Якшо він хоче стати президентом, то хай вдягне краватку і виступає кожного дня перед людьми і на ефірах, а не відсиджується як Шаміль Басаєв по бункерам, зараз інший час. Бо в мене не викликає довіри така поведінка, таке враження що людина просто не знає що сказати. Його кілька разів весь Майдан кликав на сцену. Раз він вийшов і сказав шо бере на себе відповідальність, я шось не бачу цього. А раз чи два просто проігнорував. Так справи не підуть.
...без башні. Може москалі недарма так активно за останні 2 дні стягували війська до кордонів, може вони "знали" про сьогоднішній сценарій.
http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2688058&postcount=944 ---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ---------- лапки зайві .... надто все "у рамках концепції" і дуже все вчасно для окупанта ...
В цій історії не все так просто і правди ми не дізнаємося ніколи. Зрештою як і про Майдан, який в певний момент пішов не по сценарію.
такой себе "козел отпущения" Аваков... проголосуют за его снятие, и поставят министром Москаля.. __________________________________________________________ прошла информация, про то, что ВР блокируют не ПС, а кремле-титушки... ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- угу, москали войско стянули еще с начала месяца, нападение планировалось уже два раза...я знаю...(+постоянные провокации..)
я про самый первый "не подпис" слишком уж все на руку пу, причем абсолютно все ... но это - так размышления ....
Цікава ситуація... А ось цей матеріал: Колишній міністр оборони й екс-секретар РНБО Євген Марчук заявляє, що в найближчі два дні Україна буде переживати найкритичніший момент своєї історії за всі роки Незалежності. Виступаючи в Українському кризовому медіа-центрі, Марчук зауважив, що ситуація переходить до другої фази спецоперації, яку проводить Росія відносно України, і ця фаза може бути набагато небезпечнішою, ніж була «кримська фаза». «На сьогоднішній день для експертів, які не входять до владних структур і добре розуміються на оборонно-безпековому форматі національної та державної безпеки, в цілому видно, що десь у найближчі два дні Україна буде переживати найкритичніший момент своєї історії за всі роки Незалежності», – сказав Марчук. Думаю, цей пан знає більше ніж інші. Але таке питання. Хто поставив того гівнюка Авакова міністром внутрішніх справ? По-перше, невідомо в чию дудку він грає. А по-друге, невже не наситились Азаровим який двох слів українською не міг стулити? Мають Азарова-2 в особі Авакова. Гнати геть!!!
Ну поставлять то поставлять. Як на мене, то хай міняють міністрів хоч щотижня, головне щоб ця країна була проукраїнською. Як середовище Майдану кипить і що в решті-решт з нього звариться мені теж принципової ролі не грає. Один приорітет - українська Україна, європейська Україна. Ніякі це не титушки. Хтось ще за 4 місяці не навчився відрізняти титушок від нормальних людей?
Самі ПС писали Одним словом, зараз всякі штурми - то тупизна, але й Аваков мені ніяк не подобається. Не бачу, що він доброго зробив. Що із розслідуваннями про смерті на Майдані?
Щось мені здається шо він дуже погано закінчить...З одним можу погодитись, якби таки підписав, то нічого б не було...десь пів року, а далі та дира в бюджеті таки б вилізла, грошей ніхто б не дав і пішло б поїхало...