Я так відчуваю, що ми ніколи не вийдем з стану: погана влада і хороші хлопці з автоматами. Яка би не була влада, які би не були хлопці з автоматами. Пора Україну будувати, а не стріляти!!! Час "піх-пах" вже пройшов.
то будеш казати коли танки Путіна під оперним будуть стояти як вже заграли ті львівські толерасти ---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ---------- ну про те я ще писав три місяці тому,і чим далі тим більше на то виглядає ПиСи деякі з Россії дописувачі теж на те вказували але не були почуті через свій шовінізм
То може треба не чекати, поки танки дійдуть до Києва чи Львова, а шурувати ПС зі зброєю вже і зараз на східні та північні кордони?
Да, навоюють наші правосекторці на кордоні, з двома травматами і рогаткою. І то Авкаков поставив ультиматум здати рогатку.
Нічого, там би їх озброїли, було б тільки у них бажання служити народу України та охороняти кордони від агресора.
Вибачте, Dzeko, мені не треба було вживати слово "конячка", бо воно Вашу душу щипає,.. тим більш, що Ваша конячка світла, а не темна... Краще мені було б сказати, - "темна конячка, тобто зовсім не Дзекова"
ЦІКАВА ІНФОРМАЦІЯ! March 10 at 6:52pm · .Люстрація отримала деякі матеріали, щодо дій львівського "Беркуту" на Майдані, та в "мирні будні". Інформація опрацьовується, але суть її зводиться до наступного. Ще в квітні минулого року деякі львівські "беркутівці" звернулися у внутрішню безпеку, щодо діянь свого командира - Пацеляка Р. Я. Перевірка пройшла формально, питання було "замазане". Зверталися хлопці і до Януковича і до Пшонки. Кумедно, правда? Кумедно, як би не майбутній Майдан. Фрагменти звернень: " До Вас звертається .... з проханням допомогти нам покінчити з свавіллям нашого командира батальйону – підполковника міліції Пацеляка Ростислава Ярославовича. Ми вже не раз зверталися в прокуратуру, в СБУ, УВБ, КРУ писали також до Януковича В.Ф., та все марно. Пацеляк Р.Я. маючи впливового родича, який вирішує «проблеми», просто сміється над нами. За час його «правління» з нашого підрозділу за «власним» бажанням перевелось дуже багато бійців, що виглядає зі сторони дуже дивним, адже заробітня платня – 4 000 грн., а це для простого міліціонера досить непогано. Та дивуватись не потрібно, відповідь проста: з БМОП «Беркут» Пацеляк Р.Я. з своїми замами створив приватне підприємство, де за місце беруть до 6 000 $. Люди приходять з ДСО, ППС дають шість тисяч доларів і стають «беркутівцями», а діючого бійця «просять» перевестись. Хто відмовляється переводитись, того з'їдають, або за допомогою підстав звільняють. Жалітись на Пацеляка Р.Я. відкрито – марно, адже у нього серйозні «плечі»: впливовий дядько бізнесмен, заступник генерала полковник Маруняк С.Р., а в Києві є полковник Гриняк В.П. з МГБ МВС України. Пацеляк Р.Я. знахабнів настільки, що відкрито заявляє, що йому все «пох..й» і що йому ніхто нічого не зможе зробити." З листа до наполеона -Пшонки: "Коли за вашим скеруванням до нас приїхала перевірка з Києва ми дуже зраділи, та побачивши серед членів комісії полковника міліції Гриняка В.П. ми зрозуміли, що правду говорити марно, адже Пацеляк Р.Я. і Гриняк В.П. хороші знайомі, більше того Пацеляк Р.Я. не приховуючи радощів заявляв, що Гриняк В.П. не дасть його втопити, а нам тепер «пез…ць». " З листа до Луценка: "Віталій Юрійович, ми бійці БМОП «Беркут» з всією відповідальністю заявляємо Вам, що Пацеляк Р.Я. під час проведення ремонтних робіт (нашими бійцями), шляхом фальсифікацій і підстав привласнив значну суму грошей, про що свідчить купівля ним (записав його не на себе) нового (з салону) джипа Вольво XC60 за 500 000 грн., та розпочав будівництво власного будинку. Про махінації з фінансами можна легко пересвідчитись, глянувши наприклад на сам ремонт спортзалу, новий дах якого протікає в декількох місцях, а до ремонту не протікав, стіни після шпаклювання стали криві, а до ремонту були рівні, татамі нового спортзалу вже розлазиться само по собі, а ще не було нормальних тренувань, краска на стінах спортзалу смердить неможливо, хоча постійно відкриті вікна" "Пацеляк Р.Я. в тесной дружбе с Маруняком С.Р. и с генералом Рудяком А.В. Они часто отдыхают вместе на природе. По приказу генерала Рудяка А.В., служащие беркута охраняли строительство большого торгового комплекса турецкой фирмы по ул.Кульпарковской возле "Тойота Центр" бесплатно. Деньги за охрану делились между Пацеляком и Рудяком... " Але це квіточки. Щодо Майдану: "Бойцы беркута неодноразово просили своего командира Пацеляк Р.Я. перейти на сторону народа ,на что он отвечал:"Луска облітає,а риба залишається.Хто залишиться той буде мати зарплату 8 тисяч,хату,машину і премію,а хто піде він зробить так що їх ніде не візьмуть на роботу."Говорил что идти им уже некуда ,потому что они и так уже преступники. Бойцам беркута постоянно передавали водку со Львова и в большом количестве.Они спаивали бойцов что бы поднять их боевой дух.Когда стала проливаться кровь беркута и некоторые бойцы стали скидывать щиты Пацеляк Р.Я. и майор милиции Микитович Р.З. агитировали ребят потерпеть еще 2 дня и у них все будет прекрасно.Он был уверен в победе Януковича. Пацеляк Р.Я. говорил стоять до конца,а «когда закончатся патроны брать брусчатку и бить быдло в голову» Пацеляк Р.Я.выдавал по 20 боевых набоев : 10 заряженных картечью и 10 со свинцовыми пулями.При штурме использовались российские газовые гранаты(удушливый эффект ),которые запрещены в России.От этого газа люди со слабым сердцем могут умереть. Когда привезли деньги для оплаты беркута Пацеляк Р.Я.куда то позвонил и за ним приехала машина .Он сел в машину с деньгами для оплаты беркута и уехал сказав:"Тепер кожний за себе".Он ни разу не поинтересовался раненными бойцами ,которые лежали в больнице и оставил их на произволяще..." "Снайпера беркута Кметь В.,Панькив Михаил,старший прапорщик Щур Тарас. Щур Т.и Панькив М.кричали :"Дай автоматы!Будем стрелять ублюдков с автомата" и всегда были активны во время разгона людей на Майдане. Кметь В.стрелял с помповой винтовки (стрелял во время перемирия на Грушевского) Майор милиции Микитович Р.З. (проживающий в р-не автовокзала) и капитан милиции Каркулевский Владимир (проживающий в Яворовском р-не) жестоко избивали активистов Майдана. Избивали лежащих на земле ." Служащие беркута предполагают что взрыв в их части был сфабрикован начальником штаба майором милиции Голуб С.М. и не без согласования с Пацеляк Р.Я или по его просьбе .На данный момент всю вину за взрыв хотят повесить на двух погибших водителей части беркута:Кизыка Р. и Мирка Н. у которых дети остались сиротами... Наеявшиеся до последнего на победу Януковича: Подполковник милиции Пацеляк Р.Я. Подполковник милиции Процишин М.З. Майор милиции Микитович Р.З. Капитан милиции Каркулевский В. Капитан милиции Сало Т.И. (проживающий на ул.Научная) (был до последнего и ждал награждений) Майор милиции Лотошинский О.Б.принимавший активное участие в разгоне Майдана должен был вывести беркут, но он сбежал оставив на произволяще весь состав Весь период пребывания спецподразделения в Киеве совещания проводил Ратушняк. No translation available ВИБАЧАЮСЯ --може не в цю гілку що потрібно , то перенесіть
В ту,в ту... Тутка всі славлять героїчну міліцію. Роман Коломієць 30 хв · Більшість так званих "журналістів" і частина громадянського суспільства вважають, що вбивця Небесної Сотні Асавелюк зі своїми орлами може носити зброю, а законослухняні громадяни ні. Штурмувати Парламент із ворами і зрадниками це провокація, а подарувати Крим Росії - це закономірність. Дати ляпаса брехуну і українофобу голові НТКУ Пантелеймонову - злочин, а розстрілювати вже затриману людину - справедливість. Аваков жахливий міністр. По-перше, вбивати це гріх. По-друге, вже затриману людину розстрілювати в наручниках погано (а для міліції це взагалі ганьба!). По-третє, погано брехати про те, що людина сама собі тричі вистрелила в серце. По-четверте, погано арештовувати патріотів, вбивати їх, називати без рішення суду "бандітами", а бандитів сепаратистів не чіпати, російських диверсантів відпускати назад, вбивць Небесної Сотні залишати парцювати в міліції, колишніх урядовців ворюг випускати з країни. Аваков має піти у відставку, силовики-убивці мають бути арештовані, а БЮТівське зрадливе кодло, яке без боротьби подарувало Крим Путіну повинно бути викинуте на одвірки історії!
очевидно-скоро начнут сливать активистов самообороны... ---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ---------- без претензий, однако читаю и натыкаюсь на это: випадково???? простите-но это ЛОЖЬ....Эту информацию отыскал М.Найем, он как раз с самого начала занимался этим журналистким расследованием..
Ні. http://youtu.be/J0tJQY4xEKU Коцюрубі я довіряю. Він - не політик. В сенсі,не курва,а людина. ---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ---------- Jurko Zełenyj через Google+ 2 години тому ПРОСТЕ СПОСТЕРЕЖЕННЯ Незалежно від того, чи таки стріляв Асавелюк (на кличку АССА) та його ватага по мирних людях у лютому місяці, чи ні − але наскільки потрібно бути дебілом тому начальнику, який його знову послав посеред люди під гостинницю «Дніпро» у Київі???? І ми ще хочемо, аби ті служби когось злапали зі справжніх ворогів України і злочинців, винних у розстрілі мирних протестувальників?? Наступне: і після цього в Авакова вистачить й далі совісті триндіти щось про «хочете зброї − їдіть у Нац.гвардію, їдьте на кордон на захист Батьківщини»?? А чому тоді цей Асса, підозрюваний у масових розстрілах людей − теж не виконує спец.операцію в Криму з усунення сепаратистів та заколотників?? А й далі працює в Київі? ---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ---------- Oleg Panas Аваков-ти мудак і скотина! Мене, гімно зелене, по сраному відео знайшли за 550 км. А він сука ше сумнівається, чи причетний Асавелюк? http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/1/7021005/?attempt=1