Практичні поради

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем nirvanka, 26 чер 2009.

1. - лучше купить специальную панель (МДФ?) для кухонь, они бывают недорогие, красивые, их проще клеить, а можно дюбелями с декоративными шурупами закрепить - но всё-таки надолго оставлять за панелью слой жира я бы не стал. Мало ли что там вырастет... о_О

А на потолке вряд ли слой жира так уж толст. Там - загрунтовать, да покрасить/побелить как тут советовали - недолго.

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую всім за поради :). Але то не наша квартира і не наша кухня, це квартира свекрухи. До її приїзду маємо тільки привести квартиру в чистий вигляд. А чи буде вона хотіти робити ремонт - побачимо. Попередній ремонт 15 років тому теж робився самотужки і загалом виглядає кепсько, але терпимо.

• Подобається Подобається x 1
  3. kuznec

kuznec New Member

підкажіть будьласка які розчини потрібні для ультразвукової ванни та як їх правильно змішувати

4. victorys

victorys позитивчик :)

Сталася невеличка халепа.
    Є кіт, який живе сам по собі, гуляє де хоче, з подвіря пускаєм на кухню поїсти, взимку спить з псом в підвалі (особняк, там пєц стоїть, тож їм там тепло). Так от під час нашої неуважності та волохата зараза пробралась на другий поверх у кімнати і м'якокажучи помітила територію...:shout: А тепер питання: Як позбутись запаху котячої мочі з коврів і інших предметів :no: Допоможіть будьласочка!!!!

5. Полковник

Полковник миється в бані

Для начала надо прибить кота.
    А то всё почистите, а он опять, мягко говоря......

6. victorys

Ага, спершу теж така думка зявилась :)))
    Тепер він наказаний і їсти буде теж в підвалі, зараза!

Останнє редагування: 17 лют 2010
    • Подобається Подобається x 3
  7. Вікторіс, попитала в бабусі, яка розуміється на котах. Спробуйте промити помічені місця сумішшю води і оцту. Запах поступово вивітриться.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Олю, якби ж то просто підлога, а то КОВРИ!їх тепер треба або в хімчистку або самим прати.

• Подобається Подобається x 2
  9. victorys

Дякую, Рибко, за пораду! Маю хоть якусь надію ТО вивести.
    Прийдеться певне самим...:sorry:(є підозра, що на край дивану теж сцикнув, а диван вже в хімчистку не занесеш...)
    Прочитала десь в неті, що котяча моча в ультрафіолеті світиться. Обшукала кімнату з ультрафіолетовою лампочкою, та ніц не знайшла.. :dntknw: Видно неправдива інформація...
    Ще одна проблема в тому, що навіть не знаю де точно той шерстюх "помітив", так що прийдеться шукати епіцентер смороду по найбільш інтенсивному запаху і там терти...

10. Від слабкого розчину оцту їм нічого не буде.

11. Alias

Так я не про те, що їм нічого не буде, а про те, що в килим воно глибоко просочилося

12. victorys

Кажуть в зоомагазині можна купити якийсь преперат проти того запаху, якщо домашні способи не допоможуть, тре буде купити (якщо воно справді є)

13. Alias

Ага, є такий.Якщо побризкати ті місця де кошак має звичку мітити, то він туди вже ходити не буде.Антигадин називають.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Клей типу "Super glue" ціаноакриловий капнув на тканину. Чим можна позбутись плями?

15. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

не з власного досвіду а по розмовах друзів . казали що відмивали ацетоном. Ще колись для відмивки телефону використовували нітрометан

16. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

може спробувати як і з жуйкою? заморозити
    чи з циакрином то не проходить?

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую :) Якраз вже прочитала на тюбику, що якщо попаде на шкіру, то промивати водою, або ацетоном. Буду шукати в магазинах і пробувати..
    Не знаю, але коли раніше як пробувала просто здрапати, то пляма клею трісла разом з тканиною :sad:

18. victorys

Колись мала кофточку, на дотик дуже приємну, але матеріал мав в собі синтетику. Капнув мені на ту кофточку лак для нігтів. Взялась стирати ацетоном. В місці де терла, матеріал буквально розївся мало не до дирки.

Так що, Нірванко, якщо маєш можливість, то спробуй спершу на якомусь малому клаптику тої тканини потерти, щоб подивитись як вона реагує на ацетон.

П.С. Щойно спитала в свого Павла чим можна з тканини змити той клей, його вердикт був невтішним...сказав - нічим :nea: Каже пробував колись різними засобами, але клей або тріскав або залишався, але не стирався :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, що попередила.. :sad:
    Блін, прийдеться якусь нашивку пришити. Штани, на які капнула, хоч і домашні, але такі класні, теплі.. І чо я газету не підклала?? Ех.. :sad:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

штани з диркою - то нині теж мода.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)