ПР исключила из партии сына Ландика за избиение девушки

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем bayard, 12 лип 2011.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Мова йшла про принципове питання: назвати людину злочинцем може лише суд. А коли в одному випадку "потрібно рішення суду", а в іншому "це очевидно", то це подвійні стандарти.
    Интересно. Змей ВИДИТ преступление (как он ВИДИТ) - имеет право делать выводы! А я вижу преступление (как я ВИЖУ) - я выводов делать не моги!

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

ВИДЕО! есть.
    а ты можешь не видеть все что ты хочешь, про трех обезъянок помнишь?

доживешь до моих лет, тоже будешь иметь такие права! :)):)):))

3. Степаныч

Да нет, Romko, не ошиблись. И дело тут не в Ландыке. Нас же намеренно уводят в сторону. Осуждать БЮТ за Лозинкского - нелепо. Осуждать ПР за Ландыка - нелепо. Каждая из политсил имеет массу поводов для критики и осуждения. А мы уже 17 страниц обсуждает заурядное хулиганство.

4. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Шо делаецца. Одному бабу подложили в отеле, другому гаишника подставили для битья, а его сынуля попутал кабак с спортзалом, а девицу с боксерской грушей.
    Какой интересный у людей жизнь(С)

5. Balaganoff

Де вы видели преступление, покажите мне , я тоже хочу посмотреть!
    Ежели он иностранный преступник, следует первым дело кричать "караул", а то уйдет. Давайте разом!(С)

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

У випадку з Тимошенко так званий суд буксує по одній простій причині - суд та слідство не мають доказаного корисного мотиву в діях Тимошенко. А тому і приречений закінчитись нічим. плюс поведінка самої Тимошенко (маю на увазі відсутність навіть натяків на спробу уникнути слідства, та суду) і поведінку Ландіка, дії якого задокументовано, а головне його реакція і спроба втечі. А це аргумент на користь звинувачення. Але і тут навіть не про це хочу сказати. Я кажу про масштаби і непорівнянність.

Ви лікар. Провели дещо невдале лікування, при чому не залежно від Вашого рівня, а наприклад із-за відсутності потрібних ліків. Хворий постраждав. Вас можна винуватити, а можна і виправдати.
    І як паралель, якийсь ПТУшник-гопнік відкрито скоїв розбій на прохожого, і при цьому це його дійство було зафіксовано на камеру поблизу стоячо7го банкомату. Гопнік втік, а Ви залишаєтесь працювати лікарем. По Вашій логіці, тут можна проводити паралель між цими двома вчинками і діями.
    Так само і у випадку порівняння Тимошенко і Ландіка.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А до чого тут ПР,БЮТ і теде?
    Йдеть про те,що країною з самого початку править ублюдочна влада.
    Яка зараз навіть не потребує надягати маску.

8. White Snake

прав!
    Степаныч, мы обсуждаем не ПР, а можоров!
    и эта мажористось все прет и прет и заметь имеет преемственность
    папу ландика и гашников помнишь?

на сегодняшний день мажоры - ПР.
    ну так сложилось, поэтому и мелькает.

9. ГРАНД

Як що вже хочеться з кимось порівняти дії Тимошенко, то це може бути персона, та її дії, яка б відповідала статусу (посаді, віку і т.п.) а це може бути тільки Янукович або Азаров. Тобто на шальки терезів кладуться дії екс ПМ Тимошенко та екс ПМ Януковича, або дії чинного ПМ Азарова. Ландік тут і мимо не пробігав.

10. Степаныч

Не завидуйте. У них свои проблемы.
    Я уже писал. Интересно - посмотрите.
    Давайте Ви спочатку послухаєте обвинувачення Тимошенко, які були зачитані у суді, а потім можна продовжити дискусіяю.
    Якийсь повний внутрішніх протиріч допис. Ви не знаходите?
    Кто такие мажоры?

11. White Snake

Степаныч, сложно общаться с человеком о ПДД, если он никогда не водил машину
    извини...

12. Forpost

Forpost Стоїк

проше пані до клоаки суспільства, а не у Верховну Раду(кафе),ну віддухопелив шмару ,що розвели ту 117 сторінок обговорення,вон Степаньіч навіть не знає що таке "мажор"

13. Balaganoff

На что смотреть? :search:
    Ваше мнение очень ценно, но оно всего лишь мнение. Преступление-то где само?

14. Balaganoff

15. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Мажо́р (лат. maior — больший, также большой) в музыке — один двух ладов (наряду с минором) гармонической тональности. Характерная особенность мажорного звукоряда — его третья ступень, отстоящая от первой ступени на большую терцию. Кроме натурального, существуют также гармонический и мелодический мажор[1]. Тоника (основая ладовая функция) мажора представлена мажорным трезвучием.

http://ru.wikipedia.org/wiki/Мажор

16. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Мажоры... это слишком лирично. Более точнее их называть реакционными гедонистами.

17. ГРАНД

Я їх чув. Бред сивої кобили. Як що оцінювати їх з юридичної точки зору. Слідство яке пред"являло такий обвинувальний висновок, повинно бути щонайменше дискваліфіковано за профнепригодністю. Значить дискусії продовжувати немає сенсу.

18. Forpost

Forpost Стоїк

[CENZ]аписка аднако...гандонистами[/CENZ]

19. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

наверное этот синдром вам знаком не по наслышке?

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Випадок з виродком Ландиком - це закономірне відображення мордиліца тих,хто при владі.
    І справа не в ПР.
    Ми так і не вийшли з совка,з СИСТЕМИ.
    Щербицький=Кравчук=Кучма=Ющенк​о=Янукович.
    Варто зайти в будь-яку державну установу - совок.
    Шанс був....у 2004-му.Розумію,що оцю СИСТЕМУ зруйнувати важко,майже нереально....але маючи такий кредит довіри від народу,Ющенко міг це зробити...якби не був плоть від плоті оцієї СИСТЕМИ...яка таким от чином вирішила ще на десять років продовжити своє мерзенне існування,втіливши в життя сценарій,наживку,на яку клюнули мільйони людей...і кинулись на захист новоявленого месію...світоча свободи і справедливости...со соратниками...
    З іншого боку - Кучма,якому була обіцяна спокійна старість(як виявилось дуже швидко),смішний,на фоні того ж Ющенка Янукович,шите білими нитками отруєння...
    А справа Гонгадзе...спекуляція на почуттях матері,дружини,дітей... "Бандитам - тюрми"...файний лозунг...
    Безперервні метання...зрада на зраді....
    Канівська четвірка..."син Кучми"...
    Згадайте Майдан...оті лозунги... І згадайте роки після Майдану....фарс...зрада...мерз​ота...
    Зрада один другого всіх з помаранчевої команди...фальш на кожному кроці...
    Просто боляче і бридко... І цю думку розділяють мільйони... Все оце - ота СИСТЕМА...комсомольсько-бандит​ських хамелеонів....всі одне другого варті...
    Безконечні клоунські шоу по телевізорі,обливання одне одного таким брудом,що напрАвду гидко навіть непосвяченим...
    В будь-якій цивілізованій державі,чиновник,котрого тільки запідозрили в чомусь подібному:розкраданні державних коштів,фінансових аферах...тут же йде у відставку...але це в цивілізованій країні...а не в тому бандитському вертепі,в який перетворила Україну ота наволоч...помаранчева,блакитна​,червона,сіро-буро-малинова...​ Навіть в кримінальному світі притримуються "понятій"...ті ж...не дотримуються нічого...
    Якщо відверто,то мої закиди спрямовані проти совдепу.
    Совдеп я звинувачую в тому,що ми виявились відкинутими в часі на багато десятиліть.
    Совдеп я звинувачую в постійній брехні,підміні понять,намаганні вбити в людях все людське.
    Совдеп я звинувачую і в своїх нинішніх проблемах,тому,що побувавши в Польщі,я побачив,наскільки велика прірва між нами і цивілізованим світом,в першу чергу у ставленні держави до своїх громадян.
    Звичайно,що проблеми є у всіх...але....
    Коли я поспілкувався з такими ж батьками,як я...з важкохворими дітьми...в очах у них я не бачив приреченості.
    Тоді,як в нас звичайна людина зі своїми бідами полишена сама на себе.
    І це спадщина совдепу.
    Можливо я сумбурно висловлююсь,але це вистраждане.
    Після багатолітніх ходінь по установах,клініках,державних закладах,де ти апріорі НІХТО...і звати тебе НІЯК.
    Де вибивання кожної довідки(в моєму випадку:отой мізер безкоштовних ліків,і тепе) перетворюється на майже безнадійну справу.
    Громадянин - лише на печатці в паспорті.
    А насправді...гвинтик.Ніхто.
    І в цьому теж я звинувачую совдеп.
    Наймерзотнішу систему...велетенську машину по перетворенні людей в нелюдів.
    І я знаю про що говорю.
    Совдеп ніде не дівся.
    Він перефарбувався,змінює маски...але керувати продовжує совдепівська номенклатура,
    СИСТЕМА чиновницького безпрєдєлу,що залишився від совдепу.

а де твій аватар? :)