Та то капець повний з тим москалем, він вже вдесяте реєструється і все гадить. А то після мого допису, почав мені в ПП писати.
Та нема потреби вже так гнати на Яроша, Бандеру, ми ітак бачимо, що у вас штани від страху повні і мокрі. Ви перестаралися - ми вже бачимо, заспокійтеся!
Ага, він мені картинки посилає, а я йому вірші ( baHdepaCyKA - MayDAyHbIcyKu - MayDAyHbILOXi - baHdepaLOX - baHdepaLOLLIapa - baHdpaLOX - всі його ніки не перелічити)
Була тема на кацапському форумі. Там дуже скурпульозно обгрунтовували що це означає зовсім не те що ми думаємо.
Нова інфа з 112 каналу: інтервю з слідчим: "Ми ще не встановили особу і не знаємо, чи то Музичка, чи ні!"
А що їм ще залишалося робити? Тільки переконувати, що це в переносному значенні. Не забороняти ж Лєрмонтова. Ну, хоч у цьому ПС приносить якусь користь Україні.
А вам - Шевченко: Хохол останется хохлом Хоть ты пусти ЕГО в Европу... Стихов сейчас можно найти - на любой вкус и цвет.
Дуже якось заплутано все....Чувак покінчив життя самогубством, попередньо сковавши себе кайданками,менти собі поїхали, а він тим часом підмінив труп...
Не підскажете, де ви цього Шевченка знайшли? Прощай, немытая Россия (Лермонтов) Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна господ, И вы, мундиры голубые, И ты, им преданный народ. Быть может, за стеной Кавказа Сокроюсь от твоих пашей, От их всевидящего глаза, От их всеслышащих ушей. 1841? http://ru.wikisource.org/wiki/Прощай,_немытая_Россия_(Лермонтов)
Да воспользуйтесь интернетом. Он Вам всё покажет. Спасибо, что напомнили стих, изучаемый, дай Бог памяти, классе в шестом средней общеобразовательной школы.
Саме основне, що так старається скоренько надристати по пару дописів по всіх гілках, що модератори певно не встигають цей послід прибирати.
Олег Ляшко 11 мин. · Герої не вмирають - вмирають вороги. До Сашка Білого (Олександра Івановича Музичка) можна ставитися по-різному, у багатьох випадках я його не підтримував, бо здоровий глузд має переважати над революційною ейфорією. Однак є ряд об'єктивних чинників: 1. Без таких людей як Музичко - не було б Революції. 2. Вбивство Сашка Білого - це, цілком очевидно, провокація ФСБ з метою залякування буйних і посилення ескалації конфлікту влади і бійців. Що на руку Москві. 3. Побиття ним прокурора - річ правильна. Рівняни через резонансну справу про зґвалтування дівчини хотіли спалити прокуратуру і управління МВС. Білий їх стримав і провів виховну роботу з працівником прокуратури у такому стилі, на який той заслужив. Якби, не дай Бог, зґвалтували Вашу доньку - якби Ви реагували? 4. Завдяки конструктивній позиції Музичка вдалося уникнути багатьох жертв під час штурму будівлі "Беркуту" у Рівному. 5. Якщо, не приведи Господь, чобіт окупанта ступить на контитентальну Україну - Сашко захищав би Вітчизну на передовій, сумнівів немає... ...Захищав би, якби лишився живим. Вічна пам'ять
зачем переоделся??? все проще-среди ментов-есть их люди, или наоборот... Понимаете, когда ПС набирал силу к нему примкнуло масса "странных" людей, более того скажу-уголовного элемента...Тогда-это было необходимо, а на данный момент-эти люди играют свои игры, и это накануне президентских выборов, может вы помните в одном из первых своих интервью Ярош сказал и об этом "странном"контингенте и даже допустил возможность внедрения в ряды ПС агентов спецслужб.. По-мне Музычко как раз и есть представитель уголовного элемента..., и очень мне не понятны его действия-образцвопоказательные уж больно...