Повертайтеся, ми сумуємо!!!...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 лис 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та пупер завжди присутнiй.

2. terRen

terRen Дуже важлива персона

:) morzе, :dntknw: вже півроку ночами не бродить форумом...

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дякувати Богу )

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Куди подівся vkk311? Хто знає?

• Подобається Подобається x 1
  5. Mirowka

Mirowka Member

доброго дня . Я тут новенька, привіт всім )

6. Samojlovu4

А що сталося з Патріком, хто знає? Був такий файний хлоп з Канади.

7. UNIA

UNIA Well-Known Member

A где MoscalCharivnik ?

8. prius

prius Well-Known Member

На цензорі

9. prius

prius Well-Known Member

Чому був? Він є

• Тупо Тупо x 1
  10. Samojlovu4

Та як є, в реалі певно шо є - тут місяцями не пише, не знати шо там в нього.

11. Un.Known

19 вересня останній пост.

12. Patrick

Patrick Well-Known Member

В мене все в повному порядку.
    І в особистому житті і в роботі також.
    А місяцями не пишу ...бо не маю що писати.
    За війну знаю це що говорять місцеві і українські ЗМІ.Тобто не маю що писати.
    За украінську армію - ЗМІ+ деякі оповідки мого 40річного родича , батька 2х дітей , якого мобілізували і він є на полігоні.
    Не буду переповідати його розповіді , але веселого там мало..все крім автомата я йому тут купив.....
    Продаж нової і старої нерухомості , земельних ділянок , старих машин і т .д в Львові і навколіших селах мене абсолютно не цікавить.Ні тепер , ні в майбутньому.
    Моя мама переїхала сюди до нас (тобто до сестри в Нью Джерсі), ми продали нашу квартиру одному поважному пану , гроші поділили.І тепер до Львова я приїду може раз на 5 років ,на 2-3 дні.
    І цього мені буде досить.
    Ухмиляють назви новобудов- Манхеттен , Нова Британія , Бельгійське село.
    Назви дуже гармонізують розбитим дорогам і 30 річним Волгам і Жигулям .
    А в майбутньому після заселення - скляним балконним верендам , утепленим стінам посередині фасаду і припаркованим машинам на тратуарі або на траві.

..от такі мої думки.
    Форум я деколи читаю. Будете мати бажання відвідати північно-західну Канаду ( Скелясті гори) пишіть.

• Подобається Подобається x 11
  13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

того в місті вже майже нема, хіба як пошукати

а решта все так, поки шо можете не їхати :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Un.Known

Зате мені, наприклад, було цікаво читати Ваші з кулзаком (його, на жаль, також не чути) діалоги та поради по господарстві, суто чоловічі, толкові.

А інакше я Вас розумію.

• Подобається Подобається x 5
  15. Patrick

Скільки це років пройшло?...2 3...а здаєтся що було вчора?
    Я тепер більше слухаю , або читаю інших людей і стараюся чим поменше радити.Не благородна то справа - поради.
    Дякую що памятаєте мене.Це приємно.

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

Патріку, вітаю. :) Хоч і маю Вас на Фейсбуку, але тут Вас бачити таки приємніше. :) Ви де зараз - у Ванкувері? Скоро почнеться зима, може виберемося на ваш Вислер, то якщо Ви у Ванкувері - може зробимо форумівку з Вами там? :)

• Подобається Подобається x 5
  17. Samojlovu4

Патрік!! Трошки раніше треба було, ще на початку цього тижня був в нюджерсі. Нічого, дасть Бог здоров"я - весною побуваємо знову.

18. Un.Known

Вона невдячна, то правда.

Але, наприклад, кулзакова тема про канадський дек в мене вже роки в закладках браузеру, так що не применшуйте потребу в порадах, бо на форумах найчастіше диванні воїни, котрі в руках нічого важчого, ніж мишка, не тримали.

І тут лишилось хлопів один-два та й по всьому. Мусить Пікассо з ВасМТ за всіх вас, благополучних читачів, розпиратись. )

Я жартую, звичайно, хай у Вас і коло Вас все буде добре. Але не залишайте нас зовсім. )

• Подобається Подобається x 2
  19. Patrick

Ні , Олю , я не в Ванкувері.
    Вже пішов 4 рік як я в Едмонтоні.Точніше в в Сент Алберт.Маленькому містечку біля Едмонтону.Це щось як Львів і Брюховичі.
    Гори біля мене це Джаспер Національний Парк (Jasper) , коло 3х годин їзди.І Бенфф (Banff) , який недалеко Калґарі.
    В Джаспері лижі - це Мармонт Бeйсін , а Бенфі - це кілька. Лейк Луіз , Саншайн Вілледж.На мому фейсбуку є кілька фотографій з цих місць.
    Джаспер , а спеціально Бенф досить відомий серед туристів.Не тільки Канади і США .
    Багато німців , японців , корейців.

З Ванкуверу до Едмонтону 1200км .Я за 11 годин спокійно доїжав з 2-3 зупинками по 10-15 хв.Це було влітку.Зимою звичайно що буде довше,
    Дорога йде через перевал (це Hwy 5) через містечко Hope .Маленьке містечко в горах , яке стало відоме світу через перший фільм Рембо.
    Де на початку фільму Рембо йде на фоні гір по дорозі, переходить міст і його зупиняє поліцай.

• Корисно Корисно x 1
  20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Patrick, Эдмонтон большой, не встречали, не пересекались ли Вы с женщиной из Литвы - Аушра Лаурушайте?
    В Соцсетях не нашел ее...

а де твій аватар? :)