Повертайтеся, ми сумуємо!!!...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 лис 2007.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Якщо це натяк на Острів, пане Левандівко, то можу сказати одне - це один з найкращих ресурсів у моєму житті, якому вдалося змінити моє скептичне ставлення до віртуального спілкування взагалі. І я вдячна долі, що такий досвід в моєму житті був, бажаю тому ресурсу процвітання та гарних користувачів. Те, що там немає мене - не вина форуму, ми люди й кожен живе своїми поняттями про справедливість та людські стосунки.
    Якщо я помиляюсь і натяку на нього не було, прийміть вибачення - повідомте, я видалю цей допис.

• Подобається Подобається x 3
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та йой... :)
    Натяк був, але про інше. Не всі переходи супроводжуються таким фоном, як какавний.
    Все можна робити чесно, без підлості і смороду.

• Подобається Подобається x 4
  3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Все потрібно робити чесно. Для самого себе потрібно.

• Подобається Подобається x 6
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

власне...
    Можна бути одночасно хоч і на 100 форумах... Але треба робити все по совісті!
    Зробили форум, спілкуються, подобається - на здоров'я! Хто ж проти!
    Але, коли приходиш туди, і читаєш про (особисто) себе таке, ще й від людей, яких вважав мінімум своїми віртуальними товаришами - стає відверто противно..
    одразу виникає запитання - для чого власне створений цей форум? для дружелюбного спілкування, для доброго проведення часу, для зустрічі давніх друзів, чи для перемивання кісток і поливання брудом ЛФу???
    нє харашо, таваріщі, нє харашо....

Але все ж я пропоную закрити цю розмову раз і назавжди! І більше ніколи не повертатися! Крапка!
    http://www.youtube.com/watch?v=hSVt71TNTPE

• Подобається Подобається x 8
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А особливо прикольно, коли на форумівці тобі всі так привітно посміхаються, а наступного дня ти знаходиш новий форум, а там майже всі ті ж що були на форумівці сидять і радяться кого б ще з ЛФ перетягнути, і виписують таке... :) Ех, люди-люди...

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Власне. Є там декілька людей, мені особисто дуже цікавих... І хожу я туди - за ними.

А коли відчую, що від перебування ТАМ отримую більше шкоди, ніж задоволення - перестану. Бо нащо?

7. levandivka

Ой...
    Я пологову гілку переглянув - шкоди си наробив. Штани тепер прати...

• Подобається Подобається x 1
  8. Кохана

Кохана LuBimaya

ага... таке теж було...
    :bad:

9. Полковник

Полковник миється в бані

Э, народ, чего вы как на поминках?
    Жизня-то продолжается.
    У меня идея возникла:
    Так давайте восстановим функцию "Кто где на форуме".
    Прикольная штучка была.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ану перевірте. Працює? :)

11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Согласен, но главное не перестать доверять.
    Как учил меня один палковник; "сынку, пускай тебя обманывают, но ты учись узнавать, а не в коем разе не закрывайся. То пропустишь того, одного (из 99 мерзавце) 100 который будет тебе другом."

• Подобається Подобається x 7
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Отлично работает!!!!
    Спасибо!
    Привычнее и уютнее стало, как в СТАРЫЕ ДОБРЫЕ ВРЕМЕНА.

13. levandivka

Трудно работать було? :)

14. Полковник

Полковник миється в бані

И не говорите.
    Весь отдел матерился.

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вот уж не ожидал...о_О Однако : "А я дзю-до любил и до"©В.Вишневский.Лф мне нравился и тогда , когда Левандивка меня забанил по-жизненно (иначе не создавал бы клона),нравится и сейчас

Останнє редагування: 12 лис 2011
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не гарячкуйте, пане Левандівко. Доки ви будете модерувати у такому ж стилі, як ви то робите, Львівський форум побачить ще не один Острів і не одну Каву, тому привикайте. Появляться інші дописувачі, освоюються, зрозуміють і зроблять те саме.
    І знову будуть зрадники і праведники, хороші і погані, перебіжчики і осілі, так само як тепер. Пухнасті так і залишуться пухнастими, "любими друзями" ЛФ.

От ви кажете: перебіжчики, хтось когось переманює і таке інше. Є у мене товариш, порадив я його дружині зареєструватися на ЛФ, розрекламував. За пару днів вона мені каже: Хороший, цікавий ЛФ, але є там один модератор Левандівка... (не буду виражовуватися) він мене образив, більше туди не піду. Запросив я на ЛФ людину, яка мені допомагала на гілках релігії. І допомагав він мені вірою і правдою, поки не сказав, що більше через Левандівку на ЛФ не ходитиме. Таких прикладів чимало.

Ще хотів би додати. Я не настоюю на тому, щоб Левандівку якось там понизити у правах, чи залишити модераторства. Боронь Боже. Я просто викладаю своє бачення ТОГО, що сталося на ЛФ. А доріг для ЛФ є багато. Можна йти тим же шляхом, що був, періодично розсіюючи дописувачів, ображаючись на всіх, можна щось міняти. От Ліля добре написала. На ЛФ потрібна свіжа кров. Але свіжа кров потрібна і серед модераторів. Ну це таке. Мартіні вирішувати.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Вы меня, Панове, звиняйте, но СТОЛЬКО БУКОВ от однополчанина Пана Миха я за последние 7 лет ни разу не видел.

18. levandivka

Звиняйте. Краще таких помічників не запрошувати у пристойне товариство. На Кульпарків - запросто, як тільки там звільняться місця. Най там батареї облизують, а не форумлян у приват.

Миху... Я украй рідко гарячкую. :) І не в мережі.

Саме так! Зі всіх сторін сипляться питання "шо за фігня!? Чому не забанили злодіїв?!"

Чому "будуть"? Вони ж не народяться "завтра". Є принципи, межі, моделі поведінки. Істеричність не з'являється раптово. Людям, що страждають істериками трудно у віртуальному житті: самі придумують, самі й на придумане ображаються.

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

ТАК! Завжди, усім форумам. Але на маразматичне бубоніння свіжа форумна кров не приходить, Миху. Свіжа кров долучається до цікавих обговорень, а не нудоти ніачьом. До тем від больних на всю голову не долучиться.
    ЗІ: про модераторів, знову ж "не будем". Щоб не згадати про релігійний розділ, земля йому пухом...
    Потрібна здорова кров! З інтелектом, а не з діагнозом. (знаю, що не розумієте. трудно)

Останнє редагування: 12 лис 2011
    • Подобається Подобається x 6
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Попрошу не хамити, на Кульпарків можете висилати своїх знайомих, а не чужих.

20. levandivka

Я таких намагаюся і в реалі оминати.

а де твій аватар? :)