Попит Потрібне авто з підйомником

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Іспанка, 23 жов 2013.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я зі Львова. Село знаходиться в Буському районі:)

Матиму на увазі:)

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Головне мати знайомого лісника. Бо за таке дерево пришиють непогано

3. Іспанка

о_ОКого і куди пришиють?

4. Capitoshechka

За спиляне дерево знаєш скільки нарахувати можуть? Навіть якщо воно росте у власному дворі. І навіть якщо воно засохло... Можуть нарахувати стільки, що без штанів залишитися мона

• Подобається Подобається x 1
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Угу, особенно если соседи-москали стукнут куда надо..
    Я бы тоже не рисковал.
    Надо кучу разрешений и согласований.
    Фирму надо искать.

Удаление деревьев
    [​IMG] Удаление деревьев.т: (; Киев. Спил деревьев и аварийных веток .Кронировка деревьев,санитарная обрезка сада, выкорчевывание пеньков. подготовка участков под строительство,...
    Артули Киев, Украина

Обрезка плодовых деревьев
    [​IMG] Обрезка сада * Формирующая обрезка * Омолаживающая обрезка * Санитарная обрезка Обрезка плодовых деревьев * Обрезка яблонь * Обрезка старых яблонь * Обрезка груши *...
    Артули Киев, Украина

Спил деревьев, обрезка сада
    [​IMG] Предоставляем услуги по кронированию или удалению проблемных и аварийных деревьев. Спил деревьев по частям в сложнодоступных местах. Обрезка сухих веток. Санитарная обрезка...
    Верхотура Киев, Украина

Обрезка сада; формирование кроны; Уход; Фруктовые деревья.
    [​IMG] Обрезка сада, безопасный срез; удаление; кронирование; зачистка; резка ; валка деревьев, а также опасных веток с контролируемым спуском . Обрезка деревьев является...
    Альпинист Киев, Украина

Удаление деревьев
    [​IMG] Наша компания "Спарта-лесоруб," предоставляет професиональные услуги по Удаление деревьев, вырубка деревьев, расчистке участков...
    цена: 10 грн. штука без ндс, опт: 5 грн. штука без ндс
    Спарта Белая Церковь, Киевская область, Украина

Удаление аварийных деревьев
    [​IMG] Удаление деревьев Удаление и спил деревьев – ответственное дело! Заказать спил деревьев в Киеве СПД.»Меридиан» Санитарная...
    цена: 100 грн. штука без ндс, опт: 100 – 100 грн. штука без ндс
    СПД Меридиан Е.В. Киев, Украина

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не мастіть собі мозок. Напишіть листа в райраду, сільраду, МНС, РЕМ і пожежникам. Офіційного...
    І довбайте їх за Законом. Хай розбираються, чиє це дерево...
    І по дереву. Завалити таке дерево Вам стане в тищу-півтори гривень. А ще вивезти... От і рахуйте - стане Вашої вчительської зарплати, чи ні... І різаки промахаються з тим ясеном цілий день чи два. А це обід. З півлітрою. Ще сотня...
    Отак і набіжить.

• Подобається Подобається x 2
  7. Capitoshechka

Тут справа не в фірмі.
    Наведу приклад, свідком якого я був.
    Колись давно, дуже-дуже давно в лісі впало дерево. І лежало воно собі вже кілька років і гнило помаленьку. Вже половина стовбура струхла. І от один з місцевих жителів натрапив на це дерево і вирішив забрати собі на дрова. Приїхав з пилочкою, розпиляв на частини, погрузив... А тут тобі звідки не візьмися - лісники:
    - А хто вам дав право? А де ваші документи? І т.д. і т.п.
    Замордували дядька. От якби він поїхав у лісгосп і виписав собі офіційно дрова, та заплатив гроші.... А так - плати штраф. І нікого не цікавить що це дерево він не спилював, що якби він його не забрав - гнило б воно ще не один десяток років. 2 тижні тому їздив я з братом у ліс по гриби. І скажу я вам стільки сухостою стоїть та лежить гниє, що аж душа болить. Але в нашій дебільній країні за це ще й покарати можуть, якщо ти гнилу гілку з лісу вивезеш.
    Те саме стосується і дерев, які ростуть у дворі. Спіймають - намилять шию. І такі випадки я теж знаю. І нікого не цікавить що це дерево дід посадив особисто своїми руками 50 років тому. Було ваше - стало наше

• Подобається Подобається x 3
  8. Іспанка

Дякую Полковнику, наштовхнули на мудру думку. Шукатиму в тому напрямку.

• Подобається Подобається x 2
  9. Полковник

Полковник миється в бані

В фирме.
    Договор составили - теперь порубочный билет не Ваша головная боль.

10. sakrab

sakrab Member

а де твій аватар? :)