Позачергові вибори до Верховної Ради 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 27 сер 2014.

?

За яку політичну силу Ви голосуватимете на виборах 26.10.2014?

1. Радикальна Партія Олега Ляшка

1 голосів
    1,6%
  2. Інтернет партія України

2 голосів
    3,1%
  3. Опозиційний блок

0 голосів
    0,0%
  4. Народний фронт

7 голосів
    10,9%
  5. 5.10

3 голосів
    4,7%
  6. Єдина Країна

0 голосів
    0,0%
  7. Всеукраїнське об'єднання «Свобода»

5 голосів
    7,8%
  8. Комуністична партія України

1 голосів
    1,6%
  9. Об'єднання «Самопоміч»

22 голосів
    34,4%
  10. Правий сектор

12 голосів
    18,8%
  11. Блок Петра Порошенка

5 голосів
    7,8%
  12. Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»

1 голосів
    1,6%
  13. Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)

5 голосів
    7,8%
  14. Сильна Україна

0 голосів
    0,0%
  15. Інша політична сила

0 голосів
    0,0%
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Там взагалі робота має початися з мордобітія.

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

Герега по Хмельницькій області проходить. Думаю, це - чоловік Гереги, яка була за часів Януковича секретарем Київради при Черновецькому.
    Потім, коли Черновецький злиняв, стала в.о. до скончанія лєт.

Обоє рябоє. Риги, яких не переробиш.

• Подобається Подобається x 1
  2. Nerto

Nerto Well-Known Member

Нещодавно в трамваї бабця зупинку "Сабурова дача" (психушка) "Французьким бульваром" назвала. Скільки живу, такого не чув.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

По моїй рідній Черкащині колишній риг Бобов проходить.
    Тьфу.

Зубик проходить по Черкащині.
    Не Черкащина, а казна-що.
    Ще раз тьфу.

• Подобається Подобається x 1
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нє, не достатньо, але справа не в тому
    Вони взагалі то по тюрмах мають сидіти, а не в раді

---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

Там не тільки по мажоритарці
    Якшо нічого не путаю, то єдина область (крім донбасу), де оппо блок переміг... чи ні?

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Партии Майдана обязаны создать мощное, проукраинское, патриотическое большинство созидания, - Аваков

Партии Майдана обязаны создать коалицию большинство в Раде. Мощное, проукраинское - патриотическое большинство созидания. Вне категорий политического диалога - императивно.

Люди, проголосовав - практически однозначно указали политикам как действовать. Неповиновения народ не потерпит. Да и вряд ли политиканство возьмет верх над волей украинцев. Майдан был не зря!

Народный Фронт, Блок Петра Порошенко, Самопомич, Свобода, Батькивщина - обязаны, выполняя волю украинского народа, действовать согласовано при формировании коалиции и правительства. Амбициями торгам места быть не должно. Как не должно быть в рядах коалиции конформистской политической сволочи.
    Компетентность и воля к реформам. Воля ответить ожиданиям людей. Это -то, что должно быть. Это то, за что проголосовала Украина. Каждый победитель выборов должен помнить старую истину: выборы - это соревнование за право служить!

Арсен Аваков

6. Персі

Мені здається, що якраз зняття/не зняття недоторканності буде дуже показове
    Подивимось

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

І звісно, зміна виборчого законодавства
    Забирати ту мажоритарку нафік

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Така роль, по українськи без поняття як сказати, по російськи "видали мы виды, собаку на этом сьели, и пуд соли, сами с усами". "Показуйте, а ми подивимось, але майте на увазі, ви нас не проведете - ми все прорахували чого боятися на вісім кроків вперед".

8. Персі

І до чого той спіч? )

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

Харків :facepalm:

9. Jethro

Jethro Active Member

Поперше не тикай,по друге тобі наврят чи зрозуміти що я мав наувазі...
    Поясню
    згадався бородатий анекдот
    Крілики лише думають ,що вони займаються коханням,в дійсності їх банально розводять...
    Так от мені вже надоїло(мяко кажучи),що нас постійно розводять і за лохів тримають. Спекулюючи націоналізмом... Ми покричали на майдані, 3 тисячі пацанів загинуло в ЛуганДоні ,а свині біля корита все тіж. Це моя особиста думка.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

От саме так. Не можна було їх допускати до виборів.
    Денис казанський, донецький журналіст:

11. Jethro

Jethro Active Member

Скажіть адресу,або телефон я піду чи прийду.
    Не можна ж бути таким вузьколобим.
    Я висловив свою думку(для цього і є форум),а ви ведете себе як троль неадекватний!!!

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Для мене найбільше здивування - не Оппоблок в Раді, це було прогнозовано. І навіть не провал Громадянської позиції, за яку проголосував. Найбільше мене здивувало і розчарувало, що пройшла Свобода. Я був переконаний, що їх чекає доля комуняків. Хто ці 6-7%, які тепер голосують Свободу?

13. Персі

А є десь по областях, хто де скільки взяв? Цікаво було б подивитись

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Прийшли би інші, такі самі, за яких би місцеве бидло голосувало! Я рада, що не голосував Крим і Дамбас таки не повністю, бо то вже діагноз - коли навіть війна нічому не вчить. Клініка!!! В мене цензурних слів не лишилося для оцінки того регіону. Територія має бути наша, бо вона споконвіку наша. А насєлєнія мені вже не шкода.

15. Персі

І шо ти буш робити з насєлєнієм на тій території? ) Горбатого могила справить, так і будуть тягти нас на дно, поки вони з нами

16. mrochkizm

Це ще одна клініка.

Влада реформами може і завоює любов до себе в цих регіонах, але від такої слави їм ще довго не відмитись.

17. zet

zet Дуже важлива персона

А разве Свобода прошла?

Это не горе, а вот я из-за выборов пострадавшая. У нас избирательный участок практически во дворе. Так в 19.00 отключили свет (пытались подсчетам явно помешать), а у меня комп только-только запускался и теперь совсем-совсем не включается. Во что это мне выльется большой вопрос, мастера еще не вызывала. (Сейчас включила старенький и слабенький комп, с него даже видео толком не посмотришь.)

18. mrochkizm

Значить жорстку політику щодо них проводити, пікнув щось про русскіймір - в тюрму.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не все так просто, як здається.

Тетяна Заровна

20. Персі

У нас фінансисти Домбабве до ВР проходять, а не сидять, а ти шось про насєлєніє кажеш
    Ніхто того робити не буде

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

А хто допустив фальсифікації?

а де твій аватар? :)