Шукаю людей які б хотіли побігати в футбол(скоріше міні). ---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ---------- Футбол бігаєм 3 рази на тиждень!!! В понеділок, середу та п'ятницю
І мені цікаво.---чоловікові перекажу, бо влітку не має компанії для футболу. І де, і на котру годину ?
біля гімназії ім. Василя Симоненка.....бігаєм в понеділок на пів 19:30, в середу на 20:00, а в п'ятницю на 21:00
Знаю те поле--штучне покриття і загороджене? Чи поруч---трава і велике? Просто приходити на ту годину, чи контактувати попередньо( то до кого?). В душ так пізно в школі не пускають? Ну і вартість?----або сюди, або в пп. Дякую.
я не щез просто виникли проблеми з тим футболом, але вроді б все йде в кращу сторону, ось...тому якшо є бажання то приходьте, але перед тим передзвоніть мені 0973080555 Орест....пола штучна трава, по грошам 20 грн, якщо більше людей то сума буде менше
Всім привіт! Я новий на цьому форумі, подібної теми не знайшов. Хотілося б зібрати 10-15 чоловік для регулярної гри в футбол в якомусь футзалі, наприклад на Південному. Дуже люблю грати в футбол, але якось так вийшло, що ніхто з моїх знайомих особливо цим не цікавиться, можу назбирати максимум 3-5 чоловік. Якщо є бажаючі грати регулярно 1-2 рази на тиждень, пишіть сюди і будемо організовувати
Очень хочу играть на регулярной основе. Если заполните, то скоординирую всех http://goo.gl/forms/3lwZKMFZjZ