позбавляти сепаратистів громадянства

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 9 тра 2014.

?

позбавляти громадянства сепаратичну підарасню?

1. так

21 голосів
    63,6%
  2. ні

6 голосів
    18,2%
  3. одразу розстрілювати

6 голосів
    18,2%
  1. Feba

Feba Well-Known Member

сплачує.. чим? кров"ю закатованих народів )

2. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Не-не, "посмотрим" - не годится, идет агрессия и аннексия, так что "смотреть" надо сначала, а потом уже заниматься оккупацией.

Что до ядерный и космических, то все победы тоже закончились в прошлом веке. Глонас ТАК "глючит", что говорить о космических технологиях смешно. Да и в ядерной энергетике (мы ж не о бомбах говорим, правда?), особых достижений не заметно.

Но я второй раз спрашиваю: есть ли конкретика, отображаемая в цифрах?

• Подобається Подобається x 2
  3. UNIA

UNIA Well-Known Member

Именно, много. На данный момент программы финансирования госконтор в РФ сокращают, это достоверная проверенная информация.

Ящик с деньгами не бездонный, как многие думают.

• Подобається Подобається x 2
  4. Feba

Feba Well-Known Member

це ті, що літають на украіньских носіях? :) і по контракту до 2018 року стоять на обслуговуванні українських спеціалістів? так.. рф має..
    здається росіянам вже набрид крим, якщо вони як таргани лізуть до українців "меряться письками" будь-якого приводу

5. Sivanmy

Sivanmy Well-Known Member

:haha: я свое мнение основываю на знании географии. В Крыму нет достаточных запасов пресной воды для поддержания сельского хозяйства и всей той инфраструктуры, что там есть. Каховское водохранилище, с которого поступает пресная вода в Крым - отстроила Украина начиная с 54-го года. И никаким другим путем все эти блага цивилизации туда поступать не смогут. Опреснение воды слишком дорого, строительство новых еллектространций - тоже.
    туристический сезон вы сорвали. А не признанный статус Крыма вообще исключает его экономическое сотрудничество с любой вменяемой страной.

• Подобається Подобається x 6
  6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, слід нормально саджати. Це теж непогано.

• Подобається Подобається x 1
  7. UNIA

UNIA Well-Known Member

Именно поэтому нельзя верить ни одному слову Пу, так как без Херсонской и Одесской областей эта ситуация останется реальностью, а это, явно, Пу не устроит.

• Подобається Подобається x 4
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З Силіконовою Долиною, чи то пак Осколково навпаки все ясно.

9. Sivanmy

я теж за те, щоб сепаратистів тут і духу не було. Проте домогтися мети можно різними засобами, можно совковим - позбавити громадянства и вигнати з країни (так як це робили в СССр з десидентами та інакомислячими. І це ще було гуманно, бо частіше їх просто вбивали або примусово лікували в психушках)
    а можна зробити по людськи - розробити нормальне законодавство. Підвищити його дотримання. Забезпечити високий рівень відповідальності за порушення закону. І звичайно ж підвищити якість патріотичного виховання. (у нас у цій сфері взагалі вакуум. прикро, але основним фактором, пробудившим свідомість українців стали покращер янукович та рашист путлер...далеко ми дійдемо як країна, коли будемо консолідуватися лише перед загрозою знищення паразитами, яких до цього так довго терпіли?)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть не знаю, це вже третю хвилю лікували в психушках і відправляли за кордон. Перша хвиля ще в 18 році перебралася в Париж, Стамбул, Нью-Йорк, хто куди, друга хвиля в ГУЛАГ. По ідеї якшо революція в нас закінчилась, то вся контра мала би звалити по всій логіці як Янучара з синульками і Пшонками. Але в нас є особливо нахабні, які пристосувалися гадити в ЛЮБИХ умовах ВІДКРИТО і не бояться відповідальності. Не треба любий прояв рішучості обзивати страшними словами з тоталітарних епох.

11. Sivanmy

в тім то й справа, шановний:) Треба, щоб відповідальність була не відворотна. Але виключно по закону. Не порушуючи базових конституційних прав. Я розумію ваше не вдоволення системою. І так, демократія річ дуже не досконала. Але краще за неї ще нічого не придумали:drinks:

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Просто в 91-му році українські паспорти отримали і ті хто хотів і ті хто не хотів їх, і ті хто просто не врубався шо сталося. Велика частина с тих пір просто ненавидить свій паспорт лютою ненавистю. По-моєму логічно: людина ненавидить свій паспорт і держава каже "Ок, не хочеш - здавай його". Тобто переатестацію зробити.

13. Sivanmy

це можна. І нагода є, заміна документу на біометричні паспорти. Але це дуже делікатне питання, бо розділення по принципу "громадяньска свідомість" буде проходити через кожну сім*ю східної України (я не перебільшую, шановний, це справді так) Тому, перш ніж вживати радикальних заходів, треба ретельно зваджити за і проти, і знайти компроміс в суспільстві.
    громадян, які не вважають себе українськими громадянами, маючи український паспорт - не можна притягати до відповідальності ні в якому разі бо це порушує право людини на іншу думку, інше світосприйняття, на іншу самофідентифікацію себе в суспільстві... законом передбачена відповідальність лише за протизаконні дії.
    якщо людина вважае себе громадянином іншої країни,представником іншого народу - то їїї право. хай вважае себе ким хоче, хоч росіянином хочь таЙожним ельфом:mocking:

але за прямі дії, направлені на території України збудувати ось оту рідну тайгу повинна бути відповідальність перед законом. Але тільки за дії, за пряме порушення закону а не за точку зору і самовизначення

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З якої радості? Це ви переплутали громадянство і національність. Очевидна ж річ - не хочеш бути громадянином нашої країни - не будь. В Сирію не пускають людей, в яких в паспорті стоїть штамп Ізраїлю, і навпаки, а ви далі толкуєте про права людини. Закінчиться війна - тоді поговоримо.

15. Sivanmy

саме через війну нам не можна діяти так само, як та орда, що сюди лізе. Інакше ми нічим не будемо від них відрізнятись.
    вибачте, можливо я справді говорю не своечасні речі, не доречні у стані війни, але така моя думка

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І я їм за це дуже вдячнмй. В свій час ми отримали незалежність практично на халяву, тому всі ці 23 роки ми її не цінували. Тепер прийшов час за неї боротись. Краще пізно, ніж ніколи.

17. Feba

Feba Well-Known Member

це ви так кажете, пока до Харькова не дійшло
    як тільки ( не дай боже) почнуть гинути люди у Харкові через терористів та сепаратистів, ваша думка міттєво змінеться.
    Сьогодні маємо- в Луганській області- терористі розстріляли машину, вбито батьків, 10-річна дівчинка з важким пораненням у голову- у реанімації
    Донецька область, Слов"янськ- важко поранений у груди 12-річній хлопець
    Маріуполь.. то взагалі жах..

18. Sivanmy

та отож...

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

Шановна Febа, мої батьки та сестра з племінником віком 5 місяців живуть у луганській області...у мене там дім і родина.
    І до Харкова все це вже дійшло. Відносний спокій тут встановився лише недавно, і він крихкий як лід весною.

19. Feba

Feba Well-Known Member

і як, їм не страшно? вони ще не мають бажання викинути всіх терористів-сепараторів куди подалі від своїх домівок, та з України?

20. Sivanmy

їм дуже страшно. Але саме через страх, вони не підуть викидати всіх сепаратистів, навпаки..будуть сидіти тихо, та чекати чья візьме. ще й мене вмовляти, щоб я нікуди не лізла та не трощила їх сепаратистам голови

а де твій аватар? :)