Кого ваших??? Ваших нікого на Інститутській не вбили. Вмирали справжні патріоти, а ви, рогулі-гопники, примазались до загиблих, привласнили їх перемогу, та тепер на Путлера граєте.
Не по адресу. Я з диванної сотні. Грів задницю вдома. Хоч,коли доведеться стріляти смердячих рузкє,подамся саме до наших хлопців. Не до ментіів,яким ви тут підлизуєте,харкапючи на пам"ять загиблих.
А от нещодавно херої Ромка у моєму місті грабували банк. Їх відпустили. Навіщо їхати до Криму, вступати у НацГвардію, Армію, захищати кордони? Простіше пограбувати. http://www.youtube.com/watch?v=52K-xx60iyE Чекаю список загиблих членів ПС у подіях на Інститутській.
може досить хєрню постити? в Самообороні Майдану і в Правому секторі заперечують причетність своїх людей до захоплення банку. У міліції зазначили, що затримані не позиціонують себе з якоюсь політичною силою.
А, ну да. "Тітушки". І машини янука тітушки викрали, та ПС віддали. Угу. Ну звичайно заперечують. Де хто бачив ідіотів таких, що скажуть - "так, ми намагались пограбувати банк" )))) Так що там, є інфа за загиблими членами ПС на Інститутській? У Свободи, наприклад, загинуло два десятки людей.
Звичайно,мусара з рашкою скакзали,що то пс,як ж їм не повірити? Бачу,що у вас,як і у рашки,найбільший ворог - пс. Я їх підтримую,бо там багато моїх друзів,яких я поважаю. І мені яколсь пофік,хто що думає.
Не дочекаєтесь... Жодного в Небесній сотні. ---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ---------- У Свободі теж чимало хороших хлопців, а от партія гнилувата... А щирі люди є всюди...
Кажу по секрету, тіко нікому не кажіть. ПС для Рашки - просто подарунок. Цукерка. Чим би ще вони жахали своє зомбоване населення, як не ПС? А Сашка вони б самі охороняли, щоби той ще чогось витворив би. А як би ще вони Раду спалили недавно, то це просто феєрія була б. На слідуючий день у нас би по вулицях вже Кантемирівська дивізія б їхала, "для защиты русскага и русскаязычнага населения от озверевших от крови и безнаказанности нацистов из правого сектора" зы так список буде, чи ні? Ото мене і обурює. Що вони приватизували перемогу... Свобода теж чимало фігні робить... Я за них голосував доречі. Підкупають тим що борються проти незаконних забудов у Києві...
Цікаве формулювання...практично не загинув Ну от я там теж був в той час, тільки на щастя побіг не в верх по інститутській, а по Хрищатику до Грушевського, і теж "практично не загинув" як і ще кілька десятків тисяч людей, то що нам тепер ще і каятись за то що ми "практично не загинули"? до ПС не маю ніякогісьнького відношення, як і до інших партій і організацій ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ---------- А Жезнєвський?
приходять люди з автоматами, кажуть, що з ПС, грабують, а потім спростовують, але автомати і зброю здати не хочуть. ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ---------- Ніхто мені того поки недовів. А от свободівців чоловік 20 полягло, але вони з автоматами не ходять і не прсвоюють собі перемогу.
Ви дивитесь на ситуацію з точки зору миру, і з цієї точки зору ви абсолютно праві, незаконні збройні формування потрібно роззброювати і садити, збивати гроші з бариг "на боївки" це рекет і бандитизм, і тп..............Але якщо всеж таки війна, то тоді ті всі дії абсолютно правильні, а роззброєння людей на фоні того що наша армія і сама м'яко кажучи слабка, то просто злочин....
Тобто один на усю Небесну сотню, та й то, на Грушевського? Чому "та й то" ? Тому що дивно. У день, коли сотня патріотів, що йшли під кулі, загинули, чомусь з ПС нікого. А перед цим Ярош "на ковєр" до Янука їздив, про що він не cказав. Тільки коли Мустафа Наєйем розкопав, неохоче зізнався. Чому вони не на кордоні, не в Нац. Гвардії? А лякають бабусь на Майдані? Створюючи класнбчу картинку для рос-змі ?
тільки так, бо якщо знайдуться вумніки ходити з автоматами, то прийдуть спасатєлі, які того й чекають.
педівікію цитуємо? і яка природня катастрофа сталася? чи втеча янека -- для вас трагедія? шановний, ви впевнені, що це був ПС? 1-го грудня на банковій були "братчики" корчинського корчинський до правого сектору стосунку не має взагалі *** патрійоти шалено закидають росіянам, що тих зомбують а самі 2+2 додати не можуть достатньо на фейсбуці щось запостити, аби сліпо повторювали
Щоб там хто не говорив в Україні про Сашка Білого - чеченці його памятають і підтримують Памяти Александра Музычко (Сашко Белого). Заявление Президиума Правительства Чеченской Республики Ичкерия
О, как! Теперь любой на западной Украине может зарегестрировать свой сайт и вещать от имени тайного общества - "Президиума Правительства Чеченской Республики Ичкерия".... "До чего техника дошла!" (с)
Будете заперечувати,що Сашко Білий різав вонючих рузкє свиней,разом з чеченцями? Дудаєв,недаремно його нагородив. Правда,шкода,що не всіх вирізав. То ж свята справа - звільняти світ від скверни. http://youtu.be/B6I2GtyjjyA ---------- Додано в 09:22 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ---------- http://youtu.be/5iRNyeVwFDE