Повертайтеся, ми сумуємо!!!...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 лис 2007.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І я маю своє бачення, після декількох днів перебування на ЛК.

В декількох словах
    Пухнастик десь згадала про мою допомогу Лілі у її помивці. Дала собі працю і перечитала повідомлення на обох форумах. На ДП - то мабуть тим, я так зрозуміла, що в Чехії вживаються обидві назви однієї країни - Голандія і Нідерланди. Де ми пересікались на ЛФ - взагалі не знайшла. Склероз чи банальне "підкакування"?

Ворон написав про обливання брудом мешканців ЛФу. Хі. Якщо хтось тут викладе ПП настільки хамське, як мені писав він, горе-бувший-модератор, якщо мені хтось тут приведе приклад "бруду", якщо мені хтось нагадає про мій власний кармосрач до фоток дітей, як це робив він - я посиплю голову попелом і вибачусь. Але думаю, що у поливанні брудом і публічних приниженнях мені з Вороном не зрівнятись ніколи.

Пане Педро, якщо "нах" вживається у дискусії опонентів, то це дещо інше, ніж "нах" без негативного забарвлення і сказане жартома у темі розважальній. Якщо цього не розуміє ваш модератор в пеньюарі - чорна біда.

А ще. "Туди гладь, куди шерсть лежить". Шкода, що люди переважно чують те, що хочуть чути.

Вам, Бамбук, вартує бути обережнішим з висловами "Маси - це я". "Маси", як Ви називаєте відвідувачів ЛК, хоч і у ейфорії, не дурні.

• Подобається Подобається x 7
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Нема що іншого робити дорослим бабам і хлопам, як тільки "вумні" пости на кілька абзаців строчити, і то лиш тільки для того, щоб прочитали їх на скору руку такі ж віртуальні "хворумляни", і прожили ті повідомлення максимум до перегортування теми на іншу сторінку.
    Замість того, щоб тут одне перед одним розумника корчити і на монітор шкіритись, погуляти би вийшли, або дітей в кіно зводили. Здалися вам ті елефи, острови і дідько його зна ще які аднакласнікі.)

• Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну фсьо... Пропав...
    Лідер(к)и часто народ масою звуть.

• Подобається Подобається x 2
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Коли ми з Марусею реєструвалися, то реєстрація була проста: лист із кодом приходив на мейл і все. А після нас зробили ще й підтвердження адміна. :)))

5. Un.Known

Не замість, а між закиданнями картоплі у фритюрницю.

А прогулянка буде після обіду, як муж Формулу-1 додивиться. :)

• Подобається Подобається x 5
  6. Liliyah Romanova

О власне. Я би там навіть не думала писати, якби не зачепили питання, яке для мене є дуже особистим та інтимним. Для певних осіб ніц нема святого. Однак вони й тут не показувалися особливо вихованими. І Шевченка не знають, і простих правил етикету. Трудно. Але недаремно в назві та "кака".
    Острів не має ніякого відношення до обговорюваного питання. Острів був задуманий і створений окремо й геть не як відщеплення. Там не обговорювали ЛФ-у й не починали теми словами "така тема є на ЛФ/ДП". Там не ображали поза плечі користувачів ЛФ чи ДП, не обговорювали дій адміністратора та модерів, як то було і є на всіх відщепенських. Просто Острів допомагав створювати пупер і саме за ним багато людей і пішли туди, бо ЛФ він покинув (зі своїх дуже особистих причин).
    Ой миху, ви вибачте, але той запрошений явно не перейшов перевірки, навіть не знаю, як би то пом'якше сказати на що. Як на мене, таких служителів краще не знати ніколи в житті. І на форумах їм тим більше не місце. І ціле щастя, що більше не приходить на ЛФ.
    Думала не писати, але напишу.
    Той пан почав мені висилати тексти й казати "починайте тему" або "постіть як допис". А чого то моїми руками має таке робитися? Він написав, він нехай і пише. Я відмовила. Далі в спілкуванні людина почала взагалі дуже дивно поводитися: просити телефон, зустрічі. Коли я відмовила, мене спочатку намагалися переконати, перейшли "на ти" без мого дозволу, писали, що от я не знаю, що саме він мені потрібен, а коли я заперечила й сказала (аж надто чемно), що я щаслива в тому й з тим, з ким є, на мене посипалися такі прокльони та погрози, що мені то в голові не вкладалося. Яким чином така жовч із медовістю поєднується - не уявляю.
    А ще варто згадати про те, з чого той пан почав у спілкуванні з Олею. То теж було просто шедеврально хамське й, не побоюся цього слова, навіжене. А тоді що? А тоді прохання викинути профіль, аби він зареєструвався ще раз і виглядав біло й пухнасто. Тобто людина ще й не вміє за свої слова та вчинки відповідати.
    Може, варто таки вважати з тим, кого запрошуєте?

• Подобається Подобається x 6
  7. levandivka

То медовість? А не слиз?

8. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Про що далі можна говорити? Левандівко, а бути просто ЛЮДИНОЮ важко? Ви отримуєте задоволення від приниження людей та хамства?
    Миху, не пояснюйте, не псуйте собі настрій. Це об стінку горохом!

9. Un.Known

Танчик, але я щодо того пана підпишусь під кожним словом левандівки.

Ви просто тих ПП не отримували - інакше були б в шоці, якою різною може бути людина у форумі, де писала про Бога і молитви, і у ПП, де погрожувала. Я - була.

• Подобається Подобається x 1
  10. tanchyk

Я не про того пана, я про стиль спілкування Левандівки. Невже він не рзуміє, що все г...... яке він пише людям вертається Господом бумерангом, на нього на сім"ю.
    Я завжди боялась образити людину(так мене виховали), і такий самиій приклад даю своїй дитині. Не раз хочеться наговорити людині гадостей, але стримуюсь і сина вчу, бо хочу щоб він виріс культурною, вихованою і толерантною ЛЮДИНОЮ!
    Не знаю як когось, а мене дуже розтроюють такі дописи Левандівки, навіть якщо не до мене відносяться, довго від них відходжу. Саме тому я зареєстрована тут з 2007 року, а дописів мало. Не хочеться потім забувати ту образу, нізащо!!!

• Подобається Подобається x 4
  11. levandivka

Так то ж розуміти треба, що є купа нюансів, непомітних для загалу. Зате висновки стріляти - всі майстри.

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

То Вам так здається. :)

12. Liliyah Romanova

Угу, дійсно.
    А прощати вчите?
    До речі, Бог не карає людину, не має потреби.

13. tanchyk

Не здається, Вам би вже стільки наговорила,:yes: совість та виховання не дозволяють.

14. levandivka

Я спосіб знаю. :)
    Лопатою почніть розгрібати сміття (толерантно скажу :) ) , і скоро, навіть не будете запарюватися, тою ж лопатою лайнюків від себе будете відганяти.

15. tanchyk

А Ви хочете сказати, що я когось образила?
    Обов"язково вчу, але якщо людина з першого разу не зрозуміла, що я пробачила, вдруге я просто перестаю з нею спілкуватись.
    Коли одна людина весь час тобі псує настрій, а ти весь час прощаєш, то це не прощення, це самоприниження!

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Більше схиляюсь не спілкуватись з такими людьми!

16. levandivka

Одна людина? Весь час?
    - Самоприниження! Адназначна! (сама придумала, сама принизилася)

17. tanchyk

А такого як, Кара Божа, ви не знаєте? А я впевнена, що Бог карає, точно як і винагороджує людину за добрі діла.

18. levandivka

О! І з тим помочніком Миха відбулося саме це - більше не "спілкується", 0,5 кг хлорки на чистку ПП пішло..

19. Liliyah Romanova

Бачите, дуже часто є так, що коли ми людям вказуємо на їхні помилки, ми самі уподібнюємося тому, на що нарікаємо.
    Цікаво, а те, як про мене написали на "какаві", вас також зачепило? Чи то риса вибіркова?

20. tanchyk

Прощавайте!

а де твій аватар? :)