Євромайдан

"Правий сектор" - хто вони?

Posted by MARTINI on 29 січ 2014 відповідей - 805
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якшо він хоче стати президентом, то хай вдягне краватку і виступає кожного дня перед людьми і на ефірах, а не відсиджується як Шаміль Басаєв по бункерам, зараз інший час. Бо в мене не викликає довіри така поведінка, таке враження що людина просто не знає що сказати. Його кілька разів весь Майдан кликав на сцену. Раз він вийшов і сказав шо бере на себе відповідальність, я шось не бачу цього. А раз чи два просто проігнорував. Так справи не підуть.

• Подобається Подобається x 3
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так її і не штурмували...Але Авакова викличуть в раду, а так би не викликали...

3. Locke

Locke невиправний реаліст

...без башні.
    Може москалі недарма так активно за останні 2 дні стягували війська до кордонів, може вони "знали" про сьогоднішній сценарій.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2688058&postcount=944

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

лапки зайві .... надто все "у рамках концепції" і дуже все вчасно для окупанта ...

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По-моєму сценарій - це смерть Сашка насамперед.

• Подобається Подобається x 2
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вже розійшлись...Зберуться завтра на 9:00

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це початок сценарію.

• Подобається Подобається x 1
  8. artobstrel

как знать, как знать, может "сценарий" начался с неподписания соглашения с ЕС ...

9. Locke

В цій історії не все так просто і правди ми не дізнаємося ніколи. Зрештою як і про Майдан, який в певний момент пішов не по сценарію.

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

транслює спільно тв, що ще з Кличком стоять говорять, але жахлива якість звуку, нічого не зрозуміло

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не було сценарію....Ну надто то все не передбачувано..

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

хіба? так ж не підписали, нє?

13. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

такой себе "козел отпущения" Аваков...
    проголосуют за его снятие, и поставят министром Москаля..

прошла информация, про то, что ВР блокируют не ПС, а кремле-титушки...

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

угу, москали войско стянули еще с начала месяца, нападение планировалось уже два раза...я знаю...(+постоянные провокации..)

14. Locke

Volodymyr Parasyuk

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Де пройшла?

16. artobstrel

я про самый первый "не подпис" слишком уж все на руку пу, причем абсолютно все ... но это - так размышления ....

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Цікава ситуація... А ось цей матеріал:
    Колишній міністр оборони й екс-секретар РНБО Євген Марчук заявляє, що в найближчі два дні Україна буде переживати найкритичніший момент своєї історії за всі роки Незалежності.

Виступаючи в Українському кризовому медіа-центрі, Марчук зауважив, що ситуація переходить до другої фази спецоперації, яку проводить Росія відносно України, і ця фаза може бути набагато небезпечнішою, ніж була «кримська фаза».

«На сьогоднішній день для експертів, які не входять до владних структур і добре розуміються на оборонно-безпековому форматі національної та державної безпеки, в цілому видно, що десь у найближчі два дні Україна буде переживати найкритичніший момент своєї історії за всі роки Незалежності», – сказав Марчук.

Думаю, цей пан знає більше ніж інші.
    Але таке питання. Хто поставив того гівнюка Авакова міністром внутрішніх справ? По-перше, невідомо в чию дудку він грає.
    А по-друге, невже не наситились Азаровим який двох слів українською не міг стулити? Мають Азарова-2 в особі Авакова.
    Гнати геть!!!

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну поставлять то поставлять. Як на мене, то хай міняють міністрів хоч щотижня, головне щоб ця країна була проукраїнською. Як середовище Майдану кипить і що в решті-решт з нього звариться мені теж принципової ролі не грає. Один приорітет - українська Україна, європейська Україна.

Ніякі це не титушки. Хтось ще за 4 місяці не навчився відрізняти титушок від нормальних людей?

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Самі ПС писали

Одним словом, зараз всякі штурми - то тупизна, але й Аваков мені ніяк не подобається. Не бачу, що він доброго зробив.
    Що із розслідуваннями про смерті на Майдані?

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Щось мені здається шо він дуже погано закінчить...З одним можу погодитись, якби таки підписав, то нічого б не було...десь пів року, а далі та дира в бюджеті таки б вилізла, грошей ніхто б не дав і пішло б поїхало...

а де твій аватар? :)