Не все так просто, Борисе. Якщо пройдуть вибори, то вони не зможуть вже кричати як тепер, що в нас незаконний в.о. президента і незаконна влада.
Прикольна послідовність вийшла, відслідкуйте ) ---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ---------- Ну це від вас залежить, тобто від жителів Сходу і Півдня Я в вас вірю )
Та ні звичайно. У вас навіть стать не підходить. Про сьогоднішні події і товаришів, яких пачками банять щодня.
Ви забуваєте з ким маєте справу Будуть кричати про фальсифікації, про те що не допустили Яника, про те що самі вибори незаконні, про те що бюлетні на українській мові і не всі москалі зрозуміли шо там пише....Коротше, ну їх до дупи, робимо своє і забиваємо на москалів)
так та не так, коли на кордонах зосереджено армію вторгнення, давати привід - теж дурість ... а головне нічого такого страшного не сталося що б блокувати ВР та т.і. зараз в усіх сепаратистськіх а головне колись нейтральних суб'єктів почнеться запалення анусаю классу "ааа врятуйте від бандьор" ....
Ніколи не варто брати за істину те, що ми чуємо з екранів телевізорів, бачимо на вулиці, чуємо від знайомих... . Істина цих всіх подій знаходиться набагато глибше і прикрита настільки надійною ширмою, що побачити її для простої людини майже нереально. Єдиний аналітичний метод, який іноді дає позитивний результат близький до істини - це відповідь на питання: кому це вигідно, якщо так трапилось.
ну, насколько я поняла, у пу-была цель сбить активность своих "недовольных" после революции в Украине...
нарешті, озвучено ... так ось усе з моменту не підписання першої "інтеграції " вигідно лише одному - ПУ ... хтось колись чув за правий сектор до майдану? а тут пшиздилиньк і з'явивсь да так що почав робити усе що треба було щоб виправдати наголошення про "бандерівські звЄрства"
До речі, Царьов щось таке розказував, що його не пустили зареєструватись кандидатом ) От вам і привід, москалям вистарчить
Наприклад? Які звірства ви маєте на увазі Підзатильник прокуророві ну надто вже на звірства не тягне... А на рахунок вигоди, то я як і кілька міліонів українців вважаю що Майдан був вигідний особисто мені...