Позачергові вибори до Верховної Ради 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 27 сер 2014.

?

За яку політичну силу Ви голосуватимете на виборах 26.10.2014?

1. Радикальна Партія Олега Ляшка

1 голосів
    1,6%
  2. Інтернет партія України

2 голосів
    3,1%
  3. Опозиційний блок

0 голосів
    0,0%
  4. Народний фронт

7 голосів
    10,9%
  5. 5.10

3 голосів
    4,7%
  6. Єдина Країна

0 голосів
    0,0%
  7. Всеукраїнське об'єднання «Свобода»

5 голосів
    7,8%
  8. Комуністична партія України

1 голосів
    1,6%
  9. Об'єднання «Самопоміч»

22 голосів
    34,4%
  10. Правий сектор

12 голосів
    18,8%
  11. Блок Петра Порошенка

5 голосів
    7,8%
  12. Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»

1 голосів
    1,6%
  13. Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)

5 голосів
    7,8%
  14. Сильна Україна

0 голосів
    0,0%
  15. Інша політична сила

0 голосів
    0,0%
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А ціни в Греції які? :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю. Знаю, що навряд чи сильно відрізняються від європейських.

3. avatarwin

як не знаєте , то пишіть то що знаєте

4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Боже,Боже...я тут з багатьма греками спілкуюсь і працюю
    Тотальне безробіття в країні,тотальне!Державний довг 330 мільярдів євро( 1/3 трильйона ),які надавав ЄС за ті пару літ Греції в ЄС і які розікрала корумпована влада,отримавши їх від массонських банків на якусь там оборону,транспортування тої нафти з Близького Сходу...
    А нині єдиний порт Пірей(як Одеса ) в руках у...Китайців!Порт Пірей власність Китаю!
    А питаю греків,що Греція сама продукує?А ніц!Камінь продає в ЄС кажуть,мармур,граніт!Пек ти бідо!
    А довг в 330 млд. який отримали заклавши за кредити Акрополь,Музеї і Історичні цінності коли повернуть? А років через 100,це якщо ,а взагалі то ніколи!
    От вам і Греція!І в Україні пенсія буде 12000 гривень ...на кільо ковбаси і 5-ть пачок дзигарів(в США пачка любих сигарет, а чи Мальборо коштує 10$(130 гривників)
    І будь мудрим лемку,віддаючи владу тим,кого і в Європі скоро накопають в дупу,коли холодно стане і сильно "кушать захотят"!
    А ви кажете,Греція! Всралася Греція і нині лазить з розкритим писком!:facepalm:
    Р.S. А Кіпр(Крим ),який відірвали від Греції за що жив?Ta за те ,що массони Росії і Європи там корупцію і підкупи всякі розвивали!Теж всралися на зелено!

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Який довг? Борг може? Я холодний з цих мігріянтів третьої хвилі - привезли з собою в Штати суржик і патякають, думають шо по українськи. Юрку, українську мову вичіть! І скажіт шоби Пріусько вивчили з Олею!

6. Yurko NOTOCO

Файний такий той Дзеко на знимці,шо нє?
    Але,до хулєри ясної ,я ще Вас зумію намовити,як то в Дземброні розмовлєют!
    А Пріусько з Вольгою шо?
    Нащо то їм,вони г'американці,дзиґари за 10$ палять і мріють,як якогось массона хворого на голову,тіпа Дональда Трампа, на президента замість Обамчика вибрати!Йой,та то ще теж буде кумедія тут!Сенатські ж вибори скоро вже !
    Добре,в нас своє весіл'є а в них своє!:drinks:

7. Wili

Wili Well-Known Member

до речі я також мрію коли в нас дзигари будуть по 10 баксюків, а краще 20.
    пан генератор срачу щей з жахливою говіркою.

8. Yurko NOTOCO

Ну а як з такими,як ви і інші тут розмовляти!
    Серйозно? Ой...воображали одні і розумники,мріючі повернути той Львів,ті всі камяниці австрійські собі за-копійки,а потім тим гендлювати по 3000 долярів/метр квадратовий!
    Йой,я не можу з бовванами інакше розмовляти!
    Може мені вас залишити,га-а?:dntknw:

9. Wili

Wili Well-Known Member

пан занадто зациклиний тому не зрозумів питання ціни на цигарки, але показовий фактор переводу будь чого в матеріальний (фінансовий) план.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, що ви питаєте слабого здоровя? Де той пан Юрко був і що бачив. Має під сімдесєтку і гарує по штатах на фурі. Мені його шкода, бо знаю про життя в тих штатах.
    А Греція? Був там рівно рік тому. Ціни на все сміхотворно низькі. Можна гарно пообідати за менш ніє 10 євро. З пивом чи вином. Це 1/3 наших британських цін. На фрукти символічна ціна, вино дешеве і навіть їхня горілка узо 5 євро. Місяць тому вернувся з Іспанії. Трохи все дорожче, але люди не скаржаться, бо всі по ресторанах і барах. А дороги - це фантастика. Наші, британські - це дороги країни що розвивається напроти Греції і Іспанії. А Юрко? Добре що хоч він Меркель лишив в спокої. Ну і далі воює за партію Пупса-Тягнибока. Що ж успіху йому...:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  11. Yurko NOTOCO

О-о,то генеральна лінія партій і союзу Порошенка/Яцено-Турчинова з лохом(?,а може й ні) Садовим!
    Мати такого мера ві Львові,щоб всьо приватизувати і покупити за копійки...
    І юж знову "чесні мільонери"!
    То ж їх програма-мінімум,а не Свободи!
    Думайте добре!:drinks:

12. Pedro

А Свободи, пане Юрку? Скільки в Пупса Ролс-Ройсів? Чи в Тягнибока мільйонів?

13. Yurko NOTOCO

Останнє редагування: 1 лис 2014
  14. avatarwin

у ПУПСИКА Ролс- Ройсів не має це точно, А ось мільйони як у першого так і другого у банках Австрії і на офшорах є у їхньої родини, но вони чесно обкрадали усіх з мінімальною шкодою для здоровя людей.

15. Pedro

А яка різниця де жити. Аби хліб і до хліба. Ось в штатах не хотів би жити. Там все фальшиве і штучне.
    А щодо Свободи? Вірю, що більшість там щирі українські патріоти. Про сімю Тягнибоків знаю з 70-х. І до 90-х. Чистити треба. Гнати комуністку Фаріон, Пупса, Тягнибока, Сех, Мохніцького. Обєднуватись з ПС. Відкинути фальш. Бо багато туди прийшли варити бабло. Очиститись і працювати для України.

• Подобається Подобається x 2
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Понаписував блін, політстратех.

17. manur

manur Well-Known Member

Але раціональне в тому написаному є стопісят%

18. Yurko NOTOCO

Та юж добре,добре...ті всі вами очищені і вимріяні теперки в Садового!начальниками будуть!
    Ось і побачимо Хто is Who...:preved:

19. Pedro

Пане Юрку, не потрібно начальниками. А потрібно просто бути чесними. Про сімю Тягнибоків я колись вам при нагоді розповім. Ренгулярно розмовляю зі своєю найкращою приятелькою - відомим в Львові стоматологом. Брат її - член партії Свобода. Говорить те ж саме. А що нам потрібно, пане Юрку, старим людям? Повеннутись на Україну і спокійно померти на батьківщині.

20. Yurko NOTOCO

Британія-продуцент макаронів.Британці - вуха на які їм макарони ці вішають!:mocking:

а де твій аватар? :)