Я думаю, перший, хто винен, це Ярош. Він заявив, що не збирається здавати зброї. По-моєму, хлопці з Правого сектору трохи дивакуваті. За що вони боролися на майдані? Проти - знаю. Проти влади. За Євросоюз вони проти, хоча то була основна ідея Майдану. Серед небесної сотні - жодного. В день, коли снайпери розстрілювали людей, Ярош пітора години невідомо про що балакав з зеком. Витівки Білого - гра на руку російські пропаганді. Я, наприклад, не хочу, щоб у нас в Україні крім міліції ходили люди з автоматами і встановлювали справедливість. Це підрив України і на це не лише Росія дивиться, а й Європа. Можливо не варто було його вбивати - згоден, але раз чоловік сам взявся за зброю і почав стріляти, то він свій вибір зробив сам.
Та в чому його партизансьтво ? Він в Криму боронив землю, чи може в рязані ешелони під укос пускав ? Гебешники сами вигадали, сами прибрали, це схоже навіть не на дипломну роботу, а на реферат для 3-го курсу кагебе.
Якби так було, то питань нема (в розумінні що застрелили при затриманні), ...але ж якось дивно, труп серед поля, в кайданках, пострілами в серце, при чому зранку рівненська міліція повідомляла що в притул,(сорочку розірвали щоб перевірити що без броніка) ...Такого навіть при Яникові не пригадую... ---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ---------- В МВС вже схиляються до версії, що Сашко Білий застрелився сам Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/v-mvs-vzhe-s...cho-sashko-biliy-zastrelivsya-sam-341836.html Не здивуюсь якщо до завтра заявлять що ментів там взагалі не було..
Ви ще Яника зараз виставте, що він взагалі був гуманістом. При Яникові людей біля самого дому підстерігали, хапали під воротами з машини, вивозили, вбивали за те, що бізнес не хочуть свій віддати добровільно, а тоді камінь на шию, в чорний мішок і на дно ставка на другому кінці області, щоби ніхто ніколи не знайшов. І таких чорних мішків, ще не знайдених, по Україні сотні. А Музичко був справжнісіньким бандитом, що прикрився українським патріотизмом. Ясно, що це не вихід, щоби його вбивати, бо є для того закон. Але вже не вернеш нічого. Хлоп скінчив так, як і жив. Патріотизм і бандитизм - речі несумістні.
Та. Москалів переможуть, потім українців. Як в дев’яностих... Правильний хід думок. Свобода себе скопрометувала, треба якусь нову силу для дискредитації націоналізму...
и это к тому, что человек участник двух чеченских компаний...-наемник-профи.... Странная история, мне кажется, что Музычко пострадал от рук самого ПС, ибо дискредитировал его нещадно...слишком публичен был он для настоящего члена организации...
Судячи з того, що відбувається останні місяці, вже дивуватися неможливо і передбачити також. Така вже брехня відверта, просто шокуюча... ---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ---------- Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков заявил, что "Правый сектор" ему угрожает, но он "принимает вызов" и его позиция к тем, кто нарушает общественный порядок, будет достаточно жесткой. http://vesti.ua/strana/44261-avakov-prinjal-vyzov-pravogo-sektora
Як мінімум один Ага, ПС перевдягнулись в мусорів і приїхали 9-ма мєнтовськими бусами в Рівне щоб вбити свого однопартійця. Якби хотіли, то вигнали б з партії. В них якраз на днях були великі партійні збори. Сашко не був ангелом, але він не заслужив на таке.
А в Музичка була сім"я - дружина, діти, чи так і жив бобилем? Хоча з його нарваним характером тяжко, щоби хто з таким жив.
прїзвище відоме? Я довіряю таким хлопцям, як з Самооборони, які приїхали на Майдан, щоб відстояти свободу, майбутнє України в Євросоюзі, а правий сектор мав і має на меті політичну карєру. Їм євросоюз, нато - до одного місця.
Він з УНА-УНСО. А це ось що говорить Вікіпедія. «Правий сектор» являє собою конфедерацію націоналістичних організацій, до якої входять окремі структури та угрупування: «Патріот України», Соціал-Національна Асамблея, ВО «Тризуб» ім. С. Бандери, УНА-УНСО, «Воля».[15] До 6 березня 2014 року до «Правого сектора» входила також громадська ініціатива «Білий молот».[16] http://uk.wikipedia.org/wiki/Правий_сектор