Відповідь: Потрібна дівчинка з хорошим вокалом!! ВС каже своє рiшуче "Нi" "неграм" зi Львова. Пупер доречi, хоч прикол хiп-хоп це европейська струя, а ти плутаєш то з репом мерикоських посiпак. Тай то такий як вони стиль мають це яб сказав навiть дещо попсуватий хiп-хоп, може колись вони дiйдуть до того(пiдростуть) дiйсно зожуть грати пристойну iнструменталку, може навiть шось хардове,або електронне,а так нехай хiп-хопають, аби не гiрше.
Відповідь: Потрібна дівчинка з хорошим вокалом!! хіп-хоп може і європейська “струя”, але реп це просто к**.... я його не люблю.... можу послухати баста раймса, бо просто чувак веселий.... і все... колись слухав багато, в тому числі і білого блондинистого негра, якого негри визнали.... і мальчишнік, і кріс-крос, і бест оф реп... з часом я від цього вилікувався.....
Відповідь: Потрібна дівчинка з хорошим вокалом!! пупер.. але ж слухали ?????? просто вікове... а ЛЛ кул джей було ? а джексон файф ?? а АЙС -ті ??? от тепер в них своя струя.. переростуть в їхніх дітей буде щось інше..
Відповідь: Потрібна дівчинка з хорошим вокалом!! все слухав.... а, пардон, джексон файв тут до чого?....
Відповідь: Потрібна дівчинка з хорошим вокалом!! Дивись на пцочатку теми- там є посилання наїх веб,а заодно i пiсеньку.
Відповідь: Потрібна дівчинка з хорошим вокалом!! послухайте їх композицію і згадаєте ще дві -три групи які використовують такий прийом
Відповідь: Потрібна дівчинка з хорошим вокалом!! Вище я писав ссилку, але спеціально для тебе пишу щераз http://music.lib.ru/editors/editors/t/tnx_zah/
Відповідь: Потрібна дівчинка з хорошим вокалом!! Всьо гууд склад вже оновлений......так що важаю тему неактуальною...
Відповідь: Потрібна дівчинка з хорошим вокалом!! з твоєю агресією, тобі потрібна дівчина з хорошим БОКАЛОМ, щоб ти трохи випив і заспокоївся... :p