Потреба змін на ЛФ

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 кві 2009.

?

що робимо з кармою?

Голосування закрито 27 кві 2009.
  1. відмінити карму цілковито

18,4%
  2. прибрати "пальці", залишити лише терези

6,1%
  3. відмінити карму лише в розділах Мистецтво, Свята і вітання, Кімната сміху, Фото

22,4%
  4. відібрати в "пальців" числове значення

53,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я щось не розумію..зміни на форумі полягають тільки у реформації карми, більше проблем ні в чому немає?Чому до неї така велика увага?Думаю. хто вже давно на ЛФ на її кількість вже й уваги не звертають.А для новачків карма як стимул.
    На одному далекому форумі карму виставляють тільки після 200 постів в серйозних темах(література теж до серйозної теми віднесена).І до того часу поки користувач не набере стільки постів він не може ставити карму іншим, хоча йому можуть

• Подобається Подобається x 5
  2. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

http://www.lvivport.com/pro.php
    Такая характеристика ЛФ должна точно описывать вектор развития форума, данный ему администрацией, не так ли? Разумеется, ЛФ перерос форум уездного города N, выйти на более высокий уровень ему мешает, в том числе и ностальгия некоторых бывалых за минулым. ("Эх, а помнишь, когда нас тут было 25 человек-то всего...", "Йой, так, а зара горлопани нельвів'яни обсіли його...")
    И теперь форум находится где-то между, как гриться "и ни туды, и ни сюды". Администрация тянет форум вперёд, некоторые super moderator`ы назад. Необходимо создать условия для комфортного пребывания различных людей, кроме, разумеется, неадекватных. Давайте жить дружно! (С)

• Подобається Подобається x 9
  3. iso

iso Well-Known Member

Потреба в терезах відпаде. А щодо 150 знаків, Вы шутите, Мих, да?:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  4. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Дуже влучна ремарка. Додам лише, що ця ностальгiя (яка у помiрних дозах є доречною i навiть додає будь-якому зрiлому ресурсовi шарму) може спричинити застой, якщо занадто придiляти неї уваги. Не один i не два мережевих мiсць для спiлкування це доводили -- ще з фiдошних часiв.

I щодо "повiтового синдрому" -- гостро :) Дива взагалi: мiсто Львiв -- осередок багатьох культур, iноземцiв там купа, а от на форумi бачимо подеколи прояви вiдвертої ксенофобiї. :nea:

Крамолу баете, батенька о_О:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  5. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

до чого тут симпатична наївність? ви часто на формі буваєте?
    це я узагальнено сказала. просто з просоня так сі стало. а взагалі я мала на увазі шо статус VIP знову зробить різницю між форумлянами.
    але не завжди контролюється. адже не завжди можна замітити, навіть з людської точки зору.

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звісно, модератори не сидять цілодобово на форумі і відповідно не можуть відрагу реагувати на порушення. Тому можна їм допомагати, зголошуючи пор порушення. Для цього є кнопочка [​IMG]. Правда не знаю чи вона працює..

• Подобається Подобається x 6
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Або такі піктограми:
    "Схвалюю" - великий палець догори.
    "Фе" - середній палець догори. :)

• Подобається Подобається x 12
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

контролюється завжди
    ще не було жодного разу, щоб модератор таке прочитав і не видалив

9. Малесенька

згідна. але фізично прочитати все дуже складно. згодьтесь

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

та я і не заперечую, ви кажете "треба заборонити" , а я вам кажу "вже багато років як заборонено", та ви мені далі щось доводите... ще раз заборонити чи що? :)

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А новий формат сторінки "Бані", на мій погляд, гірше читається, ніж старий.

• Подобається Подобається x 4
  12. Малесенька

та я не доводжу, просто говорю вам про те, що в кожній системі є помилки, які не завши помічаєм. тобто якшо чорним по білому написано, що НЕ МОЖНА то не значить шо кожен цього дотримується.
    от саме ці слова і привели до нашої з вами дискусії.

13. Вадюшка

На цьому? Досить часто (комусь навiть здається, що занадто часто :mocking: ) А до чого було питання? Я таки вважаю, що пов'язувати кармiчнi показники з (не)рiвнiстю на форумi є наївною справою. Або тодi пояснiть, що розумiєте пiд рiвнiстю :)

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

рівність однозначно штука утопічна.. рівність має бути у можливостях, а абсолютна - не в цьому світі... тому і на форумі її бути не може, від субєктизму не відчужиться ніхто, бо він невідємний від людини... однак політика в колективі своєю метою повинна бути направлена на обєктивне і справедливе ставлення..

сама карма не є настільки принциповим і важливим моментом, щоб щодо неї стільки дискутувати, а тут розвели такі гегемонії... з особистим підгрунтям і наболілим... обміняйтесь номерами асі:)

краще б обговорили варіант який найкращий для всіх..
    так як я останнім часом практикую говорити все що думаю, тому висловлюсь - 4 варіанти надані в опитуванні обмежені мій погляд... якісь крайності - або терези або пальці або взагалі забрати... не знаю, може то я якась упереджена..

але якщо чесно, то краще було адміністрації з колегією модераторів прийняти адекватне рішення зважаючи на їх досвід... тут є люди, які форумне життя взагалі ведуть недавно і багато чого не усвідомлюють...

віп підтримую, типове надання послуг, сучасний підхід...

якщо лишати пальці, забирати чисельність карми, то моє ІМХО тут - забирати кількість дописів... по кількості дописів теж складається враження про людину...
    уявіть собі форум без карми - інфо про дописувача - ава, нік і чисельна кількість дописів яка все ж ділить на класи... а тепер уявіть форум без нічого... та рівність котру всі так хтіли... лише у модерів і адмінів пише, хто вони такі, щоб новачки бачили кого слухатися, а так - всі при рівних можливостях:)

ну то моя думка, але з піною в роті відстоювати її не буду:))) бо не принципово:)

• Подобається Подобається x 10
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Була проблема в тому, що модерували форум лише дві, а то й лише одна людина. Така концентрація великого навантаження на кількох особах, явно нічого доброго не несла, відповідно з'явилася думка про те, аби збільшити кількість модераторів, розсіявши таким чином контроль на більшу кількість осіб. Що ж до суб'єктивності модераторів, то взагалі була думка скасування правил. :))) Колись ЛФ чудово існував без них. :)

А закрита реєстрація ні? ;)
    Ми вже це проходили. Ніц доброго з того не вийшло. імхо, якраз ВІП і має сенс, а закрита реєстрація - ні. Так тоді дітлахи будуть одне одному розсилати запрошення на ЛФ, бо їм робити нічого. І що тоді?
    Нема потреби читати ВСЕ. Достатньо перевірити нові дописи й назви нових тем, це багато говорить. :)
    Як на мене, це різні речі. :)

Останнє редагування: 21 кві 2009
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хороша думка.

Пєрємєн трєбуют наши сердца....(В. Цой)

• Подобається Подобається x 3
  17. Liliyah Romanova

Хоч із чимось ви погодилися. :haha:

18. Вадюшка

Та я ж i обговорюю :mocking: Той згаданий п. 4 якраз не карми стосувався.

Останнє редагування модератором: 21 кві 2009
  19. Liliyah Romanova

А яким чином може модерація бути об'єктивною?

Останнє редагування: 22 кві 2009
    • Подобається Подобається x 2
  20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

1) дана гілка саме на таке опитування виглядає (зокрема, ніхто не заважає вам висловити своє бачення потреб)
    2) на рогляд (голосування) першочергово винесено ті питання, що їх можна реалізувати "на вчора"
    3) хочеш занапастити ідею - організуй якомога велелюдніше обговорення.
    3а) якщо цього буде недостатньо - доручи реалізацію чиновнику

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)