абсолютно с вами согласна, а вы уверены, что ПС нарушают законы??, вы лично видели их представителей с автоматами на улице??? ---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ---------- а вот тут, не соглашусь, мне, откровенно говоря-пох-р то, что награбила прошлая власть, мне наплевать на то, что нынешние-тоже "люди не бедные".. Однако никто не имеет прав на мою личную свободу, никто не имеет прав ущемлять мои гражданские права...(ну а про убийства, руками силовиков-вообще промолчу-итак, думаю ясно)..
Это феерично... ))) Ждем новых заявлений Правого Сектора: "Извините, а Правый сектор в революционное время должен покупать еду? Это во–первых. Во–вторых, не кормить Яроша — это преступление халатности. Как–то не очень хочется в ближайшее время быть и на его похоронах»; "Извините, а Правый сектор в революционное время должен покупать одежду? Это во–первых. Во–вторых, раздетый Ярош — это преступление халатности. Как–то не очень хочется в ближайшее время быть и на его похоронах»; "Извините, а Правый сектор в революционное время должен покупать жилье? Это во–первых. Во–вторых, бомжевать Ярошу — это преступление халатности. Как–то не очень хочется в ближайшее время быть и на его похоронах» И, в заключение, "Мы этого не говорили, нашу страницу взломали....."
Аліяська, а що повернуто державі за цей час? тобто -- хоч щось повернуто державі? чому акцент на ПС? я бачу чітку аналогію з путінськими ЗМІ -- тоді робили страшилку з ПС тепер це робе Тимошенко -- усі разом осліпли і не помічають, що тимчасова влада належе конкретно їй а вона рветься до влади нагадаю: рейтинг Тимошенко у перегонах -- третє місце
ну, взагалі-то, після подій на Грушевського, коли ПС заявив про себе як такий, вже всі відкрито говорили, що 1 грудня на Банковій був саме ПС, це був їх дебют. І це дуже схоже на правду, та й жодного разу я не чув спростування від ПС. Он навіть стаття в вікі про це пише (не треба мені розказувати про надійність вікі, як джерела, якби ПС хотів, то за стільки часу знайшли б спосіб відредагувати статтю про себе так як вважають за потрібне) Більше того, вони були присутні на Майдані перед найпершим розгоном студентів в ніч на 30 листопада. Очевидно, головешками кидали в беркутів. Те, що на Банковій поруч з бульдозером був помічений Корчинський, у медведчуківстві якого ніхто сумнівів не має, тільки підтверджує, що ПС десь з тої ж каси тягне гонорари, що й Корч. Екстремістський імідж майдану почали створювати вже тоді. Я навіть думаю, що Медведчук ще сам не знав, що з того всього вийде. Але вже був досвід перемоги мирного помаранчевого Майдану у 2004 і його (майдану) позитивного іміджу у всьому світі. Очевидно, щоб запобігти схожому розвиткові подій, вирішили дискредитувати мирний протест, вивели на сцену обезбашених і надзвичайно колоритних чуваків з фаєрами, цепурами, дубинками з цвяхами та ше й на бульдозері і тд. Чим більше все співставляєш, коли вони з"являлися, коли їх не було, кому це було вигідно, тим більше отаких непрямих доказів бачиш. Прямих доказів, безумовно, нема. Більше того, я переконаний, що більшість учасників ПС - щирі патріоти, готові до радикальних дій, переконані, що чинять правильно. Просто очевидно, що цими пацанами дуже вдало маніпулюють.
Вважаєте не треба було? А я от шкодую що необхідність таких дій до мене аж півтора місяця доходили... Все б так, але не ПС зробив Майдан екстремістським, а Беркут, а от за весь час помаранчевого Майдану я Беркута не бачив ні разу, навіть здалеку... Темна історія...Бульдозер добув Дзинзя, який вроді не ПСовець, та і на Медведчуківця не схожий... Думаю з штурмом 1 грудня більше питань до Авакова ніж до ПС, мабуть не так складно розібратись що там було насправді...
я не знаю, може й треба було, але надто темна історія. Надто багато доказів, що та сценка явно режисувалася. Бачили ролик про "білу шапочку"?
А якщо ні, то й не треба? То правильно, що пограбували маєток Пшонки, з Межигір"я пропало купа речей? То чим ми кращі тих пшонок коли принцип "Грабь награбленное" виправдовується?
Ні Під час самого розгону ПС не бачив, може тому що втік як тільки пустили газ і полетіли перші гранати...Але години за дві до того беркути теж бикували..то шикувались, то назад відходили, то тоді вони були чоловік 30-50, в основному молодняк років по 16-18, пара дівок і буквально 5-7 мужиків старших... Дуже колоритно вони підони на кийки трощили, і слоїчки з горошком готували Тоді я вважав їх тітушками і провокаторами, (така позиція офіційно озвучувалась зі сцени) і тому замість робити те саме втік на глобус і спостерігав здалека........Головешок не бачив, але це звичайно не означає що їх не було...
вот тут корень...Тогда ПС никакого отношения и не имел к возможным гонорарам из-вне... а вот дале, после встречи с Януковичем, возможно последний и предложил Ярошу весьма солидную сумму-от которой невозможно отказаться...(хотя это всего лишь-предположение).. /Корчинский-убег, рычагов-нету../ ---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ---------- да???(хиба.. как говорят..) понимаете условия революции 2004 года-совсем иные, не могло быть мирного майдана в 2014, экономического кризиса-простите-не наблюдалось, такой дыры в бюджете страны-тоже не было... С конца октября 2013 крематорий Киева дымил без перерыва....(в четвертом году Кучма не мочил майдановцев, извините в "сортире"..)в наших реалиях конца 2013-начала2014 власть перешла черту....(и не стоит про Гонгадзе-светлая ему память..) ---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ---------- а по-моему, на сегодняшний момент-манипулируют общественным мнением относительно ПС...-это как раз и настораживает и останавливает от категорически негативных выводов про них...
Що це відео мало б доказати? ---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ---------- Памятаю було багато мови про відео з камери Дзинзі, мовляв менти його дуже хотіли заграбастати, бо там купа компромату...а тепер шось тихо, чи то "утка" чи з тою війною не до того...
та фіг його знає....особливого геройства я там не бачив, але думаю там і було багато людей які щиро хотіли штурманути АП... Якщо були провокатори, то очевидно десь в недрах МВС інфа про це мала б бути...
я про це вище писав певна частина майдану щиро ту тему підтримала і намагалася брати посильну участь хоча більшість тоді це засудили а от 19 січня на Грушевського вже весь майдан щиро їм аплодував (за виключенням лідерів)