у нас на Юге - ПС - для большинства явление негативное, любая его победа а тем более над милицией это прямой сигнал - тикать в Рашу, ведь в массе народ хочет спокойной жизни прежде всего, а ПС своими действиями или тем что выдают за его действия - только нагнетает обстановку ... ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ---------- )) эх ... хто про що ....
Ви там на Юге краще відслідкуйте кадрові призначення в міліції, наприклад, щоб робити висновки про того ж Авакова ) Я як приклад ) А то вони роблять висновки по тому, кого підтримує чи не підтримує ПС Циркачі )
я б не сказав - але дякую, а вам подобаються дебіли які бігають з автоматами, віджимають бабло на користь "революції", розграбували майно овоча та пшена - замість передати його до казни ???
Ну це ви так думаєте, як казали мої єврейські друзі. І Мих, який при можливості запостити матеріали українською вибирає апчєпанятний. Бачу з того роя меду не вийде... Знову замаячів Збруч...
Раші теж не позаздриш.....В напад на Україну я не дуже то вірю, ну а вже те що далі за регіони де Росія має велику підтримку не піде то вже 200%. Скажимо так-міг би напав би...Чого тягне і дозволяє прокачувати армію? Тепер нам потрібно працювати і піднімати країну, а Крим повернемо в майбутньому, а не повернемо то і член з ним))
Я взагалі-то про логіку Вашого допису казала ) Якщо прийде якесь дурне до влади, буде вас грабувати, але в той же час кричати, що він проти умовного ПС, ви все одно його підримаєте? ) Але про що я, ноги підтримки Януковича саме з такої логіки і росли, все від якихось бандерівців захищались ))) А судити всіх по справах треба, без виключень, і Правий Сектор, звісно, також )
сплюньте, "чого тягне" .... прокачивать? СМСками? вот поставте себя на место защитников, впереди враг, а позади черти че творится ...
Россияне стали испытывать национальный стыд за рубежом: "Нас ненавидят как фашистских захватчиков" Из-за событий в Крыму россияне начали замечать негативное отношение к ним за рубежом, в частности в Европе. Об этом пишет в своем блоге на snob.ru Алиса Мясищева, передает Цензор.НЕТ. Она рассказывает историю своей подруги, девушки далекой от всякой политики, которая недавно вернулась из Праги. "У нее, без ежедневного заполнения головы новостями, всегда все хорошо. Умеет человек быть счастливым и радоваться мелочам. Но вчера она приехала очень взволнованной. Ее первыми словами на мой вопрос "ну как съездила?" был тревожный шепот: "Ты знаешь, Алиса, что нас теперь ненавидят?"
Та ні. Просто я уявив, що місіс Мей, міністр внутрішніх справ Великобританії не знала б англійської мови, а розмовляла б на урду...
от ПС-не научилась...у ПС всегда форма разная, вот была во Львове, пошли гулять вечером, вышла из дому-гляжу а у киоска стоят парни в черной форме с шевронами ПС-курят, рядом кошерная машина-расписная под ПС...-кто это??? в Киеве они в комке зеленого цвета и повязками, у нас вообще в чем попало...как и титушки-теперь не рядятся в триники и кожаные курточки...
А шо твориться? Прийшли люди під раду з своїми вимогами, їм пообіцяли завтра розібратись, і вони пішли... Я б більше переживав як би в разі чого їх "батьки командири" не зрадили, або місцеві не організували "фронт освобожденія донбаса" і не почали ловити бандерівців....
я ні, бо через тривалу ЛФшність я того цей во - "обандерівся", але як я вже колись казав половину голосів усілякі "овочі" отримували через "або не бандеровці" можете сміятися але це об'єктивна реальність .... саме так, я про це вже котрий рік талдичу ... Слава Героям!