Позачергові вибори до Верховної Ради 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 27 сер 2014.

?

За яку політичну силу Ви голосуватимете на виборах 26.10.2014?

1. Радикальна Партія Олега Ляшка

1 голосів
    1,6%
  2. Інтернет партія України

2 голосів
    3,1%
  3. Опозиційний блок

0 голосів
    0,0%
  4. Народний фронт

7 голосів
    10,9%
  5. 5.10

3 голосів
    4,7%
  6. Єдина Країна

0 голосів
    0,0%
  7. Всеукраїнське об'єднання «Свобода»

5 голосів
    7,8%
  8. Комуністична партія України

1 голосів
    1,6%
  9. Об'єднання «Самопоміч»

22 голосів
    34,4%
  10. Правий сектор

12 голосів
    18,8%
  11. Блок Петра Порошенка

5 голосів
    7,8%
  12. Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»

1 голосів
    1,6%
  13. Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)

5 голосів
    7,8%
  14. Сильна Україна

0 голосів
    0,0%
  15. Інша політична сила

0 голосів
    0,0%
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

При чому Дубневичам давав підтримку Порох, вже за це одне можна було не голосувати за БПП, а по мажоритарці - хай округ тепер має таких представників, на яких мізків стало.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Донбас масово голосував не за опозиційний блок, а то всьо фальсифікації винні апять?

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ----------

Ладно, то було очікувано. Сподіваюся, нова влада більше зробить для вирішення ситуації, аніж попередня.

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Може він і голосував за ригоблок, хз. Але, 65% явки на Пєсках - це просто плювок на вибори.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Доброго ранку всім!
    Мене вчора здивувало, чому згідно зі всіма опитуваннями під час перегонів Опа не проходила в Раду, а виявилось - проходить?
    Сьогодні, здається, зрозумів.
    При опитуваннях зашуганий ватний народ відповідав "как надо", "как би чево не вишло" (слава кпсс -так слава кпсс, слава Украине - так слава Украине), а дулю в кишені тримав, як завжди.
    От в кабінці, зиркнувши в стелю і не помітивши там відеокамери, і поставив хрестик за своїх, за ригівських.

Як кажуть в відомому фільмі "Какой дурак на Плюке будет правду думать?"

6. muravey

muravey Well-Known Member

Скажите лучше вот что - если собрать всю эту мразоту вместе (я имею ввиду оппозицию, коммунистов, тигипок всяких, рыгов которые по мажоритарке пролезут), у нее достаточно мест, чтобы принятие важных законов блокировать, или кишка тонка?

В то, что мы не вляпаемся с вами в диктатуру, я в общем верю пока (если БПП вдруг начнет выполнять свое назначение и законодательно усиливать своего исполнительного господина президента).

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

У Європі привітали українські вибори

Парламентські вибори, які відбулися 26 жовтня в Україні стали яскравим вираженням прагнення українського народу до миру, демократії та єдності країни, заявив генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд.

Про це повідомляє російська служба Deutsche Welle, посилаючись на агентство dpa.

У бесіді з журналістами в Страсбурзі в неділю, 26 жовтня, Ягланд привітав проведені вибори і зазначив, що президент і прем'єр-міністр Петр Порошенко та Арсеній Яценюк мають зобов'язання щодо проведення демократичних реформ,.

"Ці реформи підтримала більшість виборців", - підкреслив Ягланд.

В свою чергу міністр закордонних справ ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр вірить, що вибори в Україні нададуть підтримку політиці президента Петра Порошенко.

Про це пише українська служба Deustche Welle.

"Я вірю, що результати виборів будуть однозначними та створять легітимність політиці Порошенка, яка також має бути політикою внутрішніх реформ", - зазначив Штайнмаєр 26 жовтня.
    Він додав, що без виборів внутрішньополітичне становище в Україні було би "достатньо складним".
    Нагадаємо, раніше президент Європейського парламенту Мартін Шульц висловив очікування, що позачергові парламентські вибори в Україні принесуть більше стабільності.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/27/7042286/

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну а шо ви чекали, шо хтось реально першим вiзьметься нарештi, вперше за чверть столiття, Украiну будувати?! Ету страну не пабiдiть.)

9. medwedo berlogsoni

Слава богу, що в Києві Пилипишин не проходить.
    То така мерзота, якої ще пошукати.

• Подобається Подобається x 4
  10. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

У Вас есть доказательства? Тогда почему не предупредили?

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я питала - хто на форумній голосувальці за це проголосував. Ніхто не відповів.
    Ну і ви ж повинні розуміти, що це голосування - таке собі противсіхство. І реально частина вашого голосу піде ригоблоку, Ляшку, та іншим.
    Я ще розумію проголосувати за реальну політичну силу, яка є непрохідною. Тим самим висловивши їй свою підтримку. А голосувати за цирк дартвейдера, васяпротивсіх, не пам"ятаю, що там ще для цього створювали - це голосувати проти всіх і дарувати частину свого голосу покидькам.

12. medwedo berlogsoni

Прикинув по мажоритарщиках. Якщо враховувати лише тих, хто позиціонувався від патріотичних сил, то до коаліції повинно долучитися мінімум 90 чоловік. Я не враховував нікого із самовисуванців, бо не знаю, чим вони дихають. За виключенням Борислава Берези, що в Києві перемагає Яворівського.

Там ще три Балоги з Закарпаття, що будуть тримати "нУс по вУтру", скоріш за все також не підуть до Опи.

А Яворівський - хоча й хороший дідо, але час і на спочинок. Борислав Береза із ПС, думаю, більше користі у владі принесе.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так їх всього 50.

14. Wili

Wili Well-Known Member

15. medwedo berlogsoni

Я мав на увазі і БПП, і НФ, і СП, і Свободу, і ПС. На сайті ЦВК написане прізвище і від якої сили. Багато мажоритарщиків-порошенківців. Чи вони дійсно патріоти - велике питання, але навіть якщо пристосуванці, то при входженні в коаліцію голосуватимуть за реформи. Мам надзєю.

прикидав тут http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/wp039pt001f01=910.html

16. Jethro

Jethro Active Member

Жиди роблять свою справу... А нам остається кричати Слава Україні!!!

17. medwedo berlogsoni

А Харківська область по мажоритарщиках - це капець.
    Там тобі і хомутинник, і добкін, і кацуба, і писаренко, і фельдман...
    Правда, результати проміжні, але характерні

• Подобається Подобається x 3
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А який смисл не голосувати за реформи, якшо їх і так проголосують. Ви не встигаєте за духом часу. Заре депутатам взагалі влаштують, шо їх будуть відзивати по результатам роботи. Якшо не захочуть - їх будуть виволочувати прямо з зали засідань. Це Майдан, дитинко.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тобі хтось каже кричати? Не подобається, не жуй..

20. Nerto

Nerto Well-Known Member

[​IMG][​IMG]
    Германія
    [​IMG][​IMG]
    Кувейт
    [​IMG][​IMG]
    Кіпр
    [​IMG][​IMG]
    Ліван
    [​IMG][​IMG]