Повний завал "проХВЕсіоналів" Януковича на Олімпіаді.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 4 сер 2012.

1. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Про прфесійність можна сперечатись - забагато торохкотить і верещить, хоча інформацією володіє, але її співчуття і симпатії російським атлетам (Ісінбаєвій, наприклад) вам не заважають? :))

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Відверто кажучи, мені ці медалі до одного місця. Мене вражає низька фізична культура народу. Коли я роблю вранішню зарядку, то на мене інколи вказують, як на інопланетянина. Зате просиджуючих з "вумними розговорами" за пивом повно.

3. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Эмблема Олимпиады 2012 года в Лондоне. Написано "Сион" :pardon:

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Офигеть!о_О
    Может Вы на этом ночном пейзаже укажите негров, ворующих уголь?

5. Ваня Лисицын

Иран забанил Олимпиаду

Пользователи интернета в Иране сообщают, что власти заблокировали к доступ к официальному сайту Олимпиады 2012 года, которая пройдет в Лондоне, передает BBC.

Как сообщается, вместо официального сайта London2012.com, автоматически открывается Peyvandha.ir – иранский поисковый портал. Более 99% иранских пользователей осудили эту блокировку в местных новостных сайтах. Власти страны пока отказываются от официальных комментариев по этому вопросу.

Ранее официальные иранские лица заявляли, что страна может бойкотировать Олимпийские игры из-за «расистской» эмблемы. Иранских чиновников возмутило, что вместо цифр 2012 на эмблеме читается слово «Zion» – Сион (библейское название Иерусалима, традиционный еврейский символ города). Однако позднее было принято решение все же отправить своих спортсменов на Олимпиаду в Лондоне, которая пройдет в британской столице с 27 июля по 12 августа.

http://www.gazeta.ru/sport/2012/04/kz_4340989.shtml

6. Ваня Лисицын

7. Blaberus

Исламские фундаменталисты-полные психопаты. Прямо как российские православные.

8. Ваня Лисицын

Иран как раз нормальные фундаменталисты.

А американцы с англичанами пытаются притащить к власти в Сирии исламистов-психопатов.

9. Ваня Лисицын

Нет, ну если там написано "2012", то что означает этот квадратик в центре? :)

10. Blaberus

Ага. Почти как православные.:rolleyes:

11. Мілена

Ні, тим людям, які відпрацювали свої кг-км по повній, я бажаю перемог і медалей, особливо нашим відчайдухам.
    І цьогорічна організація показу Олімпіади по ТБ мені подобається, саме принцип - включаються, щоби потрохи про все і усе про своїх. (Рівень коментарів - не дуже, це так.)
    А фізична культура - частина загальної культури.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для москалів були й "нормальні більшовики", "нормальні нацисти", "нормальні татари".

13. Фауст

Фауст Well-Known Member

тьлькi нормальных украiньцив ны маэ

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це якесь страхіття, а не показ. Студія Шустера збудована на нікчемних Васілісах Фролових та Нікітіних з Волковами, які крім вип'ячування свого "Я" нічого не здатні робити. Навіть Лєна Говорова спустилася до рівня Фролової.
    Висновок. Колись Роман Вирастюк з Лєною Говоровою (лиш двоє) краще справлялися з коментуванням Олімпіади ніж ця паразитична й непрофесійна команда.

15. Мілена

До чого тут Шустер чи Фролова?о_О Хто вам винний, що ви волієте слухати, а не дивитись спортивні репортажі і плутаєте показ з коментарем?
    Показують все, що можна з восьми каналів BBC втиснути в один український, але ви замість спортивних трансляцій дивитесь "Олімпійскі пристраті", а потім ламентуєте щось паразитів... Мазохіст?:))

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Може де хто й попу свою на екрані показує. Я мову веду про так званий "Перший національний", які замість показу спортивних подій на Олімпіаді виставляють свої "жлобські пристрасті". Та з ким я дискутую? Хіба вона може уявити глядача з українського села, в якого немає ні кабельного, ні спутникового, ні швидкісного інтернету?
    Ці паразитичні нацмени окупували НАЦІОНАЛЬНИЙ канал.

17. Мілена

Ви ведете розмову (?) з глядачем, який дивиться Олімпіаду на 1. національному, тому що Олімпіаду в Україні показує тільки цей канал.
    А ваш "коментар" свідчить про те, що ви Олімпіаду не дивитесь, бо не маєте поняття, що саме з Олімпіади показує 1.національний.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Олімпіаду в Україні до вашого відома через супутники показують маса каналів.
    А так званий "1-й національний" замість сурогатних коментарів краще показував би картинки з ігор. З усіх дармоїдів цієї команди свою роботу виконують лиш Якушева, Фесенко та Макуц. А ці всі Гутсаї, Гончарови та Фролови лиш забирають такий дорогоцінний час в ефірі.
    Висновок - непрофесіоналізм нашого телебачення десь на рівні такого ж державних функціонерів від спорту.

19. Мілена

І знову ті самі граблі - ви не розумієте, що такеі "показувати в У."

« Перший Національний має унікальні ліцензійні права на трансляцію ігор, і ділитися субліцензією ні з яким іншим телевізійним каналом не буде», — розповів генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.
    А ввечері вже забуваєте, що писали зранку:

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

УКРАЇНСЬКИЙ національний канал дали на розтерзання БЕНКЕНДОРФАМ, АРФУШАМ, ШУСТЕРАМ. З державного бюджету заплатили гроші за трансляцію, а бабки за рекламу зривають в особистий карман вказані вище нацмени через наскоро збиті "пристрасті". А потім ці Бенкендорфи "плачуть" про збитковість керованого ними каналу і при цьому НЕ ПОДАЮТЬ В ВІДСТАВКУ.
    Я розумію не тільки "показувати в У.", але й "можливість бачити в У." Ось про це я й писав про "
    Висновок. Виступ на Олімпіаді провальний з огляду на потрачені злиденною державою гроші, показ та коментарі ЩЕ ГІРШІ.

а де твій аватар? :)