Євромайдан

"Правий сектор" - хто вони?

Posted by MARTINI on 29 січ 2014 відповідей - 805
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тоді вже не тільки аплодували, а й лупали бруківку робили бімби...весело було))

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

Заявляти що ПС зробив революцію, це звичайно велечезне перебільшення, вони навіть не були провідною силою, і авангардом, як вони себе номінують, але стопудово вони були каталізатором, і вони показали що ментів можна не боятися, і можна їх бити. Як тільки пропав страх, процес пішов....

• Подобається Подобається x 8
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мені якось трохи ліниво повторювати одне і те саме
    але один раз повторю: ПС -- не партія, не ГО, не військо, а тимчасове об’єднання
    фактично з’явився ПС десь за місяць-другий після подій на грушевського
    такий вінігрет)))
    головне -- читачам подобається
    і не важливо, що між організаціями, які складають ПС і корчагіним роками протистояння)

це як проводити аналогію між соціал-демократами та соціал-націоналістами тільки тому, що в назві слово "соціал"

мені смішно з цієї "аналітики", без фактів, без перевірки, без мінімальних знань про учасників)))

пропоную дивитися ширше
    тре чи не тре -- питання №3
    питання №1 -- чому ПС демонізують
    питання №2 -- чому на свободі янек&пиздобратія, а Сашко Білий страчений мусорами?

як на мене -- відповідь очевидна: тимошенко&компанія боїться ПС
    тому що ПС цілком випадає з схеми: тимошенки, яценюки, клички, тягнибоки, януковичі, тигипки -- усі грають за одними правилами, ПС -- ні.

• Подобається Подобається x 3
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мені досить того, що ПР приХватизував чуже. Це вже показник.
    Якщо уявити, що Ярош стане президентом, то Межигір"я він теж приХватизує.
    Час покаже. Не треба нікого ідеалізувати.

4. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

ось тАк ПС "зробив" революцію

• Подобається Подобається x 1
  5. metallic

metallic Well-Known Member

В Закарпатье правоохранители расследуют кражу исторических картин и икон, которые охранял "Правый сектор"

6. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

угу..и где были те лидеры-когда начали зачистку??? остался только "Голос майдана"...

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

вопросы-которые, как раз на данный момент-есть существенными...-браво..
    -интересный вывод...обдумаю...обещаю...:)

7. duncan

українських олігафрендів можна поділити на дві умовні групи:
    1. заробили бабло, користуючись законами ринку + клепка в голові
    2. заробили бабло, бо безпринципні

до першої групи можна віднести Коломойського, Порошенка, Кличка...
    до другої -- майже всіх решта

так от перша група олігафрендів використовує гроші заради роботи, розвитку, якогось спортивного інтересу
    друга група -- тільки для того, аби бабла було більше

впевнений, що у ПС теж є багато таких, хто просто хоче бабла
    але загальний сенс цього тимчасового об’єднання -- революційні зміни

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

нашо ти то саме через пост повторюєш? я в цій темі не бачив, щоб хтось називав ПС партією.
    набагато раніше і про це є уйма фактів. Так, як партія вони формалізувалися лише тепер, але як "Правий сектор" вони себе ідентифікують досить давно

коли почалися події на грушевського, вони вперше відкрито сказали "це ми, правий сектор"
    до того вони никались на останньому поверсі профспілок, в цій темі є відео за початок січня про них.

а ось відео, додане на ютуб 30 листопада, думаю, зняте воно 29 або раніше. На ньому бачимо плакат "Правий сектор"

http://www.youtube.com/watch?v=yvvC1g7YYM8

а ось відео зняте 29 листопада за кілька годин до першого розгону. На ньому нема плаката і виступаючих не називають ПС, але авторка відео в заголовку назвала їх саме так.

http://www.youtube.com/watch?v=NmIMlCzBWPM

Ось заява ПС опублікована після розгону на ще тому старому сайті "Бандерівець" http://banderivets.org.ua/pravyj-se...yanukovycha-v-agoniyi-revolyutsiya-nevidvorot

Це зараз у них новий модний сайт http://pravyysektor.info/

• Подобається Подобається x 2
  10. duncan

ага, ага
    тільки ставлення, як до централізованої організації)
    ти сайт УНА-УНСО забув процитувати
    там теж протягом 2010-х 5 членів та страшні заяви)
    на другому відео бачу кількох людей і плакат "правий сектор")

11. MARTINI

вони самі після 19 січня себе так стали позиціонувати, пред"явили народу Яроша - це наш лідер.

при чому тут заяви унсо? Клікни на лінк, там заява ПРАВОГО СЕКТОРА за 30 листопада минулого року.

12. Locke

Locke невиправний реаліст

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

14. Locke

Locke невиправний реаліст

• Подобається Подобається x 5
  15. IgorKIN

IgorKIN миється в бані

Для всього "Правого сектора" зараз час серйозної перевірки! Будемо давати себе далі ображати, відстрілювати чи все-таки приймемо відповідні заходи? Зараз навіть мирну попереджувальну акцію називають залякуванням Ради. Ще Ештон підключилася зі своїми оцінками, вказує нам, що робити! Але цікаво, перед ким ми повинні здавати зброю? Перед олігархами, продажними ментами, які абсолютно нічого не зрозуміли після революції? Вимоги Майдану, ПС не виконуються. Ті, хто забруднив себе в корупції, крадіжці, вбивствах, хто сидів при Януковичі на міністерських постах, знову рвуться до влади. Рабинович балотується в президенти! Цей жид називає себе, мало, не єдиним, хто може врятувати Україну. І в цей же час без суду і слідства розстрілюють пов'язаного Музичко. Ми не біля стін Верховної Ради повинні стояти, а всередині , в кожному приміщенні, кабінеті, і в сесійній залі. Може, депутати під прицілами рушниць будуть чесніше працювати, і нарешті, зрозуміють, що від них хоче народ?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

які зміни?

В НАТО - ні, в Євросоюз - ні. Які вони хочуть зміни і яким чином? Зміни на зразок "Сашко Білий"? Чи зміну на зразок: було авто в Януковича, стало наше?

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Во-во... хіба вона не бачить, що ви працюєте на Кісєльова?:)))

• Подобається Подобається x 6
  17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ромко, прости, что вовремя с Днем Народження не поздравил, ну не было возможности.
    Про оккупантов.
    Вы подло отдали свою державу на растерзание вандалам.
    У меня два варианта:
    - Либо Ты признаешь, что как в дерьме были, там и остались;
    - Либо меня из друзей исключай;
    Есть третий вариант:
    - Оттолкнуть друга.
    Но тут уже простор для Джеков.

Зря влез я сюда, Ромко, надеялся, что ты-то поймешь, а то вонючки-смердячки...
    Думаешь, через демаркационную линию одни уроды?
    Пусть.
    А мне еще несколько лет прожить нужно.

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Мих, в сперечки с Вами никогда не вступлю.
    Мотивы, поводы и мышление выключать не хочу и не умею.

18. duncan

ПС -- це "тризуб" + УНА-УНСО + невеличкі націоналістичні організації
    у 2001-у УНА-УНСО на банковій потрапила у схожу халепу -- два десятки людей сіли у тюрму за незрозумілою статтею
    я собі погано уявляю, щоби люде наступили на такі самі граблі через 10 років

з "тризубом" познайомився десь так само -- років 10 тому
    декілька моїх друзів були членами цієї організації
    це організація на кшталт "пласту", тільки для дорослих

висновки робіть самі)

19. MARTINI

кеп, скільки можна пояснювати нам очевидні речі? Ти кажеш шо ПС виник і сформувався як ПС десь в середній фазі революції. А я тобі наводжу факти, що ПС виник значно раніше, навіть ДО революції. А це наводить на думку, що певні події були зовсім не спонтанними, а заздалегідь спланованими.

• Подобається Подобається x 2
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може в парку Шевченка?

а де твій аватар? :)