Це точно! Тільки шкода знайомих там немає... а то би добре з кимось зустрітися... попити чеського пивка... погуляти, ще з "екскурсоводом"
Натяк зрозуміли? Я жартую... Якщо що то їхав би однозначно на вихідних. Але в самого з часом недуже, так що не знаю коли вирвуся, але поїхати треба якось... з сім"єю - кращого відпочинку на вихідні думаю важко придумати...
Золоту вулицю (Zlatá ulička), яка була на реконструкції від травня минулого року, вчора відкрили: Стаття тут.
Ура, нарешті отримав студентську візу в Чехію, виїзд - наступні вихідні Кому що привезти зі Львова? В обмін на міні-форумівку в Празі
}{м... Зацікавили мене Прагою... Через кілька днів буду у Вроцлаві, на пару тижнів. То звідти й майнемо з дружиною у Прагу на пару днів... Якщо буде нормальна погода.
Ше би, попробуй не зацікавитись такою красотою більше тут (сто років тому обіцяв фотки і забув/забив )
То дайтеся знати як приїдете І одразу ж зустрічне запитання: варто з Праги у Вроцлав на 1 день їхати чи не дуже?
Не дуже. Хіба на каву З панем Агатоном. ) А так - і в Чехії є купа цікавинок "на день". До речі, у Вас контактний телефон в Чехії є?
Дуже гарні фото! Неймовірні... Але в мене виникло питання: як Вам вдалося сфотографувати цю всю красу без людей в кадрі? При такій концентрації туристів на 1 см квадратний - складнувато (не кажу про фото, де шпилі будівель).
Я вже у Вроцлаві, пару днів. Живу на Лєгніцкєй. Тут вже далеко не перший раз, і не набридає. Чудове місто, просто чудове. Чи варто з Праги у Вроцлав, навіть на один день? Відповідаю ствердно і однозначно - варто! Побачити є що, і не тільки площу Ринок.
Погода цього літа суттєво ламає плани... Кілька днів погоди, а тепер у Вроцлаві дощі, наближається похолодання до +9+13. Будемо утеплюватися, бо коли летіли з Києва - то там було вище +30. Тепер йдемо за відповідною одежею та парасолями. Площа Ринок, Вроцлав. Огруд Японьскі, Вроцлав.