Євромайдан

"Правий сектор" - хто вони?

Posted by MARTINI on 29 січ 2014 відповідей - 805
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Є така думка, що після перемоги ці хлопаки можуть стати основою нової, реформованої поліції.

2. MARTINI

останнім часом??? :) Це канал Захарченка :) ГРОМ.ТВ, як я розумію, теж десь звідти.

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та коли цей канал тільки появився, його в неті рекламували, як опозиційний. Я ще змусила чоловіка його знайти

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Так він Захарченку належить ніби

5. avatarwin

QUOTE=MARTINI;2647974]

Попри те, що опозиційна трійця відмежовується від ПС, є певні факти, які свідчать, що бійці ПС практично весь час від початку протестів жили на Майдані, а зокрема базувалися на 5 поверсі Будинку Профспілок.

Ось це відео ще від 11 грудня знято саме на 5 поверсі Профспілок.

http://www.youtube.com/watch?v=TDn_MquuyGU

Я тоді задався питанням, коли вистрелить ця "рушниця"? Адже, як то кажуть, "якшо на сцені є рушниця, то рано чи пізно вона має вистрелити". То вони там два місяця чекали свого "зоряного часу"?

Хто цими людьми керує? Звідки вони? Скільки їх? Хто і як їх вербує та готує?

Питань ще дуже багато. Давайте шукати відповіді і ділитися інформацією.[/QUOTE]

на деякі із заданих тут запитань я частково відповіла раніше. Пятий сектор він існував завжди і всюди там де відбуваються події у країні.Так що це ніяка не новина. Хто керує ним я вже згадувала раніше. Вони не звідки а з різних кінців України . Скільки їх, цю відповідь можна утримати тільки у тих хто ними керує. Вербують їх по всій Україні ті хто уповноважені на це. Хоча не всі завербовані до кінця освідомлюють хто за цим стоїть. Їх серед загиблих і покалічених пока не має , но якщо потрібна буде жертва то можуть когось і принести в жертву. Гра коштує тих свічок.Всі вони добре фізично підготовлені і орієнтуються в обстановці різних заворушень. Переглядаючи обидва рази ролик, де їхнім одним з керівників представився пан Дмитро Ярош. Аналізуючи цей ролик з точки зору аналітика -психолога , і спостерігаючи уважно за його словами , вимовою , акцентом,поведінкою, рухами і поглядами а також сказанним їм на конференції прийшла до висновку, що досить серьозні хлопці , а також інтереси які вони відстоюють. Особисто відповіла для пана МАРТІНІ , бо всі остані на цій гілці одні тролі, хоча їх небагато біля 10 штук. Тому я і рідко спілкуюся . Дякую за увагу! СЛАВА УКРАЇНІ!

6. MARTINI

скопіюйте свій допис сюди, будь ласка. Я його пропустив, і мабуть не тільки я, а тема все ж профільна, гадаю, ваша інформація буде доречна тут

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

:mocking:

8. MARTINI

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

От тобі на так вже і всі тролі крім вас і модера :)))

10. avatarwin

я думаю що Ви людина догадлива і так усе зрозуміли яка основна сила задіяна у політиці, а вказувати конкретно не можу бо давала підписку свому чоловікові у свій час не розголошувати державних таємниць. Я просто не памятаю в якій гілці бо це було трохи давніше.Вибачаюся СЛАВА УКРАЇНІ!

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гепі привіт.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти не переплутав? У них донецька прописка.

Ти читав Гітлера?

13. avatarwin

гепі , невже ти хочеш потролити зі мною . Тоді скажи як називалося радіо у Львові до війни і в час війни , і з чого починалися ранішні передачі.

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Стільки гостей зі Сходу останнім часом. :))) Добрий знак )

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

16. MARTINI

народ, не реагуйте на тітушок. Я видаляю їх сміття, а ви тим часом його цитуєте і множите

• Подобається Подобається x 1
  17. MARTINI

Цікаве відео про 1 грудня.

http://youtu.be/rKzr5FlWido

Все змішалось, "Спільна справа", "Правий сектор", бульдозер, ВВ, Беркут :wacko:
    Ну і як тут без теорій змови?

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Головне зрозуміти кому це вигідно.

• Подобається Подобається x 3
  19. MARTINI

Вигідно кремлядям

Значить керує гвардією Медведчуг?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

До насилля Медвечук причетний на всі 100%.

а де твій аватар? :)