Повертайтеся, ми сумуємо!!!...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 лис 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво... стільки плюсів ТУТ і стільки мінусів ТАМ, а нород повалив ТУДИ... парадокс.

• Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

"Народ повалив" голосно сказано. Точніше буде сказати, що частина повелася на брехню, маніпуляції і красиві транспаранти. Вестися властиво багатьом, та далеко не всім, тому ЛФ і далі залишиться ЛФом. І хто прозріє, повернеться. Вже такі маневри проходили, знаємо. Та й ви, Миху, знаєте. Вже не один розумник хотів створити власний форум за рахунок ЛФ. Де ті "правильні" форуми? А ніде.

• Подобається Подобається x 8
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Жодних парадоксів. Класика:
    [MP3]http://o-furda.com/1/nad_nashyndomom.mp3[/MP3]
    Версія для глухих:

• Подобається Подобається x 4
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я на четырех сейчас. Два абсолютно аполитичные. От вас не уйду, ибо спасибо, что приветили в свое время. За такие слова оттуда попереть имеют право, но россиянам и не привыкать.
    Я там и тут. Ибо демократия, хоть и больна, но лучше фашизма, сталинизма и всей дряни, которая не выветрилась из мозгов.
    Друзьям - руку. Ганнерам-Аудунам - фак.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можливо... майже 100 чоловік, найактивніших...

На мою думку, пішли не "ЗА", а втікли "ВІД".

Нема в тому сумніву.

Звичайно, трафунки бувають різні, як і люди. Але є тенденції, на які, на мій погляд варто звернути увагу. Це те, про що ви й кажете: час від часу отакі відколи. І це проблема не у простих форумлянах, а очевидні прорахунки модерації.

6. NorthWind

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

хм, можна позаздрити, на ЛФ стільки активних і не було :) Миху, не перебільшуйте масштаби цієї афери. Так, стало менше дописів, активність знизилася на 20-30%, це помітно, але форум не вмирає, бо чимало людей це місце люблять і не купуються на такі перевороти.
    втікли... Залишили форум на поталу ненависним москалям? :) Соромно має бути :) Тільки чогось дуже швидко прийшли тих же москалів за собою кликати. Скучно. От ви, Миху, чого не тікаєте? Чого не тікають ті близько 60 чоловік, які за останні 24 години не просто читали і заздрили :))), а спілкувалися на форумі?
    ну, звичайно ж не у простих форумлянах, а у, даруйте, хитрож***х, які приходять на все готовеньке, руйнують і розраховують на руїнах вибудувати щось своє.

Якщо є проблеми з модерацією, то я мільйон разів казав - пишіть, розберемося. Ваш улюблений Левандівка не дасть збрехати - кожне звернення до адміністратора з приводу спірних ситуацій по модерації нами обговорюється і я намагаюся знайти рішення - чи задовольнити скаргу, чи пояснити людині що вона не зрозуміла, чи в чому не права, чи навпаки, вичитати модератора за некоректні дії (до речі, на вас теж скаржаться, і ми ті скарги з вами опрацьовували, чи не так? Ну не можливо всім догодити, модератор жива людина). І так кожне звернення. От тільки звернень таких вкрай мало, раз на місяць мабуть.

Аж тут прибігають "революціонери" і виявляється, ніби-то це мега-проблема, якісь сотні форумлян потерпають від якоїсь геть неправильної модерації. Під шумок придумуються страшилки про продажну адміністрацію (рука кремля), тролів, про читання ПП, що адміністратору на всіх наплювати, нагло перекручуються факти і слова і тд і тп. Як тільки тоді придумали той "страйк", я відразу ж сказав - от побачите, дуже скоро цим людям вкажуть на "правильний" форум, на який слід ходити. Я виявився правий... Тепер на тому форумі активно поливають брудом ЛФ. "А давайте ще того покличем, а ще того, а того краще не кликати бо в нього Мартіні в друзях... І як вони всі на тому такому сякому ЛФі витримують..." Козаки-розбійники :) Таке враження, що його фундамент - це протиставлення до ЛФ. Образ ворога об"єднує людей. От зробили з ЛФ ворога і об"єдналися. Якщо раптом зникне ЛФ, то не стане і "правильного" форуму, бо просто не буде сенсу в його існуванні. І більшість наших форумлян, нащастя, бачать, хто є хто. А хто не бачить, той рано чи пізно побачить, бо брехнею світ обійдеш, а назад не вернешся.

• Подобається Подобається x 8
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, бо то наразі нове та свіже. Таке "оновлення крові" на ЛФ уже не вперше відбувається.
    Осередок ображених. :mocking: Усім туди не можна, тільки вибраним. :)))
    І виживають дійсно за рахунок ЛФ, бо всі теми дублюються, ну і модерів обговорюють. Народ попліткувати любить, як і "дружити проти когось".
    Дитячий садок, коротше. Ні більше, ні менше. ;)

• Подобається Подобається x 6
  9. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Не, не надо, на этот пост он написал много слов. Испугался за возврат денег. Вас хвалит за щирость...Связь с вами не скрывает.

"Полковник, хоч і нестримана людина, але щира. Йому є сенс щось писати. Вам - хіба в порядку винятку. Загалом же просто мінусами обійдетеся..."

Да предлагаю новый термин-кармосхрон...Сидит Бамбукв кармосхроне, дышит через пенек- бамбук и строчит в карму...

10. NorthWind

Бамбук - замечательный человек. Зная его лично, скажу, что искренне его уважаю. А ЛФ - давно уже частичка меня. Как дом. А из дома уходить никогда не хочется. Я полюбил ЛФ, для козерога и питерца - читай - диагноз.

• Подобається Подобається x 3
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, это он преувеличивает.
    Это не я щирый, а Контора наша.
    Иногда, как видно, деньги на ветер кидаем.

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

Пора бы взяться за нетленный труд: "Опыт сопротивления героев войскам НКВД в 40-50-х годах 20 столетия и его использование с учетом современных средствах массовых коммуникаций в борьбе с москалями на украинских форумах".

12. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ох,присниться Вам Стефко Бандера і...як да-а-сть по лобі!
    Так,що Вам краще спати в картузі!
    :preved:

13. Полковник

Полковник миється в бані

Гы-гы, началось.
    Помню, как очень активную в ТЕ времена Олю забанили на УЖе буквально через пару недель после её бегства "от москалей" с ЛФ.
    О, смеху-то было.
    Обхохотался, чесслово.

14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Лишь бы Вам не приснился Чалдон в тулупе, метель, сугробы и рында. А то и картуз не поможет.:)

15. levandivka

[FONT=&quot]Одного юношу не признали как художника. Стал фюрером. Надо быть внимательнее к талантам. (Шендерович)
    [/FONT]​

Звичайно! Модератори з очима давно помітили "тіньовий уряд", тіньову модерацію (персональні інструктажі в карму всім і вся на тему як варто поводитися). Мало зі штанів не вистрибував форумлянин під гаслом "Командовать парадом буду Я"... :) Варто було одразу повісити розкольника, і на тому все б закінчилося. Але помилилися, непорядність не врахували, вміння красиво брехати. Комплекс "третього гетьмана" був, є буде. :cowboy:
    Багато форумлян поняття не мають, що/як/чому, не витрачаються на розуміння реалій. І кожен удар чолом об підводний камінь сприймають з істерикою. Ті, хто не полінувався уточнити, перепитати, не мали істерик.
    Народ сподівається, що на новому місці ВСЕ БУДЕ ІНАКШЕ. Але не стається... чомусь...
    Сусаніни пообіцявшии рай на новому місці, поняття зеленого не мають, як воно робиться, Какава нагадує обцяцькований Запірожець: читати неможливо, їздою не назвеш. :crazy: 80% флуд/офф. А знали б "емігранти", що про них у приваті пишуть нові гетьмани - самі б повісили за зневагу.
    Дійсно, Мартіні, усе як в українській політиці...

---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

Є ж памперси...

Останнє редагування: 12 лис 2011
  16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

В поисках рецептов от поетки и с вопросами как к знатоку своего дела.
    Забрёл на один сайт. [​IMG]На входе вывеска про то что тут процветает демократия.:pardon:
    Но столько ограничений и условий, что я развернулся и остался не щей нахлебавшись (Кофе испивший). :scratch_one-s_head:
    Вот теперь и думаю: "Инквизиция" на ЛФ более современней и демократичней! :pardon:
    "Рыба ищет где глубже, а Чалдон где теплее":sorry:

17. levandivka

А шо тут думать!? (с) :)
    Усі правила і обмеження виписані кров'ю... (с) Не лише на дорогах.

Не одразу приходить розуміння, що як з Майданом 2004 "розвели", використали "стадо в 100 голів" (с)
    Кому залежить на форумі - повернуться. А гетьманів..?

18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Дык там,видать,"демократия"-враз рот заткнут и в баню по-жизненно

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

19. levandivka

А і зараз Майдан - наше, сугубо лічноє... (с)
    Дрогобицьку ковбасу купувати можете, вільно.

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Далась Вам та колбаса...Тем более , что не та она уже , не та ...

а де твій аватар? :)