Позачергові вибори до Верховної Ради 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 27 сер 2014.

?

За яку політичну силу Ви голосуватимете на виборах 26.10.2014?

1. Радикальна Партія Олега Ляшка

1 голосів
    1,6%
  2. Інтернет партія України

2 голосів
    3,1%
  3. Опозиційний блок

0 голосів
    0,0%
  4. Народний фронт

7 голосів
    10,9%
  5. 5.10

3 голосів
    4,7%
  6. Єдина Країна

0 голосів
    0,0%
  7. Всеукраїнське об'єднання «Свобода»

5 голосів
    7,8%
  8. Комуністична партія України

1 голосів
    1,6%
  9. Об'єднання «Самопоміч»

22 голосів
    34,4%
  10. Правий сектор

12 голосів
    18,8%
  11. Блок Петра Порошенка

5 голосів
    7,8%
  12. Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»

1 голосів
    1,6%
  13. Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)

5 голосів
    7,8%
  14. Сильна Україна

0 голосів
    0,0%
  15. Інша політична сила

0 голосів
    0,0%
  1. Wili

Wili Well-Known Member

всі гандони)

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому? Дали людям заробити, а не на рахунках тримали.

3. Wili

Wili Well-Known Member

поки по церквах збирають гроші на порятунок життя/на армію/ вони викидають гроші на непотрібний піар.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну я зрозумів. А як донести до людей інформацію щоб знали за кого голосувати? Самі ж скажете "За кого мені голосувати? Ніхто нічого не пише!".

5. Wili

Wili Well-Known Member

елементарно, зустрічатися наживо з виборцями, це значно дешевше і інформаційніше, не кажучи про ток шов на яке присаджена більша половина населення, + офіційні дебати, а ролики в яких вони розповідають про важке економічне становище при вартості однієї хвилини 190 тис. грн це відверте знущання.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, маю сумнів. До кожного села фізично не доїдеш. А якшо і доїдуть, то не обов'язково буде можливість йти туди слухати. Ще й всі 10 партій по черзі. Для цього і придумали засоби масової інформації - для швидкого ефективного поширення інформації.

7. Wili

Wili Well-Known Member

так в цих роликах інформації - 0 )) дебати або халявні газети з програмою партії несуть значно більше інформації.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну це ж зовсім інше питання. Питання якості. До рекламних агентств і політтехнологів.

9. Wili

Wili Well-Known Member

та ні питання якраз одне, надмірних трат в кризовий час.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаю це їх особиста справа, тому що це їхні гроші. Наприклад я вирішив балотуватися в парламент і створив свою партію. Потратив певну кількість грошей на рекламу. А ви мені кажете "Ти навіщо такий-сякий туди гроші потратив, а не купив біноклі для армії??".

11. Wili

Wili Well-Known Member

вірно, але я як виборець маю право критикувати свою партію за безглузде витрачання грошей, і задуматися чи є резон за таку партію голосувати.
    п.с. а ще цікаве походження грошей на передвиборчу агітацію)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю ви маєте право критикувати свою партію тільки за невиконання програми. А за витрачання грошей ми маєте право її критикувати якщо ви є її членом. І можете впливати на це тільки якщо вас підтримує певна кількість членів партії. Вже Гриценко пару раз провертав такий номер - народ йому збирав мільйон гривень на реєстрацію в президенти. Він не пройшов, куди пішов народний мільйон? В бюджет Януковича. Тому хай сам за себе платить, безсрібляник мені знайшовся.

13. Wili

Wili Well-Known Member

фінансування для нашої політики взагалі складне питання, зрештою як і все пов'язане з грошима, 99% всієї інформації прихована, відносно критики так право є, і за обіцянки, і за витрати, принаймні поки не буде достовірно відомо що кандидат Х ці гроші справді заробив і витратив.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо тут складного? Хай фінансуються як хочуть, лиш би народ добре фінансували. Тоді ніхто не буде обурюватись.

15. Wili

Wili Well-Known Member

хто платить той замовляє музику ©

• Подобається Подобається x 2
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Давайте будемо налаштовані трохи оптимістичніше. Навіть в цей важкий, нав"язаний "братом" час.

Згадаймо, що ще в кінці минулого року ми не знали, наскільки може ще затягнутися панування Януковича і його поплічників.
    Існувала реальна загроза, що в Україні встановиться однопартійна система, як зараз в Росії. На досить тривалий час.
    Ще літом противники режиму Януковича збирали мітинги по пару сотень людей. Більше не виходило і не приходило.

Зараз, хоча і коряво, зі скрипом, але іде реальне політичне життя.
    В Європі чи Штатах також вибирають до влади грошовитих товстосумів.
    Головне, щоб не засиджувалися при владі одні і ті ж. Бо інакше туди наліпиться купа пройдох, які набагато гірші від тих, що прийшли зразу в результаті усунення попередників.

Крім того, навіть якщо, скажімо, Яценюк викинув і багато грошей, то не забуваймо, що він із собою веде багато людей, яким наразі більше довіри, чим тим червоним генералам від виробництва, які сиділи в Раді дотепер.
    В будь-якому випадку Тетяна Чорновол в якості депутата - це набагато краще, чим якийсь Спірідон Кілінкаров.

(Хай лише Т.Чорновол, ця смілива жінка, не ображається, що я взяв її ім"я для порівняння з тим пройдохою).

Тому дуже великі шанси, що Рада нового скликання буде значно кращою для України, чим попередня, чи та, яка утворилася б, коли б при владі продовжували керувати регіонали.

Будемо оптімістами і віддамо голоси за кращих із поганих! :)

Разом із поганими пройде і багато хороших людей. :uanew:

17. avatarwin

У багатьох цунамі вже давно в голові.

18. Sandy

Sandy GRAND

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зараз ходить анекдот: Скільки бронежилетів та касок витратила ваша політсила на передвиборчу рекламу?

• Подобається Подобається x 2
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василь своїм робітникам зарплату платить касками. Пів-каски в місяць.

а де твій аватар? :)