Повертайтеся, ми сумуємо!!!...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 лис 2007.

1. thinkers

thinkers Well-Known Member

ви не повірите, але під Ла-Маншем є тунель. І по ньому їздять автобуси. І навіть є рейс Київ-Львів-Лондон-Рочдейл

• Подобається Подобається x 13
  2. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 2
  3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

А може так:....

• Подобається Подобається x 9
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ех...

http://ru.wikipedia.org/wiki/Евротоннель

• Подобається Подобається x 10
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику, яке щастя, що "ваші" свого часу не дійшли до Лондона.

• Подобається Подобається x 7
  7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну, нарешті...
    Який удар для Туркула. Майже нокаут.

9. Templar

Templar Дуже важлива персона

Дорого Вечора усім.....

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може хтось знає - куди подівалась Бійцівська Рибка? Її не було на форумі з 6 грудня. Відсутність явно незапланована, бо вона ще тоді на початку грудня записувалась в гру Мафія, але так і не явилась. Деколи в неї нема нету, але ж не так довго.. Переживаю.

• Подобається Подобається x 5
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Радий що Ви заявились. Зайшов сюди тільки із за того. В мене теж можливо наступного року будуть обєкти в Гамбурзі, Мілані і два в Токіо. Хоч то ще не певно. Залежить як заплатять. Вже застарий щоб їздити за малі суми. )). Поки що тільки певна робота в Ню-Йорку на січень-лютий. Але зміни це добре. Так якщо не звидимось в Ню-Йорку то в Токіо, від Австралії воно недалечко. ) Зрештою маєте мої дані.

Та я писав чому я з форуму пішов, більш-менш. То напевне стара історія але напишу ще. Цей форум перетворився на пристань старих фашистських поручників Мокрощєлкіних і адміністрацію яка їм цілує то місце з якого ноги ростуть. Сили волі для виправлення цієї ситуації в адміністрації нема і не думаю що колись з'явиться. Подивіться на цю гілку і кілька сторінок вульгарщини про тонелі і то як сім'я распадьотса, які ніхто не почистив. Рагулі завше дбають за своїх рагулів, тому нема надії що тут щось колись зміниться в кращу сторону. Я перейшов на ДП тому там комфортніше хоч і асортимент тем обмежений. Але хоч якщо і є придуркуваті то хоч не чужі. Бо чужих дурнів завжди більше.

Колись єдина причина чому я прийшов на сей форум була в тому що тут було багато цікавих львівян. В ті часи тут писали про своє дитинство у Львові, виставляли свої дитячі фотографії. Мене це купило. Так сталось що в мене дитинства не було. Його вкрали. Довго пояснювати чому. І я вдячний, не форуму але деяким людям за те що вони дали мені можливість його повернути. Перш за все Лілі, звісно, але також багатьом іншим, Патріку, Мавпусику, Левандівці, Пуперу, Борису (хоч він і київський.
    :)))

) , Капітану, Галині, Ромку, і багатьом і багатьом іншим, навіть полковнику до того як він став поручником
    :)))

(все мені нагадує того москаля який в дитинстві мені поламав великий пластмасовий червоний трактор, ніколи цього не вибачу
    :ireful1:
    ). Цього давно вже нема і не думаю що буде. А бавитись в УА-РУ ігри не цікаво. Україна завалена такими форумами. Колись давно пішов із форуму УП через це. Для УА-РУ це набагато кращий форум чим цей. Тому рекомендую туди піти Мокрощелкиньім. Мене зовсім не цікавить ні Росія, ні русские, ні те що вони думають в Москві, Нікалаєвє, Тюмєні ітд. Ідіть туди де полковники посилають...

Тому я сюди повертатись не бажаю. Не цікаво, нудно. Колись повертався через друзів які тут були. Тепер майже ніхто не залишився. Я знаю тут бувають цікаві люди, той же Ґрон, Кліберн і инші. Але не має бажання тут бути тому що все одно не буде навіть шансу поговорити із ким небуть без постійного хамства і обгаджування нелічених поручників Мокрощьолкіних. Чи то російських чи то українських, немає значення.

Тому тікаю. Всім нового року і инших свят, окрім москалів і адміністрації.

• Подобається Подобається x 12
  12. Un.Known

• Подобається Подобається x 4
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пані Un.Known, я хоч і поставив плюс Ворону, не зі всім згідний що він написав. Але згідний на 150% з його твердженням, що для москальської смердоти тут рай. Скажіть особисто, вам приємно читати як обливають лайном Україну москалі Чорнобилець, Дальневосточник чи Борхес.
    Або вам приємно постійно витирати плювки від комуномоскальні Дісбатя, Туркул, Спіка чи Обозрєватєль?
    Чому ми їх терпимо? Чи ми всі мазохісти? Та нормальний народ гнав би це сміття дальше як бачить. А ми? Терпимо, бо може хтось якусь дещицю користі має від цього...
    Памятаю, 5 років тому на ЛФ дозволялось дописувати по-англійськи. Чому зараз заборона? Чому домінує москальське какання???
    Розумієте, москаль розуміє грубу силу і кожна наша поступка їм ними сприймається як завоювання...

14. Полковник

Полковник миється в бані

Хоть перед праздничком хоть один примерчик бы.
    А?

15. Pedro

Перевірте писання, хоча б тов. Чорнобильця і іже. Декого я просто не хотів згадувати. Уявіть, що в Москві таке писали б про Росію. Хоча, я розумію, колоніальна ментальність впарувалась в голови століттями.
    І важко уявити, що для інших народів своя батьківщина така ж дорога, як для росіян Росія.

16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Будь я хозяином этого форума, гордился бы, что он реально демократичный. А вот хамство наказывал бы строго.

• Подобається Подобається x 1
  17. Un.Known

А мені шкода, що нема можливості ставити одночасно плюс і мінус. Бо я і згідна з Вороном і незгідна водночас.

Піти з форуму, бо на ньому засилля чогось там - слабість. Тим більше, якщо піти на ДП - туди, де нема кому відповісти подібним стилем.
    Ну на це питання, мабуть, не мушу відповідати?
    Я не можу сказати, що я їх терплю. Я, коли читаю вбогі пояснення чи напівбожевільні сентименти за минулим, то як правило, посміхаюсь. Але, зауважте, до того напівбожевілля їх приводять не полум’яні дописи Ворона, а тверді аргументи.

Мені неприємно, коли після дописів Ворона піднімається вий, я не хочу давати виючим ані найменшої причини сказати, що хтось поводиться некоректно щодо них. Бо ж у ті хвилини не в тому справа, що то була ПРАВДА, її за тим воєм і не чути.

Тому я люблю читати Ґрона чи Вас, чи Патріка (у ваші кращі хвилини), чи колючого левандівку. Признаюсь, я люблю рівень.
    Та що Ви? Як з гуся вода. Їх перед фактом ставиш, а вони посміхаються. "Божа роса".

18. Pedro

На жаль, це складова українського характеру. Варіант моєї хати яка з краю.
    Я чудово можу ладити з будь-якою нацією. Але до тих пір, доки мою націю поважають. Ви подивіться на тутешніх росіян. Це вони господарі форуму.
    Борхес навіть кілька разів вказував мені, що я не маю права чогось там дописувати бо я живу в Австралії. Це говорить громадянин іноземної держави до корінного жителя міста в якому знаходиться ЛФ.
    Кажуть що таке зверх наглості? Це вламатись до квартири сусіда в 12 ночі, справити нужду в коридорі, розбудити його і попросити туалетного паперу.
    Це є характер росіян. Майже без винятку.
    Я не заперечую, росіяни є патріоти. Але коли патріотизм (мінімальний) проявляють українці, це вже і свідоміти і нацики і бандерівці.
    А за таке я б москалям час від часу давав би в рило. Може б цивілізувалися.

• Подобається Подобається x 8
  19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Моими словами говорите, уважаемый Педро! Приятно слышать.

• Подобається Подобається x 3
  20. Un.Known

Пане Педро, мене хтось колись пробував навіть образити, назвавши бандерівкою.

А хіба не звучить похвалою "свідоміт" з вуст москаля?

Тому я толерантна до цих висловів - поки нас так називають, значить, їх це гризе.

Але якщо будуть лізти в салун в брудних своїх чоботях - підуть їх мити. І писки чистити заодно.

а де твій аватар? :)