Євромайдан

"Правий сектор" - хто вони?

Posted by MARTINI on 29 січ 2014 відповідей - 805
  1. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

а какая взаимосвязь??? на данный момент договариваются с теми кто был раньше...(вывод про Авакова сделан давно, когда он был в Харькове губернатором-мягкий и воспитанный человек, вежлив и сдержан...не почит-нынешние-без матерных слов вообще не разговаривают..)

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha:

Так не в формі справа, в морді обличчя, поведінці. Я наприклад за секунду бачу на форумі коцапа, який маскується під західного українця. Вони не відчувають стилістику, нюансів різних, все по-своєму роблять і думають що в нас все точно так само. Під Верховною Радою може затесалося пару провокаторів, але там Правий Сектор були.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

старший .... єфрейтор .... ))) поклади цвях, відійди від розетки ....

4. Locke

Locke невиправний реаліст

В червні 1941 також не вірили в напад Німеччини. Тоді для чого вони стягують до наших кордонів війська, засилають розвідників? Один лише Крим для них лише менінгіт на голову. Імперські амбіції хочуть з"єднати Крим з Придністров"ям.
    А збройні провокації на кордоні цілком реальні, хоча би заради введення в Україні надзвичайного стану, законом про який заборонено вибори.

• Подобається Подобається x 4
  5. artobstrel

"Ультраправые бандиты-нацисты-бандеровцы окончательно погубили демократическую Украину, после гибели терориста и поедателя проваславных младенцев Саши Белого" так называемый правый сектор, окружил Верховную Раду, и полностью лишил Украину централизованого управления" с уваженем всегда ваш Киселев-Пздунскай .... )))) ось що відбувається ....

• Подобається Подобається x 1
  6. Персі

Персі La mafia è immortale!

З оф сайту )

«Правий сектор» виступає проти захоплення будівлі Верховної Ради. Під час цих подій активісти «Правого сектора» стримували, обурених беззаконними діями міністра Авакова, людей.

Відмазались :mocking:

• Подобається Подобається x 5
  7. Locke

До речі, цю ж думку озвучив Парубій: РНБО: Росія хоче зірвати президентські вибори і може вторгнутися на материкову Україну

8. Персі

Поняття не маю )
    Але те, що останніми роками багато українців більше керується аргументом "проти", а не "за", то факт )

9. Konek Gorbunok

:haha: это вы про меня???? простите но я не под кого не маскируюсь...Я не кошу под западенца-ни минуты...Вы даже представить не можете место моего рождения...
    Забавно, в Харькове я -бандеровка, у вас- коцапка...Жаль, так ничего и не поменялось....

10. artobstrel

а на хіба це їй? Чорноморське узбережжя -це мета, Придністров'я - це мета, ПІСУАР - це мета, а вибори? нах воно їй?

11. Konek Gorbunok

согласна...:drinks:
    очень надеюсь, что на предстоящих выборах не придется голосовать против...(думаю, что во второй тур выйдет кто-нибудь из рыгионалов..:sad: )

12. Персі

Ну москалі тут як тут, звісно )

13. artobstrel

та ж фигня, а по-поводу персонажа с которым Вы выше дискутируете, то там надо подождать пока фаза человека наступит, это иногда случается а так Вы говорите с лошадью ... причем судя по ответам, даже не с ее головой ...

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

хто б сумнівався ....

14. Персі

Логіка висновків, звісно, вражає )
    Якщо хтось в Україні не задоволений якимись діями влади, отже, Росія всюди права )))
    Афігєть :)

15. Locke

Про що я і писав вище. Ось кому воно потрібно і хто диригент цих подій.

16. Персі

Хіба Тігіпко ) Не бачу в інших шансів

17. Konek Gorbunok

нууу..,:) лошадей я люблю...
    откровенно говоря, сложилось впечатление -боле про юношеский максимализм за недостатком аргументов...но то таке-дело времени и опыта...

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тупі кацапи... Ну зірвуть вибори, Турчинов залишиться в.о.

19. Konek Gorbunok

именно, и этого очень бы не хотелось, ибо:ежели во второй тур выйдут рыги-это говорит о том, что нашу страну ничто не учит и выход из полит.кризиса будет долгим..:sad:

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну а я б не зважав на москалів...Хіба ви не бачите як вони працюють? Є привід добре, нема самі придумають...Он в Криму бандерівців лапають повним ходом...:mocking:

Нам потрібно розбиратись самим, і перестати переживати щож про нас москалі подумають...пішли вони на :ireful1:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)