Позачергові вибори до Верховної Ради 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 27 сер 2014.

?

За яку політичну силу Ви голосуватимете на виборах 26.10.2014?

1. Радикальна Партія Олега Ляшка

1 голосів
    1,6%
  2. Інтернет партія України

2 голосів
    3,1%
  3. Опозиційний блок

0 голосів
    0,0%
  4. Народний фронт

7 голосів
    10,9%
  5. 5.10

3 голосів
    4,7%
  6. Єдина Країна

0 голосів
    0,0%
  7. Всеукраїнське об'єднання «Свобода»

5 голосів
    7,8%
  8. Комуністична партія України

1 голосів
    1,6%
  9. Об'єднання «Самопоміч»

22 голосів
    34,4%
  10. Правий сектор

12 голосів
    18,8%
  11. Блок Петра Порошенка

5 голосів
    7,8%
  12. Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина»

1 голосів
    1,6%
  13. Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)

5 голосів
    7,8%
  14. Сильна Україна

0 голосів
    0,0%
  15. Інша політична сила

0 голосів
    0,0%
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Je t'aime - Мурашки по кожео_О

Отак за гражданочку переживаю... Впевнений, що Ларочці Фабіан теж на її місці жутко стало б...
    І шо наше пакалєніє якесь не таке, як всьо чєлавєчєство... Тому й ім"я давали, якщо не Коля, так абізатільно Вася :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пиво, водка, коньяк...? Понимаю, пятница.... Но поосторожней.

3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та щаз-з... Ви мене з Палковніком переплутали... тіко він біга в магазін, шоб успіть до закритія, а в мене зараз кросовий сезон з забігом до бєженців...

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

Яка дистанція, який час, навантаження? Я теж щодня бігаю, тайцзі, рукопашка...
    Але так і не зрозумів, до чого тут сопрано...

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

17.......................

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

А коли десятиріччями по Артуру Лідьярду в одіночку бігаєш , то і за хор Верьовки заспіваєш, а не то шо свістящим регістром Лари...

До речі, з приводу Верьовки... Скажіть, пліз, а який зв"язок між хором Верьовки і той вірьовкой, шо перед носом у Порошенка на вашому аватарі уже ко всєму приготовилась?

7. VasMT

Звязок прямий. Перемагаємо на сході, вішаємо Вальцмана і слухаємо кантату в честь Перемоги над ворогами (вальцман в списку) у виконанні славного хору.

8. Drezor

Drezor New Member

Хлоп'ята і хлоп'ятки, я не зі Львова, але завтра вже вибори і я досі вагаюсь із вибором між, грубо кажучи, Садовим та Ярошем.

Я так продивився список та мажоритарників в цілому та трохи детальніше першу десятку Садового. Здавалося б і люди в нього фахові набралися, якщо вірити інформації про них на сайті, але досі не впевнений, бо ми вже проходили вовка у відомій шкурі. У зв'язку з цим питання до Львів'ян: Що можете сказати про Садового та його партію? Черговий "типу народна партія, яка покінчить з корупцією та інше бла-бла-бла", чи все ж таки...?

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

На мою думку, в Самопомочі 50 на 50. Корупція в нашій Ратуші (мерія) таки є, і частина тих людей йде до ВР. Можливо, вони будуть просто менше красти, ніж папєрєднікі :) А такі як Гопко, Соболєв - ці, гадаю, будуть реально боротися з корупцією. Скрипник з "Елексу" зацікавлений в e-government, це справді прогресивна річ. Тому обирайте самі.

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

А дівчата і дівчатки права голосу не мають? :mocking:

10. Drezor

Drezor New Member

Та ні:mocking: То проблеми моєї філолог(х)ічної освіти. Тягне надавати словам іншого сенсу. Як от "хлоп'ятки" у розумінні "дівчатки".

Що ж стосується вибір в мене, як я вже казав, знаходиться між Ярошем та Садовим. А всіх тих Яценюків, Гриценків, Тимошенків і інших Порошенків, які всі ті ж самі "любі друзі".....коротше не цікаві вони мені, і хоча я політикою почав цікавитись відносно нещодавно , а вони мені вже настогидли.

11. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Як добре, що сьогодні ніде не буде світитись ні одна кандидатська мордяка. :)

• Подобається Подобається x 3
  13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Може Скрипін? :)

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не бажаю проводити жодних паралелей, але Іуда також Христа цілував.
    Так що, нам тепер від Христа відмовлятися?
    З дуба Перуна вистругати?

До речі, я за Народний фронт не голосую, бо він і так проходить. Допоможу декому перевалити через 5-відсотковий бар"єр.

15. avatarwin

крадуть і дурять як і усі інші , але в допустимих нормах , обережно, і на неприємності стараються не нариватися.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони докрадуться шо їх розкуркулять. Я бачив Садового маєток в римському стилі, він охерів.

17. Wili

Wili Well-Known Member

[TWIT]Ти самий умний,вище процесів,ти не розбираєшся в сортах гівна? Тобі пофіг, немає часу?
    Не переживай
    Вони проголосують
    [​IMG][/TWIT]

• Подобається Подобається x 3
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

як-як? обережно? То шо тоді нагло?

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

Садовим? Смієтеся?

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

В точку!!!!

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Житомир тут ни при чем. Я не превратился в восторженного школьника. Все исключительно прагматично. Моя Родина - Украина - в опасности. Из-за российских поползновений. И сейчас для моей страны - я полагаю - есть запрос на ПС. Будет другое время - будут другие люди. Но для этого надо отстоять Украину.

• Подобається Подобається x 5
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дурне питання, вибачте за нього. Ви етнічний росіянин?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)