Ну от взяти минулу гру. Я в першу ніч попала на боса мафії, але мене прибрали. Я знала, хто мафія, але не могла сказати. Якби можна було ставити карму, я б понаставляла карму всім, хто голосував проти Ріксі. Тоді б мирні знали, що вона маф, бо знали, що я ком, а отже перевірила вночі Ріксю.
Думаю, що так. Нірванці я повідомив після того як вона пообіцяла ніяк це не використовувати. Кому-кому, а їй причин недовіряти в мене точно немає.
Адже ж мертвим заборонено писати у темі гри! Лише попрощатися! Та і все одне Ріксі прожила недовго, та і взагалі: мирні знову перемогли!
Це був великий жаль для мене знову покинути гру на початку, тому випросила в Сашки сказати хоч результат :shy: Я ж нікому не підказувала і не передавала цю інфу.
НАФІГА МИ ТУ КАРМУ ВКЛЮЧИЛИ??? читаю 16 партію і в мене рука так і тягнеться поставити оленям мінуси, а умнічкам плюсики!!!!! Тримайте мене!!!
Персі, ти не переживай так! Якщо ти мирна і ми зараз вішаємо мирного, то оленічі роги нам усім гарантовані!!! "Спешіал від Мартіні"
Мартіні, а чому би не зробити так: зробити розділ для саме ігор, де й заборонити карму? А в інших темах, які на хід гри взагалі не впливають, карму залишити!
От такими дописами ти робиш мирним більше підказки ніж будь-якою кармою! Краще б заборонили мертвим відписуватись у всій гілці "Мафія"!