Євромайдан

"Правий сектор" - хто вони?

Posted by MARTINI on 29 січ 2014 відповідей - 805
  1. forester

forester Well-Known Member

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А Запад знает, что он в недоумении?

• Подобається Подобається x 4
  3. bedazzled

bedazzled Well-Known Member

RT - це не телеканал, це міжнародне міністерство пропаганди РФ.

• Подобається Подобається x 3
  4. bedazzled

Вся та тяганина з Кримом та Донбасом головним чином через героїзацію нацистських союзників, хоч і на певний час, Бендеру, Шухевича та УПА.
    Аби українські націонал-патріотичні політичні сили зорієнтувалися на героїзм козацьких часів та часів УНР 1917-1920 рр. то сьогоднішнього сепаратизму було б менше.

• Подобається Подобається x 1
  5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Героїзація це для дебілів. Особливо героїзація козаків. Треба орієнтуватися на гарантії прав власності, на місцеве самоврядуванє, на те, щоб україньскі університети мали високий рейтинґ у світі, на те, щоб легко було починати і розвивати бізнес.
    Але людям (особливо людьским дітям) того всього не треба. Їм треба герої і дебіл Михальчишин. А для старших Тягнибок згодиться.
    :uanew:

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

bedazzled, а так --- я з Вами згоден. Ваша правда.

• Подобається Подобається x 5
  6. Stepan Bandarenko

Stepan Bandarenko миється в бані

7. bedazzled

героїзація УПА та СС "Галичина" мені нагадує ось цей кліп Леді Гага :)

http://youtu.be/niqrrmev4mA

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  9. vele

vele Well-Known Member

Про правый сектор. не знаю, кто за этим стоит, но это - технология 22-го века. сколько их там? 200, 300? держат в напряжении анусы 10 млн. колорадов на ЮВУ, 2 млн. крымчан и 150 млн. россиян. я так думаю, что вооружившись партбилетом ПС можно взять в плен 100 русских солдат, а если флагом - до 1000.[​IMG]

• Подобається Подобається x 9
  10. yarilo

yarilo New Member

Думаю, что правосеки - удачный бренд, специально придуманный на Лубянке, чтобы позьзоваться любыми естественными революционными промахами и косяками. А Ярош - полковник ФСБ, никак не ниже.

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

Истину глаголите.

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

Ах, мечты, мечты...
    Насчет плена не уверен, но с помощью этой страшилки Володька успешно отжал Крым. Да и не факт, что ЮВУ не отожмет.
    Ярош уже наверное 2жды герой России.

11. Feba

Feba Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

правильно
    ніяких українських патріотів не існує -- їх тільки у кремлі можуть придумати
    та й взагалі українців не існує, їх придумали поляки або австрійці

• Подобається Подобається x 2
  13. kjk

kjk Дуже важлива персона

українці то ополячені русскіє, а поляки то онімечені русскіє

14. Feba

Feba Well-Known Member

а что такого ужасного сделал ПС? УНА-УНСО и Тризуб существовали уже 100500 лет, никого не напрягали, а тут вдруг ватники внезапно возбудились от их соединения..
    кроме того что рашистские СМИ активно поливают их какахами из слухов и домыслов, не могу вспомнить ничего такого ужасного..
    :dntknw:

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

ну як....а візитки Яроша?

16. Feba

Feba Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

УНА-УНСО і Тризуб завжди мали дружні стосунки

18. Stepan Bandarenko

Stepan Bandarenko миється в бані

С Уважением отношусь и к западным и к восточным украинцам. Но позвольте поделиться своей думкой по поводу Бандеры. Вот Сталин многих русских репрессировал. Суровый был. Но с ним мы победили Гитлера, создали ядерную бомбу, По объемам промышленного производства СССР в конце 30-х гг. вышел на 2-е место в мире после США. А что сделал Бандера? Чего достиг? И заметьте, Он тоже не был святым и тоже расправлялся с теми кто был не согласен с ним. Еще раз. Никого не хочу обидеть, просто хочу понять.

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Досягнув того, що навчив людей боротися за свою свободу і ніколи не здаватися :)

П.С.
    Нік змініть

20. Forpost

Forpost Стоїк

а де твій аватар? :)