...прямо и не знаю что вам и ответить...с одной стороны-я вродеб и не против пофлиртовать, с другой-так и подмыват напугать вас....
Музичко, з його поведінкою, був органічний для цього часу. Переляканим та хохлам не дуже таке подобалось, кацапи тим по-своєму користувались, але мені як українцю, який все життя прожив та пропрацював серед абсолютно ніколи не стримуваного російського люмпенівського бидлізму, Сашкові заходи були зрозумілі. Вбили його вороги України, це однозначно і то треба розслідувати желєзно... ---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ---------- Какой флирт, када мои командирские галифе в прифронтовой зоне уже якорной цепью завязаны, а ширинка стальной проволокой на машиностроительном заводе прострочена? Да, если сказать честно и до конца, то и после войны я буду предпочитать в формате флирта снотворные чтения возле широкой кравати "Казок братів Грім", а не,.. "Ясное, как солнце, сообщение широкой публике о подлинной сущности новейшей философии." И.Фихте...
не можуть наші люде без пана мислять холопськи "чому Ярош не приборкав Сашка Білого" а ПС -- це військо? Сашко Білий полковник? а Ярош генерал? якщо хто забув або був неуважний: Ярош -- керівник молодіжно-гімнастичного товариства "тризуб", Сашко Білий -- боєць УНА-УНСО.
Семен Михайлович-вы никак..., вижу коня подбираете, не, я не той масти... ___________________________ ну и в ответ на пост-(откровенно гворя)-рада
В личку, "сукины дети", в личку Тут сердце кровью обливается, может, Януковичу левую щеку инсультом потянуло, может, он говорить и двигаться не может, только глазами водит и мукает, а Вы оба-два - хлирты на глазах у вконец изнервничавшейся публики.
меньше часа осталось-поглядим...и не дай жеж Бог, чтобы с ним что-либо случилось...у него еще суд впереди и тюремное заключение...
ну і що далі , які дії по відношннню до АВАКОВА правим сектором будуть прийматися, ти це все була як завжди показуха, а далі будуть розслідувати до незкінченності, так сама як поступають і з усіма майдановцями
слышала, что должны были в 15.00... вот я не пойму наших разведчиков, нет чтобы взять и вбросить в инет: обращение Янюкевича про "складання повноважень" и некое покаяние перед народом.... ---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ---------- назначили расследование... меня вот что поражает, на майдане полегло боле ста человек-причем под телекамеры, куча пропавших безвести еще с 30ноября-и ни одного расследования, ни одного задержанного, хотя могли бы всех беркутовцев, ввшников ну и иже-взять под следствие-скопом-почему нет??? и совсем не понятно-почему тут ПС абсолютно безмолвен...
"Правий сектор" фінансує Сім’я або Медведчук, - нардеп Таку думку політик висловила у п'ятницю, 28 березня, в кулуарах українського парламенту. "Я вчора отримала з Запоріжжя інформацію про те, що в мене в Запоріжжі "Правий сектор" їздить на восьми нових джипах, всі в чудовому обмундируванні, всі з хорошою зброєю. Звідки в них на це гроші?" - риторує вона. "Повірте, я політиці 20 років, не можна за місяць розкрутити ніяку партію. Чиї гроші тут працюють. Давайте глянемо в кого є гроші? В цій країні гроші є у Сім’ї і в Медведчука. Інших грошей в країні немає", - наголосила Кужель. Як повідомляв iPress.ua, 22 березня об'єднання радикальних партій та організацій українських патріотів "Правий сектор" вирішило стати політичною партією. "Сьогодні була створена політична партія "Правий сектор". Це відбулося на юридичній та кадровій базі партії "Українська національна асамблея" (УНА), яка була перейменована в партію "Правий сектор". Керівником політичної партії "Правий сектор" обрано Дмитра Яроша", - наголосив представник "Правого сектора" Андрій Денисенко. Член депутатської фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Олександра Кужель заявила, що "Правий сектор" фінансується або Сім’єю, або очільником організації "Український вибір" Віктором Медведчуком. До складу партії вирішили увійти УНА-УНСО, "Тризуб" та інші націоналістичні організації. Відповідне рішення було прийнято за з'їзді організації. Раніше Дмитро Ярош заявляв про наміри балотуватися на президентських виборах у 2014 році, але перед цим, заявляв, має бути створена політична партія "Правий сектор"
Это точно. Что будем делать по поводу заявления хозяйки Украины? Верховный представитель Европейского союза по иностранным делам и политике безопасности Кэтрин Эштон назвала акцию активистов украинского «Правого сектора» у Верховной Рады в Киеве «запугиванием парламента» и призвала радикалов сдать оружие властям Украины. «Я решительно осуждаю давление активистов «Правого сектора», которые окружили здание Верховной Рады Украины. Такое запугивание парламента противоречит демократическим принципам и верховенству права», - говорится в ее заявлении. «Я призываю «Правый сектор» и другие партии на Украине воздержаться от применения силы или угрозы насилием. Они должны немедленно сдать властям все неразрешенное оружие», - заявила глава европейской дипломатии. «Необходимо провести беспристрастное и заслуживающее доверия расследование обстоятельств смерти Александра Музычко во время попытки его задержания полицией. Я приветствую создание сегодня в Верховной Раде специальной комиссии по расследованию», - приводит ее слова Интерфакс.
Портніков вважає, що різниці між провокаторами ФСБ Росії і українськими ура-патріотами немає...і що кожна людина повинна задумуватись, шкоду чи користь приносять країні його дії. Правий сектор необхідно негайно роззброїти, бо по суті це озброєні ФСБешники у нас в тилу