а какая взаимосвязь??? на данный момент договариваются с теми кто был раньше...(вывод про Авакова сделан давно, когда он был в Харькове губернатором-мягкий и воспитанный человек, вежлив и сдержан...не почит-нынешние-без матерных слов вообще не разговаривают..)
Так не в формі справа, в морді обличчя, поведінці. Я наприклад за секунду бачу на форумі коцапа, який маскується під західного українця. Вони не відчувають стилістику, нюансів різних, все по-своєму роблять і думають що в нас все точно так само. Під Верховною Радою може затесалося пару провокаторів, але там Правий Сектор були.
В червні 1941 також не вірили в напад Німеччини. Тоді для чого вони стягують до наших кордонів війська, засилають розвідників? Один лише Крим для них лише менінгіт на голову. Імперські амбіції хочуть з"єднати Крим з Придністров"ям. А збройні провокації на кордоні цілком реальні, хоча би заради введення в Україні надзвичайного стану, законом про який заборонено вибори.
"Ультраправые бандиты-нацисты-бандеровцы окончательно погубили демократическую Украину, после гибели терориста и поедателя проваславных младенцев Саши Белого" так называемый правый сектор, окружил Верховную Раду, и полностью лишил Украину централизованого управления" с уваженем всегда ваш Киселев-Пздунскай .... )))) ось що відбувається ....
З оф сайту ) «Правий сектор» виступає проти захоплення будівлі Верховної Ради. Під час цих подій активісти «Правого сектора» стримували, обурених беззаконними діями міністра Авакова, людей. Відмазались
До речі, цю ж думку озвучив Парубій: РНБО: Росія хоче зірвати президентські вибори і може вторгнутися на материкову Україну
Поняття не маю ) Але те, що останніми роками багато українців більше керується аргументом "проти", а не "за", то факт )
это вы про меня???? простите но я не под кого не маскируюсь...Я не кошу под западенца-ни минуты...Вы даже представить не можете место моего рождения... Забавно, в Харькове я -бандеровка, у вас- коцапка...Жаль, так ничего и не поменялось....
а на хіба це їй? Чорноморське узбережжя -це мета, Придністров'я - це мета, ПІСУАР - це мета, а вибори? нах воно їй?
согласна... очень надеюсь, что на предстоящих выборах не придется голосовать против...(думаю, что во второй тур выйдет кто-нибудь из рыгионалов.. )
та ж фигня, а по-поводу персонажа с которым Вы выше дискутируете, то там надо подождать пока фаза человека наступит, это иногда случается а так Вы говорите с лошадью ... причем судя по ответам, даже не с ее головой ... ---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- хто б сумнівався ....
Логіка висновків, звісно, вражає ) Якщо хтось в Україні не задоволений якимись діями влади, отже, Росія всюди права ))) Афігєть
нууу.., лошадей я люблю... откровенно говоря, сложилось впечатление -боле про юношеский максимализм за недостатком аргументов...но то таке-дело времени и опыта...
именно, и этого очень бы не хотелось, ибо:ежели во второй тур выйдут рыги-это говорит о том, что нашу страну ничто не учит и выход из полит.кризиса будет долгим..
Ну а я б не зважав на москалів...Хіба ви не бачите як вони працюють? Є привід добре, нема самі придумають...Он в Криму бандерівців лапають повним ходом... Нам потрібно розбиратись самим, і перестати переживати щож про нас москалі подумають...пішли вони на