успішно. Тепер таки питання чому вони так браво на Крим не наступають?
Не факт що він виживе до того часу. Поставте Яроша президентом а Саакашвілі прем'єром. Але це не реально на сьогодні. А коли буде реально то невідомо хто буде. На разі не голосуйте за ПП, НФ і ригоаналів. У перших забагато влади а останні ригоанали.
Мітинг «Правого сектору» на майдані Незалежності (пряма трансляція) View: https://www.youtube.com/watch?v=RuntSMVfwSQ
Год назад выбрали президента, полгода назад Раду, теперь Пс которые имеют поддержку в 1% и даже не хочет идти на местные выборы - хочет референдум, они идиоты? оставить страну которая воюет с хуйлом без президента, правительства, Рады, нет! даже идиоту такое в голову не придет - они ЗАПУТИНЦЫ!!!
Зловити корупціонера, змінити закони на кращі, навести в країні порядок - це важко, легше заявити: давайте скинемо владу.
Hromadske.ZP @HromadskeZP 48 мин.48 минут назад Показать перевод Мітингарів, що виступали проти обласного прокурора, розігнав «Правий сектор».
Подивіться відео на громадському. Там все пояснюють. Принаймні більшість. Розігнали ГО "сила нації" яка складається з колишнього самозваного ПС якого звідти вигнали за сумнівні акції. Ніби вони керуються кимсь із новососів. Прокурор продержавний. Варто давати детальну інформацію щоб не попасти в інформаційну пастку. Там більше але всі деталі викладати довго. Може наріжуть відео пізніше. ПС говорить що він взагалі був у Києві на віче.
Ярош склав з себе повноваження лідера "Правого сектору" - не хоче бути "весільним генералом" "Правий сектор" пояснив, чому Ярош склав з себе повноваження
Дмитро Ярош Моя відставка з посади Провідника НВР ПС викликала неабиякий резонанс не тільки серед членства Руху, але й серед великої частини українського суспільства. Тому хочу дещо роз’яснити. купа бла-бла-бла...
О! Неочікувано... Диверсант, який вбив "альфівця", був представником "Правого сектора" - джерело 22 Коментувати Gazeta.ua в правоохоронних органах. "Цей чоловік — представник "Правого сектора" на прізвисько "Лісник". Його звати Олег Мужчиль. Він перший відкрив вогонь", - розповіли. Речник "Правого сектора" Артем Скоропадський у коментарі Gazeta.uaсказав, що Олег Мужчиль пішов від них ще влітку. Розкритикував організацію.
Ага. Типовий український націоналіст. Убитый в Киеве диверсант был бойцом ДУК А ще: Мабуть, когось повісити хотів...