"Правый сектор" штурмует здание Верховного суда Украины Наверное в суд заявление решили написать, что их дискриминируют
Всім прівєт. Перше мусю сказати, що українське слово "сектор" в родовому відмінку має закінченя "а". Не "у"! УВАГА! В родовому відмінку це слово має такий вигляд:"СЕКТОРА". Холєра. Треба в словник же деколи дивитись. Тепер по темі. Щирий ріспект Мікі, Дункану, Ромку, Конку Грбунку, всім симпатикам правого сектора, всім, хто ставиться до правого сектора стримано (твереза підозра не є зле). Всі, хто мерзит правий сектор, мають покривало на очах. І тугі вуха. Непогані люди, але вредні. Їм аби когось мерзити, аби когось захищати. І все то-то в форматі "бабки на лавочці". ---------- Додано в 06:27 ---------- Попередній допис був написаний в 06:20 ---------- Чого ви напустилися на правий сектор? Бо мают зброю. Холєра! А мало хто мав зброю завжди??? Мало хамла раніше мало різної зброї і стріляло з неї, коли їм баглося? Аби привід вам. Щоб ляси точити. ---------- Додано в 06:29 ---------- Попередній допис був написаний в 06:27 ---------- Якщо не громадскі активісти і не такі як правий сектор, то любі друзі знов станут любити любих друзів. А ви будете з апломбом обсуждати вже щось інше.
Ви думали, шо я то слово написав несвідомо? За Самсунґ ріспект. ---------- Додано в 04:51 ---------- Попередній допис був написаний в 04:43 ---------- До правопису я не домахувався. Я домахався до тих, хто відмінює в род. від. "сектор" із зак. "у". Це дуже поширилось і я з цим борюся тим, що всіх поправляю. Я поправляю лише тоді, коли неправильно ставлять закінчення в родовому відмінку в іменниках чоловічого роду. Якшо мені не помагати в цій боротьбі, то скоро будуть казати про ваше прекрасне місто так: "Немає кращого міста від Львову". І це буде, як каже Майкл Щур, п..чь.
Хм... у деяких є думки, що в род. відмінку "Львов" має закінченє "У"? Тобто п..чь може стати реальністю?
За "Правим сектором" стоїть ЦРУ, а за ЦРУ ФСБ, а за ФСБ масони, а за масонами марсіяни! Дмитро Корчинський
Я хотів звернути увагу на родовий відмінок. ---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ---------- Адже "Львів" відмінюється в родовому відмінку? І з яким закінченням? Я зустрічав у деяких українців "У". "Немає сектору" --- з тої ж опери.