Повертайтеся, ми сумуємо!!!...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 лис 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

• Подобається Подобається x 1
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ох ужжж это ТУ.

3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Не помню уже сколько раз вы меня банили...Но последний год, что-то, читая вас, я стал соглашаться. То ли я поменялся, то ли вы.

Может помудрели оба?

• Подобається Подобається x 5
  4. Chaldon

Возраст, опыт, шишки и шрамы, как и любимая мозоля не дадут забыть. Значит помудрели. Я вот ранее, чуть что не по мне или оскорбительно, в ухо. А сейчас пытаюсь понять. Даже стал подумывать что я начал трусить, но хороший друг сказал, нет. Объяснив это мудростью. О как. :)

5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Пытаетесь понять какое ухо ближе? Это уже расчет, не мудрость пока...:)

• Подобається Подобається x 2
  6. Chaldon

Может быть, может. Это для меня пока ново, так что не берусь утверждать что то, чего и сам не понимаю. :)

• Подобається Подобається x 3
  7. levandivka

Ситуація... ;)
    Форум - живий організъм. Приливи/відливи/переливи, панімаіш...

ОУН теж іноді нацистам не заважала...

Останнє редагування: 12 лис 2011
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите, я не хочу і не буду втягуватись у русло дискусії про наведення прикладів та доказів - нема сенсу, бо коли кажу дівці, що у неї зуби повилітали і тре йти до стоматолога, а дівка каже, що вона все одно найкраща у світі, то хай собі так буде і нема на то ради. Я просто подав своє бачення ситуації на ЛФ і не во своє благо, чи на користь когось, а на користь ЛФ. А вже ЩО з тим робити - справа адміністрації форуму.

Пане Левандівка, я ніколи не ставив собі за ціль модераторства, чи як ви кажете, гетьманства, і ніколи не ставитиму. Мене менше всього цікавлять розмови: ми файні, а вони погані. Ми такі ж хороші, чи такі ж погані, як вони. Але якщо говорити про інтереси ЛФ і не цукрувати ситуацію, то ваше модераторство, на мій погляд, шкодить ЛФ. Я не маю нічого проти вас особисто, чи проти когось іншого. Я просто викладаю свою думку. Так от... результат останнього відколу на ЛФ - це є результат такого вашого модераторства. Переконаний, якщо б Ви були і далі на ДП, навіть би ніхто й не думав кудись переходити. А так... що ми маємо? Читаю останні останні дописи і бачу: ЛФ подобається Сергію-очкарику(якого я поважаю), Чалдону(якого я поважаю), Чорнобильцю(якого я поважаю) і це є знаково, бо ЛФ скоро розшифровуватиметься не як Львівський форум, а Левандівський форум, а чого ж? Гарно звучить!

Всіх люблю.

• Подобається Подобається x 3
  9. Andr

Andr Well-Known Member

А шо, нема дописувачів - нема проблем :)

І квоту на 50% українського вже зняли...

А взагалі, Миху, то Ви все від зазрості, що ЛФ перемістився в реал у "Прагу", а Вам не мона - тіла нема;)

10. levandivka

А їм теж надсилали запрошення на Какаву? Чи Ви особисто не рекомендували їх запрошення у відповідній гілці?

Не здивувався б, якби Какаву назвали БФ (бамбуковий), розумію, що мімікрія і клонування виглядало б інакше.

А я маю проти Вас. Давно. Але ніколи не викладав цього у відкритих гілках форуму. Бо ніззя!
    Як і бути в активі Какави і ЛФ одночасно - ніззя. Визначтеся нарешті.

Останнє редагування: 12 лис 2011
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

як можна, пане Андр, переміщатися, коли мене ніколи ніде небуло перед тим?

12. Chaldon

Спасибо! Но я был в последнее время редкий посетитель на ЛФ. И то больше на теме балачках , Украину и раньше не оскорблял. Сейчас видя ситуацию случившуюся на ЛФ, стал забегать , почаще, поддержать людей с которыми мне комфортно. Как то Ромка попросил не касаться темы "Бандеровцев" по человечески описал ситуацию, Я поддержал его. Так же как то Свято попросил не цепляться к Дидо. я это исполнил и без жалости. Узнал что Невермайнд в положение и перестал и её доводить. Не разу не на кого не жаловался, хотя знаю эту кнопочку. Спрашивала у форумчан, а не у администрации
    желают они что бы я покинул форум. Даже ярые противники, не поддержали.
    Вы не ЛФ наказываете, а ограничиваете общение. ЛФ уже с историей, с шишками и шанс на живучесть большой. Вы же решили создать замену ЛФ. Разделить как бы семью. Правильно я понимаю ситуацию? Так что я к родительскому берегу прибьюсь.:) А поспорить где, найду. Но у ЛФ есть то что другим форумам не достаёт. С уважением Чалдон. Не разу не бывавший в Украине, но имею много, друзей, сослуживцев в Украине и с Украины. :)

• Подобається Подобається x 9
  13. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

"Или он - или я!
    Ну..я , конечно, тебя выбираю..С тобой я давно знаком, а этого кота вижу в первый раз" (Простоквашино).

Пане Левандівко, я погоджуюсь з тим, що як людині десь важко і немає можливості змінити це об"єктивно, і від протистоянь погано іншим - треба гідно йти. І тим, хто залишається - вибачте, що значить "предатели"? Ніхто нікому нічого ту не винен - люди там, де їм добре, все.
    Але ні в якому разі не має бути обговорення одних ресурсів на інших. Пішли - щасливо, все, закрили тему. Подобається там і тут є співрозмовники - хіба можуть бути обмеження???

Це я егоістично для себе. Бо як зрозумію остаточно, що активу важливо не саме спілкування, а битва титанів - зроблю свої висновки і нікому не нав"язуватиму.

• Подобається Подобається x 8
  14. levandivka

Не все так просто.
    Бо не пішли, а швендяють, обговорюють, намагаються висмикнути ЛФівців. Мих у тому теж участь приймає.
    То кокої мари?!

15. Luna

Завжди ставилась до такого спокійно, бо кому добре - не піде, але питання не в тому...МОЖНА бути в активі багатьох форумів, як є час. Особисто я їх сприймаю як відпочинок, коли можна думками до звичайних балачок повернутись. І вибачте, але впевнена, Ви розумієте - користувачам не буде діла до відносин між адмінами, модераторами та колишніми користувачами. Може, все перемелеться - люди прикипають серцем до місця, це ж відома істина...
    Той з форумів буде віртуально "розумнішим", хто припинить обговорення сторонніх ресурсів - у цьому я впевнена. Було? Було..все - йдемо далі. Зорбивши висновки та роботи над помилками - це вже особиста справа кожного.

А якщо за тими, хто пішов, сумують, то це н е просто добре..це ДУЖЕ добре. Бо люди...є почуття, дружба. І цьому ресурсу вдалося зробити так, що ці незнайомі у реалі істоти знайшли віртуальну дружбу, яка переросла в реал у деяких.

• Подобається Подобається x 7
  16. levandivka

+1. Якщо не займатися крадіжками і не порушувати правил.

• Подобається Подобається x 4
  17. Luna

Ну..само собой.

18. levandivka

Але ж маємо:

• Подобається Подобається x 4
  19. Luna

Маємо Що маємо, але можу сказати за себе - мене ніхто нікуди ніколі не тягнув, не агітував залишити й забути, ніяких підлих вчинків я не спостерігала. Тому особисто вважаю найліпшою адміністративною мірою старе добре "тут и сейчас". А вирішувати вам. І їм.
    Я знаю, що ті форуми, на яких була присутня і активна я - найкращі у будь-якому випадку. Інакше - себе не поважати.
    Дякую за увагу і мудрості всім у вирішенні питання.

20. levandivka

Прально!
    Наспівуючи:
    http://www.youtube.com/watch?v=AKxISTQDQAM

а де твій аватар? :)