Відповідь: Повторна відставка ВР "... Только вымолвить успела - Дверь тихонько заскрипела. А в двери МАЙОР стоит А во лбу - звезда горит..." (фольклор )
Відповідь: Повторна відставка ВР Лиля, вибачте що я до Вас так коротенько звертаюсь. Та ще й маю претензію. Кидається в очі, не можу зрозуміти чому Ви (Львів-Оттава) навели саме посилання та цитату російською мовою? Невже не було на той час українською? Ви модератор, тому вважаю було б не зле показувати приклад іншім, що Ви й робите.
Відповідь: Повторна відставка ВР Якийсь жалюгідний слимак сидить десь у засаді та скиглить. Безкарно наругатися над президентом - це вульгарність.
Відповідь: Повторна відставка ВР Он что, теперь будет каждые две недели разгонять ВР? И переносить выборы на месяц? Цирк.
Відповідь: Повторна відставка ВР Может их всех, того..., на остров Змеиный выселить? И Раду и Секретариат... Можно вместе с митингующими. Хоть польза будет. Румыны сразу убедятся, что это таки не скала, а очень даже оживленно заселенный остров. (живенько так: КС, шум в Раде, указы Президента и сине-оранжевое голодное население под стенами. Эх, лепота... )
Відповідь: Повторна відставка ВР Президент Ющенко мені по телевізору сказав, що для проведення дострокових виборів необхідно прийняти 10-12 законів та змін до законів. Єдиний орган, який може це зробити, - ВР України. Але Президент Ющенко її розпустив а його партійці на засідання ВР не ходять. Який можна зробити висновок із цих ФАКТІВ?
Відповідь: Повторна відставка ВР Я навіть не проти, щоб прийняли 10-12 законів регулюючих владні повноваження і розійшлися з миром...
Відповідь: Повторна відставка ВР От же ж БРЕШУТЬ!!! http://versii.com/newss.php?pid=106083 10:52 27/04/07 Коалиция не платит участникам митингов в Киеве Точно знаю, что платят обе стороны.
Відповідь: Повторна відставка ВР Маєте рацію. А я бачив по телеку, що з острову вивезли на передодні візиту Кучми ще, всіх котів, бо їх там начебто було дуже багато. Це є добре, бо ще поїдять гади котиків.:D
Відповідь: Повторна відставка ВР Для политкорректности надоб еще улыбающегося Луценко на фоне сидящих "за гратами" отдельных, с позволения сказать, лиц и подписью - "уже в тюрьмах".
Відповідь: Повторна відставка ВР Зета, я вже читав про ці плакати, що Лєвченко - голова Донецьку мовляв таке: "Страх потєрялі", наказав прибрати плакати з бігбордів.
Відповідь: Повторна відставка ВР Мэр Донецка Лукьянченко чуть-чуть не прав - не теряли они страх, потому как не развесили такие плакаты на бигборды, тем самым объявив себя в открытую (через рекламное агенство можно легко найти заказчиков и подать на них в суд), а трусливо и брехливо раскидав данные "туалетные" бумажки в центре города. Причем, никаких опознавательных знаков типографии и заказчиков на этих бумажках не было. Помнится, такие же "агиткомпании" в Киеве проводились против ТЮ, так какой хай поднимался, мол "вечная ганьба черным пиарщикам", "призвать к ответу за грязные технологии", и т.д. Опять двойные стандарты, Danilo?
Відповідь: Повторна відставка ВР Ось треба визнати що я перелутав прізвище. До того ж я так саме зрозумів що на бігбордах. Прошу вибачення за недостатьню поінформованість, котру Ви люб`язно виправили. Але слова такі Лукьянченко "Страх потєрялі", казав. Може й помаранчеві, може й БЮТ друкували. А що , не правдиві плакати?