Євромайдан

"Правий сектор" - хто вони?

Posted by MARTINI on 29 січ 2014 відповідей - 805
  1. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Смеялась:)

2. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

абсолютно с вами согласна, а вы уверены, что ПС нарушают законы??, вы лично видели их представителей с автоматами на улице???

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

а вот тут, не соглашусь, мне, откровенно говоря-пох-р то, что награбила прошлая власть, мне наплевать на то, что нынешние-тоже "люди не бедные"..
    Однако никто не имеет прав на мою личную свободу, никто не имеет прав ущемлять мои гражданские права...(ну а про убийства, руками силовиков-вообще промолчу-итак, думаю ясно)..

3. metallic

metallic Well-Known Member

Это феерично... )))
    Ждем новых заявлений Правого Сектора:
    "Извините, а Правый сектор в революционное время должен покупать еду? Это во–первых. Во–вторых, не кормить Яроша — это преступление халатности. Как–то не очень хочется в ближайшее время быть и на его похоронах»;
    "Извините, а Правый сектор в революционное время должен покупать одежду? Это во–первых. Во–вторых, раздетый Ярош — это преступление халатности. Как–то не очень хочется в ближайшее время быть и на его похоронах»;
    "Извините, а Правый сектор в революционное время должен покупать жилье? Это во–первых. Во–вторых, бомжевать Ярошу — это преступление халатности. Как–то не очень хочется в ближайшее время быть и на его похоронах»
    И, в заключение, "Мы этого не говорили, нашу страницу взломали....."

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пояснюю:

ПС нічим не відрізняється від решту.

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Аліяська, а що повернуто державі за цей час?
    тобто -- хоч щось повернуто державі?
    чому акцент на ПС?

я бачу чітку аналогію з путінськими ЗМІ -- тоді робили страшилку з ПС
    тепер це робе Тимошенко -- усі разом осліпли і не помічають, що тимчасова влада належе конкретно їй
    а вона рветься до влади
    нагадаю: рейтинг Тимошенко у перегонах -- третє місце

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви тему читали?

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну, взагалі-то, після подій на Грушевського, коли ПС заявив про себе як такий, вже всі відкрито говорили, що 1 грудня на Банковій був саме ПС, це був їх дебют. І це дуже схоже на правду, та й жодного разу я не чув спростування від ПС. Он навіть стаття в вікі про це пише (не треба мені розказувати про надійність вікі, як джерела, якби ПС хотів, то за стільки часу знайшли б спосіб відредагувати статтю про себе так як вважають за потрібне)

Більше того, вони були присутні на Майдані перед найпершим розгоном студентів в ніч на 30 листопада. Очевидно, головешками кидали в беркутів.

Те, що на Банковій поруч з бульдозером був помічений Корчинський, у медведчуківстві якого ніхто сумнівів не має, тільки підтверджує, що ПС десь з тої ж каси тягне гонорари, що й Корч.

Екстремістський імідж майдану почали створювати вже тоді. Я навіть думаю, що Медведчук ще сам не знав, що з того всього вийде. Але вже був досвід перемоги мирного помаранчевого Майдану у 2004 і його (майдану) позитивного іміджу у всьому світі. Очевидно, щоб запобігти схожому розвиткові подій, вирішили дискредитувати мирний протест, вивели на сцену обезбашених і надзвичайно колоритних чуваків з фаєрами, цепурами, дубинками з цвяхами та ше й на бульдозері і тд.

Чим більше все співставляєш, коли вони з"являлися, коли їх не було, кому це було вигідно, тим більше отаких непрямих доказів бачиш. Прямих доказів, безумовно, нема. Більше того, я переконаний, що більшість учасників ПС - щирі патріоти, готові до радикальних дій, переконані, що чинять правильно. Просто очевидно, що цими пацанами дуже вдало маніпулюють.

• Подобається Подобається x 5
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вважаєте не треба було? А я от шкодую що необхідність таких дій до мене аж півтора місяця доходили...
    Все б так, але не ПС зробив Майдан екстремістським, а Беркут, а от за весь час помаранчевого Майдану я Беркута не бачив ні разу, навіть здалеку...
    Темна історія...Бульдозер добув Дзинзя, який вроді не ПСовець, та і на Медведчуківця не схожий...
    Думаю з штурмом 1 грудня більше питань до Авакова ніж до ПС, мабуть не так складно розібратись що там було насправді...

• Подобається Подобається x 1
  9. MARTINI

я не знаю, може й треба було, але надто темна історія. Надто багато доказів, що та сценка явно режисувалася. Бачили ролик про "білу шапочку"?

10. Konek Gorbunok

по ходу статью они сами и составили-причем весьма корректно...(все источники-подтвержденные..)

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А якщо ні, то й не треба?
    То правильно, що пограбували маєток Пшонки, з Межигір"я пропало купа речей? То чим ми кращі тих пшонок коли принцип "Грабь награбленное" виправдовується?

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ні

Під час самого розгону ПС не бачив, може тому що втік як тільки пустили газ і полетіли перші гранати...Але години за дві до того беркути теж бикували..то шикувались, то назад відходили, то тоді вони були чоловік 30-50, в основному молодняк років по 16-18, пара дівок і буквально 5-7 мужиків старших...
    Дуже колоритно вони підони на кийки трощили, і слоїчки з горошком готували :mocking: Тоді я вважав їх тітушками і провокаторами, (така позиція офіційно озвучувалась зі сцени) і тому замість робити те саме втік на глобус і спостерігав здалека........Головешок не бачив, але це звичайно не означає що їх не було...

13. Konek Gorbunok

вот тут корень...Тогда ПС никакого отношения и не имел к возможным гонорарам из-вне...
    а вот дале, после встречи с Януковичем, возможно последний и предложил Ярошу весьма солидную сумму-от которой невозможно отказаться...(хотя это всего лишь-предположение)..
    /Корчинский-убег, рычагов-нету../

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

да???(хиба.. как говорят..)
    понимаете условия революции 2004 года-совсем иные, не могло быть мирного майдана в 2014, экономического кризиса-простите-не наблюдалось, такой дыры в бюджете страны-тоже не было...
    С конца октября 2013 крематорий Киева дымил без перерыва....(в четвертом году Кучма не мочил майдановцев, извините в "сортире"..)в наших реалиях конца 2013-начала2014 власть перешла черту....(и не стоит про Гонгадзе-светлая ему память..)

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

а по-моему, на сегодняшний момент-манипулируют общественным мнением относительно ПС...-это как раз и настораживает и останавливает от категорически негативных выводов про них...

14. MARTINI

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що це відео мало б доказати?

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Памятаю було багато мови про відео з камери Дзинзі, мовляв менти його дуже хотіли заграбастати, бо там купа компромату...а тепер шось тихо, чи то "утка" чи з тою війною не до того...

16. MARTINI

що штурм Банкової був не просто патріотичним радикальним поривом, а зрежисованою технологією.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну про це говорили ще під час самого штурму...

18. MARTINI

але тих хто це говорив називали ліберастами і толерастами, які зводять наклепи на героїв!

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

та фіг його знає....особливого геройства я там не бачив, але думаю там і було багато людей які щиро хотіли штурманути АП...

Якщо були провокатори, то очевидно десь в недрах МВС інфа про це мала б бути...

20. MARTINI

я про це вище писав
    певна частина майдану щиро ту тему підтримала і намагалася брати посильну участь
    хоча більшість тоді це засудили
    а от 19 січня на Грушевського вже весь майдан щиро їм аплодував (за виключенням лідерів)

а де твій аватар? :)