Повний завал "проХВЕсіоналів" Януковича на Олімпіаді.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 4 сер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

1. США — 40,82 (світовий рекорд).
    2. Ямайка — 41,41.
    3. Україна — 42,04.
    Повірте бувшому легкоатлетові - це варте поваги. Європейки взяли не генами, а досконалою підготовкою особливо в техніці передачі естафети. це результат праці та дисципліни.

2. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Згодна.
    Але ж згадали сільського глядача без інтернету і супутникових "тарєлок", тому саме з його позиції я і оцінювала можливость побачити Олімпіаду - найцікавіше він бачить. (оцінку "студії" Шустера оминаю)
    Виступ провальний через непідтримку наших олімпійців державою.

І вітаю Іспанію (баскетбол), яка сьогодні перемогла Росію і вийшла у півфінал!
    Вітаю наших жінок (естафета 4 по 100) з виходом у фінал! Зараз вболіваю за наших боксерів - так дєржать, хлопці!

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Васько Ломаченко - молоток. Професіоналізм та талант незаперечні.
    Неправда, функціонери їх "підтримують", байдикуючи там в Лондоні за державний кошт.

4. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

До .... така підтримка - в "художниць" немає нормального залу для тренувань (була там), плавці їдуть на Олімпіаду тільки з одним костюмом для плавання і т.д.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А де вони візьмуться, коли велика частина грошей йде на "масло до хліба" масі функціонерів?
    Колись мені відклали коронографію на дорогому сіменсовському обладнанні по причині відсутності якоїсь дешевої технологічної речовини. Я по цьому написав президентові з пропозицією двох каналів для покупки цієї речовини - продати один "Мерседес" з Банкової 11 та розігнати половину дармоїдів з головного управління КМДА, а їх зарплату кинути на закупку речовини. Через тиждень речовина вже була в достатній кількості.

а де твій аватар? :)