Повертайтеся, ми сумуємо!!!...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 лис 2007.

1. ovod

ovod Well-Known Member

про мафію забула геть чисто)))))

• Подобається Подобається x 4
  2. ну, і я подумала: мабуть до весілля готується :)

• Подобається Подобається x 13
  3. victorys

victorys позитивчик :)

та де, я ще нє, я поки що зайнята трошки іншими справами :)))
    саджу, пересаджую, підстригаю, сію, ділю, розмножую ітд ітп. Кажу ж - весна прийшла :preved:

• Подобається Подобається x 15
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Городник -садовод ти наш :give_rose:

• Подобається Подобається x 10
  5. nastinka

nastinka відсутня

вай так приємно) дякую. відсутність інтернету і української розкладки :) я є. дива здорова буду лити вам фотки десь завтра нові)

---------- Додано в 02:10 ---------- Попередній допис був написаний в 02:09 ----------

Ромко вертайтесь! шо ви без нас і ми без вас! давайте сюди.

• Подобається Подобається x 14
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

А куди подівся пан Bambook? :dntknw:

• Подобається Подобається x 9
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

На Мальорці мабуть....

• Подобається Подобається x 3
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Привіт, Пері, привіт, спільното!
    Моє «фізичне тіло» поки що там, де й раніш. Чекаю на «відмашку» від компаньйона, щоби звалити з набридлого «корпоративного мурашника». І «вивчаю кулемет» в робочий час.
    А «тіло духовне» - на англо-американському музичному форумі-трекері (рОкового спрямування).
    За статутом там дозволено викладати тільки якісні матерівали (lossless) і тільки те, що не потрапляє під поняття «авторського права». І суворі вимоги щодо оформлення роздач.
    Зарядив кілька роздач (західні зірки, живі концерти в Україні), потім – музику 60-х – публіка сприйняла на «ура», орденів навішали. Усі просто попадали зі стільців, коли розповів їм про нашого кримського гітариста-віртуоза Енвера Ізмайлова (59-те місце у світовому рейтингу 200-т гітаристів усіх часів та жанрів.).

Заприятелював із канадійкою Лізою, американським гітаристом Робом, а особливо - із лондонським ірландцем Едом. Не можу іноді розібрати, що є англійським сленгом, а що – кельтськими вставками. Хочеться мовної практики.
    Знайшлися там і американський українець, і американський поляк.
    Балачки на позамузичні теми – тільки в чат-боксі.
    Якось почали з погоди, перейшли на телеведучих. Розповів їм про нашу Руслану Писанку (яку добре знав по роботі на ТВ), дав посилання на кліп із нею «А ми удвох». Дехто просто посміявся («ота велика дівчинка, що годує корову – ваша телеведуча?»), а більшість прибалділи від тієї мелодії («чи то є ваша народна музика? Круто!»). Модератор сам попросив розмістити в них щось «фолкове». Їм же, як я казав, «продажні» диски – ніззя (іноді вимагають документальні докази), mp3 – ніззя. От і чухаю потилицю, де знайти українські бутлеги, записи з ефіру або з пульта. Буде чим зайнятися у найближчі робочі дні. :)
    Раптом хтось спрямовує на Ютуб і питає «а це теж ваші?» - а там якась батярська пісенька у виконанні емігрантів. Довелося розповісти, хто такі батяри, показати кадри Дня Батяра у Львові – спрймається на ура!
    А мені скидують лінки на кельтську музику.

Ось так розважаємося. І ніяких там тролів, ригі-аналів та інших «ментальних меншин».
    Суцільний позитив. Щоправда іноді модератор стукає по столу: "в чаті користуватися тільки англійською! Ніяких там Buenos dias або Dobroho ranku!"

Бажаю усім Львів’янам та віртуальним гостям (ясно кому і яким) гарного спілкування!

• Подобається Подобається x 30
  9. Honda

Honda Well-Known Member

А і Ніколаса давно не чути.....

• Подобається Подобається x 2
  10. Малявка

Малявка на своїй хвилі

У силу своєї кількарічної відсутності на форумі, хотілося б дізнатися, куди поділися: lulu, LotrAn, Маюнка? Невже всі на ДП перейшли?

• Подобається Подобається x 1
  11. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Бамбук........ау!!!!Ви куди зникли?:cry:

• Подобається Подобається x 10
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні,на ДП їх немає:)
    Давно пішли.....і не повертаютья.Маюнка зрідка заглядає на ЛФ,а от Андрій і Lulu-ніколи.:sad:

• Подобається Подобається x 5
  13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

В мае возможно буду во Львове, планировал с Вами встретиться...

14. ovod

ovod Well-Known Member

з нею в однині чи в множині?

15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

але то є!:)))
    Мова йде про Бамбука;)

• Подобається Подобається x 8
  16. NorthWind

Молодец! Как сейчас говорят ржунимагу!
    А если серьезно, всех форумчан хотелось бы увидеть...

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

За 3 дні не встигнете всіх побачити

18. Полковник

Полковник миється в бані

Мегафон в руку и ходите по стометровке: "Увага, здыбанка форумлян (дата, время) пид хвостом коня Короля Данилы".

19. NorthWind

Будет выполнено, товарищ Полковник! Подскажите, у кого мегафон отобрать?

• Подобається Подобається x 9
  20. ovod

ovod Well-Known Member

там ні слова про нього нема...:tongue:

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

а де твій аватар? :)