Позачергові вибори до Верховної Ради 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 27 сер 2014.

?

За яку політичну силу Ви голосуватимете на виборах 26.10.2014?

1. Радикальна Партія Олега Ляшка

1 голосів
    1,6%
  2. Інтернет партія України

2 голосів
    3,1%
  3. Опозиційний блок

0 голосів
    0,0%
  4. Народний фронт

7 голосів
    10,9%
  5. 5.10

3 голосів
    4,7%
  6. Єдина Країна

0 голосів
    0,0%
  7. Всеукраїнське об'єднання «Свобода»

5 голосів
    7,8%
  8. Комуністична партія України

1 голосів
    1,6%
  9. Об'єднання «Самопоміч»

22 голосів
    34,4%
  10. Правий сектор

12 голосів
    18,8%
  11. Блок Петра Порошенка

5 голосів
    7,8%
  12. Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»

1 голосів
    1,6%
  13. Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)

5 голосів
    7,8%
  14. Сильна Україна

0 голосів
    0,0%
  15. Інша політична сила

0 голосів
    0,0%
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Все так.
    Але, щоб і надалі голосувати у Раді та з поваги до тих хлопців-свободівців, які загинули на Майдані та на Дамбасі, верхівка "Свободи" мала би замислитися-таки над власною поведінкою. А то своїх загиблих (принаймні судячи з постів Аронця) вони просто перетворили на привід для піару. І абсолютно нічого не змінили у своїй верхівці. Свобода не лише розчарувала своїх прихильників, але й не шанує своїх загиблих.

А Фаріон? Ви читали її реакцію на результат виборів? Чи це нормально?

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

Все так не буде ;)

Добре вже Дамбас та Центральна Україна, там годі сподіватися моментального очищення, потрібен час. Але коли в Верховну Раду проводить трьох депутатів, котрі голосували за диктаторські закони, край, в якому "зродилась армія УПА" - це потрійний :facepalm:

• Подобається Подобається x 5
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

На минулі парламентські вибори я дуже хотіла проголосувати за "Свободу". Але, знаючи, що голоси за "Свободи" в Донецьку точно вкрадуть, проголосувала за "Батьківщину". Марна праця. Риги того разу знахабніли вкінець і вкрали голоси навіть у своїх друзяк - комуняк.
    Цього разу я голосувала за ПС. І минулого разу і в цей раз єдине бажання було аби совок почали карколомно руйнувати раз і назавжди. А на це спроможні, мабуть, тільки радикали.
    Ось, Богдан Яременко теж думає так само.
    Якщо хтось забув, це наш бувший дипломат в Туреччині, який палко публічно підтримав Майдан, за що був звільнений овочефермою.

• Подобається Подобається x 3
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

знов гугель перекладач..

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дуже цікавий результат Тігіпко. І дуже повчальний.
    Знаєте, в чому єдина його помилка? Він корчив з себе інтелігента. Бидло схильно голосувати за більш на їх погляд успішний вріант себе. Тому все бидло проголосувало за Опозиційний блок.

6. Saut

Saut Цинічна Бендера

А якби ПС и ВО пішли б разом. ?? усілякі риги друг за дружку тримаються. А в українців три гетьмани на два козака.
    Мені дві речі не подобаються у ВО. Фаріон - активістка комсомолка, яка своїми вихідками грає на вату. І надто великий ухил на теми ОУН УПА. Але це ідеологічна партія, що поробиш.
    А по Києву я задоволений їх роботою. На Позняках бачив Мірошниченка и КО, що садили деревця.
    Та забори ламають під...сів забудовників, час від часу.
    От от. Давно казав те, що вона псує імідж партії у довгостроковій перспективі.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

хороша діяльність, як для партії.

Я б додав суперовий. Тігібко мав свій шанс, віддав зекові. А сьогодні отримав по заслугах... молдавський комсомолець....

---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:26 ----------

Ідея... програма... вишиті сорочки... все це класно. ВО добре експлуатує національні принципи, а от ділА.... Запитайте тернопілян, там вже давніше вся влада належить Свободі... ЗЛОДІЇ, хоча і слава Україні.

Я думаю, їм комфортно було за Януковича, коли суспільство поляризоване, а коли тре будувати, а не кричати... там нема кому...

8. metallic

metallic Well-Known Member

Вряд ли есть "кидок". Сейчас вся власть у славаукраинцев, т.ч. если ПС и Свободу кинули. То их кинули ихние же "друзья" по майдану.

Те кто клал, лежат в могиле. А в Раду пришли бы совсем другие люди. Да и сам факт участия в войне, не является подтверждением управленческих навыков.

---------- Додано в 01:58 ---------- Попередній допис був написаний в 01:55 ----------

Угу. Мы это уже проходили, году этак в 17-ом. Тогда тоже активисты-радикалы захватили власть. Выкорчевали царский режим на корню....

9. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

От очиститять національні сили Європу від массонів-крутіїв з своїми МВФ і Світовим банком,то й "Свобода" приєднається до розвалу корумпованої структури ЄС'у!
    Очистять,очистять...і Україну очистять!
    А як інакше? Щоб з європейців,в тім числі і з українців вар'ятів робили по 100 років?
    Хе-хе...Юж Параню по-коханню!
    Якщо то на Близькому Сході вже зрозуміли,то Європа не зрозуміє?
    Збідніла начисто Греція,Іспанія,Італія...то що??
    Таке враження,що Україна останній форпост корупції на Євроконтиненті!
    От це "Свобода" до-о-обре розуміє і люди,що Янукович,Коломойський,Тимошенко і Ко.накрали сті-і-ільки,що охо-хо-хо,охо-хо!І не до свободівців...А Мрочкісти тут смарклі розтирають...! Ой,вівці мої вівці!
    Готовтесь панове про-масони до реструкції,люстрації,во-о!Ховайте гроші під грушку!
    Бо то справа не тільки "Свободи",а й любої національної партії,які в Європі зарухались нині вже!
    А ще розберемось і про те "западло" з фальсифікацією на виборах,яке підсунули "Свободі" і іншим,набравши по привичці у власну кишеню голоси виборців,по 200гр.як за часів Тимошенко це було.І це також буде!
    А як то буде далі,то побачимо ще!:ThankYou::bandera:

Останнє редагування: 1 лис 2014
  10. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  11. Blaberus

Юрко, не слід на них розраховувати. Як заворушились, так і повернуться в коматозний стан. Йоббікі, Ле Пен та інші потвори фінансуються Пуйлом. А все вказує на те, що бабло в нього незабаром скінчиться.

• Подобається Подобається x 1
  12. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ----------

Ну може й так!Може...але чого я не повинен себе вдома,в Україні,та відчувати націоналістом,Українцем,патріотом своєї держави,а якимось...космополітом без роду,національності і релігійної приналежності?
    Чого? Кому це таке потрібно?
    Мені ні! Хочу бути і залишатись Українцем в Україні!
    А в Америці,то нехай...нехай буду тим космополітом безродним! Мені то тут до-лямпи! :bandera::uanew:

13. Blaberus

Їдьте і залишайтесь! Хто вам заважає? Бо так всю війну можна просидіти в мирній та спокійній Америці.

• Подобається Подобається x 2
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Читайте Богдана Яременко, якого я привела. Режим все одно буде зламаний. Це - закон історії. Буржуазна революція по-любому буде завершена, як у всіх західних країнах. Але, як сказав Богдан, краще радикалів самим завести до ради і контролювати їх, ніж прийдуть неконтрольовані чорні сили, як більшовики у 1917.

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

То може так і буде наступного разу. Цій раді прогнозують невеликий термін існування.

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви би як хотіли?

17. metallic

metallic Well-Known Member

Да никак. Я далеко не фанат ПС и Свободы. Поэтому, искренне рад, что ни тех не других нет в парламенте.

18. avatarwin

я би дуже хотіла побачити як його будуть засовувати головой вперед у рузький валянок і торжественно насіловать, і кому особисто довірять його насилувати?

19. tanna

tanna Дуже важлива персона

Да какого интеллигента? Он всегда корчит из себя модель. Ему бы по подиуму ходить, трусы демонстрировать от кутюр...цены б ему не было!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане Юрко, я б хотів, щоб Україна збідніла, як Греція (мінімальна зарплата 12000 грн.)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)