позбавляти сепаратистів громадянства

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 9 тра 2014.

?

позбавляти громадянства сепаратичну підарасню?

1. так

21 голосів
    63,6%
  2. ні

6 голосів
    18,2%
  3. одразу розстрілювати

6 голосів
    18,2%
  1. KatarinaLar

KatarinaLar Active Member

І я була проти озброєння населення. Але за часів Майдану знімала гроші в банкоматі, а метрів за 5 від мене збиралися тітушки. Тоді я й захотіла мати зброю.

Останнє редагування модератором: 21 тра 2014
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Петиція про позбавлення громадянства за сепаратизм набрала необхідних 25 тис. голосів

Петиція до Президента України Петра Порошенка щодо позбавлення громадянства за сепаратистські висловлювання чи дії набрала потрібні для розгляду 25 тис. підписів. Відповідні дані представлені у розділі електронних петицій офіційного інтернет-представництва Глави держави.

"Пропоную здійснити всі необхідні законодавчі та виконавчі кроки, для внесення змін і доповнень у Конституцію, закони, кодекси та ін., для створення юридичної можливості примусового позбавлення громадянства осіб, що своїми публічними висловлюваннями чи діями пропагують злочинний сепаратизм, порушення територіальної цілісності та суверенітету України, (за наявності фактичних доказів)", - написав у тексті петиції її автор Ігор Лазаренко.

Крім того, в петиції також вказано, що за сепаратизм, що чиниться злочинним шляхом, треба безумовно відбирати громадянство.

"Бо це й є замах на громадянство. Виключенням може бути лише сепаратизм через точне виконання демократичних процедур та міжнародне законодавство - це нормальна практика державотворення", - написав автор.

• Подобається Подобається x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Можете навести приклад, як то буде виглядати в Україні сепаратизм через точне виконання демократичних процедур?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зі згоди усієї країни.

5. ІгорМ

То десь прописано?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нас не знаю. Думаю мається на увазі такий референдум як в Шотландії (по його результатам залишилась в складі Великобританії) і Каталонія в Іспанії - ще невідомо чим закінчиться, поки що розбираються. Розбираються в юридичному полі, а не стріляниною.

7. ІгорМ

За Шотландію і Каталонію я в курсі. Хай вони собі як знають...

Цікавить саме Україна

а де твій аватар? :)