Повертайтеся, ми сумуємо!!!...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 лис 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Глинна Наварія?:scratch_one-s_head:

2. Зануда

Зануда така зануда

Шосьтеся так вчепили те? Навар?? н?би то ?нчих файних и?сць довкола нема? То в Жидачев?.

:) :)) ;)

• Подобається Подобається x 4
  3. victorys

victorys позитивчик :)

Занудонько, може по львівськи напишите, бо думаю, що не всі форумляни встигли вивчити траханкутські єрогліфи :)))

• Подобається Подобається x 6
  4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чого в Жидачів? Целюлозу нюхати?:haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

чи ви шкарпеток не носите?

• Подобається Подобається x 1
  6. Зануда

Зануда така зануда

Тi закарлючки вийшли ненавмисне. Звиняйте. Просто в тому чудi технiки тiльки росiйський шрифт-доводиться викручуватись :))
    А тепер по темi: Тарханкут залишився позаду,, як i Эвпаторiя та Сiмферополь.. Вiтання вам з ханського палацу в Бахчисараi.(скажу вам по секрету,що то досить далеко вiд Наварii i Жидачева :)))

• Подобається Подобається x 8
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... виявляється... половина знайомих у Євпаторії.... в Криму... мож було форумівку робити...

• Подобається Подобається x 5
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я скучила за Liliyah Romanova, JoSamB, kertis, Гелена, пупер, lulu - бракує їх гострих і дотепних дописів.

хоча - мій прогноз: на осінь почнеться хандра, і більше людей потягнеться до світлої затишної кав"ярні ЛФ)

9. - осенью начнётся предвыборная кампания, и уж часть из них точно потянется до светлой и тихой :)

10. маюнка

особисто я осінь обожнюю. але це вже неоднорічне спостереження - люди по-різному реагують на осінь та зиму - але безперечно,в гілці "просто мені сьогодні гірше всіх..." і тому подібних дописів значно більшає саме восени та взимку. може, це авітаміноз - чи що там.

звісно, все дуже індивідуально.

щоб не оффтопити -Городецький десь пропав... повертайтеся!

11. - вот уж за кого я бы не беспокоился. Вернется :)

- и конечно, с радостью бы прочитали: "Нет, с ним всё в порядке, просто занят человек, привет передавал, обещал заглянуть как-нибудь..." :)

12. маюнка

а ще давно тут не читала mamatu, mavka, SatYr - може, то я тільки з дівчат на "посиденьки" не ходжу?.. а вони усі - там...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Багато їх там, сама ходила подивитись шо там.. Загубилась, розгубилась, вирішила що мені ще рано і вернулась на ЛФ :)

• Подобається Подобається x 3
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На ДП пише лише Мамату. Нечасто.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене революційна ідея.

А давайте обєднаємо ДП з ЛФ... карму ж повернули, нє?:mocking:

• Подобається Подобається x 9
  16. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну Ви, Миху, і революціонер :crazy: Тяжко уявити, щоб то тепер було. :dntknw: Зрештою, завжди не була "за" поділ, але...розділитись складно, та об'єднатись ще важче. Ну то в загальному, про все у тому світі. Хоча, побачимо як то воно буде - не нам "простим смертним то вирішувати". :pardon:
    І, тойво, не всі дівки перекочували на ДП. Наприклад, іноді сама туди заходжу на окремі гілки (особливо там де яйками і помідорками можна покидатись:))) коли в мене деякі сайти невідомо чого не відкриваються;))
    Але...на ЛФ затишніше.

І стосовно даної гілки. Рідко заходить і давно вже шось не писала Ganna, а писала вона завжди цікаво та оригінально. Хотілось би читати Ганнині дописи частіше. :preved: Теж дотепними були дописи Samojlovu4a - не знаю хто там які горшки побив, але суто з об'єктивності кажу, що він теж цікаво писав у різних гілках. Значно менше тут можна побачити ("свіжих":) ) дописів таких форумлянок як Mariya, Koza-Dereza, Маруся-мама (а жаль, що менше:sad:) Вось так.

• Подобається Подобається x 14
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Офффигеть, какими дотепными!!!
    Мне тоже их не хватает!

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

тепер він тільки у футбольній темі пише :)

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

От хто повернувся, кому я дійсно радий це Кертіс.

УРА, УРА, УРА. )))

В мене тато був одеситом. )))

20. Полковник

Полковник миється в бані

Точно не Кертисом?

а де твій аватар? :)