Херої! Це ж не на кордоні проти моска...ля. Вже хочу щоб Аваков розігнав той зброд. ---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ---------- Читав новину що СБУ затримали якогось кац...па, котрий тут створював мережу провокаторів, що хотіли штурмувати ВР, і для цього навіть домовився з рос. ТВ, щоб ті зняли якнайкраще. Так от. Напевно зараз ПС - це просто манна небесна для ФСБ. Хочешь провокацій? Записуйся в ПС. Все одно, як ми бачимо, там анархія і збіговисько незрозуміло кого, в той час як їх лідер в викраденому лімузині пилить золотого батона. ---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ---------- http://korrespondent.net/ukraine/events/3342361-na-maidane-proyzoshla-perestrelka-est-ranenye А шо? Вони ж нові хазяї. А тут хлопці їм бухати не дають! Стрілять.
Відео затримання: http://www.youtube.com/watch?v=5ol3BiOpCLQ&feature=youtu.be ---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- ЄвроМайдан – EuroMaydan Арсен Аваков: "Состояниние бойца третей сотни Александра Левкуши, раненного членом ПС в край тяжелое. Врачи 17й больницы и подъехавшая бригада клиники Борис борются за жизнь . Три пулевых ранения. Пробиты оба легких. Пуля в животе. Большая потеря крови.. Молимся!" "Задержан стрелявший в людей член Правого Сектора некто Козюбчик Андрей Михайлович (1981г.р). Следователь преступил к допросу. Отель Днепр оцеплен. Принимаем меры, что б не было случайных жертв. Всем кто находится с незаконным оружием внутри отеля предложено сдать оружие." ---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- Svyatoslav Tsegolko 30 самооборонівців оточили Дніпро, щоб в периметр не потрапили випадкові люди. Хлопці з Правого продовжують пакувати речі в вантажівку. Всередині готелю, за даними працівників, понад сто хлопців з Правого. Озброєні ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ---------- Медики біля готелю "Дніпро" Вечір починається...
погодите, в первоначальной версии-был Орест, или Андрей-это Орест на украинском??? http://osp-ua.info/lastnews/32032.html
Все, кто был в боях - от январских, на Грушевского, до страшных февральских - все знают, как красиво уходил всегда из боя Правый Сектор. Впереди всех. Четко и быстро. Нет, к началу боя они, конечно, всегда были. Но потом - впереди всех, четко и быстро. И если чем-то бойцы ПС владеют хорошо - так это умением отступать. http://www.kasparov.ru/material.php?id=53387D8357FDF
Svyatoslav Tsegolko @STsegolko 1 мин. Майданівці вичислили серед міліції Асавелюка. Того самого без шолому. Маску скинув на вимогу. Сказав, що його
Ну якось так ПС. Придурошні дії влади аж ніяк не виправдовують ПС Тобто принцип "хто більший козел" якийсь неправильний
"Правий сектор" заявляє, що стрілянина на Хрещатику відбулася через "конфлікт на побутовому ґрунті" http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/1/7020932/ ---------- Додано в 01:24 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ---------- ... https://www.facebook.com/svyatoslav.tsegolko?fref=ts http://youtu.be/GAYzkpYCogg ---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:24 ---------- почитайте коменты у Цеголко..."неужто правда и все убийства повесят на ПС..."
Тетяна Близнюк 4 хв · От коли п"яні мусори згвалтували і намагались вбити дівчину у Врадіївці, коли п"яний мусор вирізав у дівчини з живота дитину, коли п"яний мусор катував селян з Семиполків, коли п"яний мусор вбив свою дружину і свою ж дитину викинув на трасі, то ні разу за це МВС не з"їжджало зі свого офіса
Капєц Авакову ) І Слава Богу, забагато шуму навколо нього Не розумію цієї логіки ) То що, тепер ПС можна вбивати і гвалтувати, бо мусора так робили?
Аваков - малацца. Пуцькні,йому,може навіть дати височайше соізволєніє лизнути свою дупу. ---------- Додано в 01:41 ---------- Попередній допис був написаний в 01:40 ---------- Нє. Ментам тепер можна вбивати й катувати далі.
Не розумію, як можна порівнювати МВС та ПС. МВС - це державна структура. Так, не безгрішна, але це державний інститут. ПС - незаконне, збройне формування. З яким вже час розібратись. Якщо цього не зробити, то ми скоро докатимось до рівня, якогось Сомалі.
Ми на набагато нижчому рівні. Василь Небратанський ФСБіс Басаврюк(асавелюк) на поверхні(гівно таки не тоне). ..От у нас що не день то суддя людей розстрілює, то альфа, то беркут, то мєнт паскудний, то просто уй*обок тіпа "позивной топаз", то допа з гєпой і єфрємка наймають тітушок вбивать українців.. І що? Їх хтось затримує? Їх хтось заарештовує? Хтось робить реформу МВС? Судової системи? Та ні! Якраз навпаки. Судді продажничають далі. Процвітає сепаратизм. аваков зростається з вбивцями Майдану і навіть відчуває екстаз від злягання з ними. І от нарешті агентурна спецоперація по дискредитації ПС. (Стрільба як на замовлення перед відстороненням українофоба авакова від посади) Це що? ..Що, що,- каже ФСБіс Басаврюк-асавелюк, вигулькнувши біля готелю "Дніпро", який очепили нечисті в заплямованих кров`ю сотень українців кітєлках і уніформах. Я це! Я, власною персоною. ФСБіс на службу в батюшкі-хана всєя Тайожної Орди путєна, і холопкі явойново якунєвіча по агєнтурному прозвіщу ФСБ "Хам". Це я, що організовував геноцид українців на Майдані, я, який калічив козлиними копитами тисячі українців, я, що катував і мучив людей на морозі, коли вивозив і кидав лісі зі зв`язаними руками. Це я тепер виконую замовлення іншого дідька-ФСБіса авакова на розгон Майдану і штурм офісу Правого Сектору. Це я знову буду люто, а головне радо вбивати українців! Во славу путєна і авакову, та його шефині Й`ульці на благо! І зітхне тоді українофоб аваков спокійно. І візьметься за зачистку "Свободи" та інших українських партій і організацій. І дасть після цього мені путєн(хан Тайожної Орди) мєндальку "Хірой Роіссі", а авакову "дважди"(хірой). ---------- Додано в 08:27 ---------- Попередній допис був написаний в 08:18 ---------- присутність біля "Дніпра" Асавелюка - це вже остаточно повна дупа і провал. Єдине що від нього насправді потребувалося у такому чутливому міністерстві - запровадити нормальну кадрову політику. І то не зміг. Зате фейсбук освоїв.
Я хочу нагадати, що коли януковичі зламали усі барикади беззбройної Самооборони і підійшли буквально впритул до сцени Майдану, коли практично не залишилось шансів вистояти, саме правий сектор взяв силову ініціативу на себе і переломив, по суті, хід подій... Я там був і чув, як Майдан сотнями тисяч горлянок в захваті ревів, слухаючи перший виступ представника ПС... Шо, пам'ять атшибло, чи дурачками прикидуєтесь? Факт є факт,- коли б тоді не почали СТРІЛЯТИ по ментам і насмерть їх валити, від тої беззбройної Самооборони за півгодини нічого не залишилося б... Авакову ніколи, ще з його губернаторських часів не вірив, а зараз тим більш не вірю... Він досі не оприлюднив вбивць Майдану, у нього "немає" відео вбивства Музичко, і він, аби відволікти від себе прискіпливу увагу Майдану (який до речі ніякого відношення не має до затвердження Авакова міністром), всіляко зацікавлений в стрілянині, що, не сумніваюсь, і робиться з його ініціативи.
Бачив, що Жизнєвський в биреті УНА УНСО, ніде не читав, що він з Правого сектору. І тут ще від людини залежить всі відступали, а він вирішив не відступати. Ми ж говоримо про ПС, а не про одну, і то під сумнівом, що він з ПС, людину. ---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ---------- Аваков сам сказав, що відео вбивства Музичка немає. Аваком пообіцяв оприлюднити дуже скоро, читайте пресу. ---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ---------- Придурки, зброю здайте. Один присмерті, двоє поранених. Хто відповість? Хворі люди... Невже кожне побутове непорозуміння закінчуватиметься летальними випадками?
Ну, кіно і нємці... Ви, як діти наївні... А що він ще міг сказати, якщо він сидить, ще далеко не твердо в своєму кріслі, а Майдан не розходиться, як би Авакову з Тучиновим того не хотілося? А той ПС їм взагалі поперек горляки...
Так виглядає, що вони вже не дуже то звертають увагу на той Майдан. Вчора десь читав, що знову почалося перекриття вулиць, ескорти, їзда 160 км на годину коли Аваков їдуть власною персоною. Цікаво, хто призначив те гівно на таку посаду?