Потреба змін на ЛФ

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 кві 2009.

?

що робимо з кармою?

Голосування закрито 27 кві 2009.
  1. відмінити карму цілковито

18,4%
  2. прибрати "пальці", залишити лише терези

6,1%
  3. відмінити карму лише в розділах Мистецтво, Свята і вітання, Кімната сміху, Фото

22,4%
  4. відібрати в "пальців" числове значення

53,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

о_О А хіба 13988 + 2 = 14000??? о_О
    До речі, нема вже кармічної гілки. :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  2. polonyna

polonyna New Member

Абсолютно згідна з вами. Я теж проголосувала за четвертий варіант

• Подобається Подобається x 4
  3. polonyna

polonyna New Member

Дуже добре, що ВЖЕ хоч із цим сміттячком навели порядок, бо подібні теми тут могли тільки подив викликали( м"яко кажучи). ....Мені щойно захотілося в цьому контексті перефразувати один загальновідомий вираз: Скажи мені, ЩО ти пишеш і ДЕ ти пишеш - і я тобі скажу, хто ТИ :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну то ще 11 плюсів.

А гілку одна симпатична дівчинка зробить знову. Щоби мене потішити. Не карайте її!

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Гм... Покарати вас? о_О :)))

6. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я за скасування карми. І пальчиків.

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Проголосував за 4й варіант.

... а ще можна відкрити набір гілок "Вхід в куфайках і кірзаках " , (є ж розділ "Вхід у краватках").Де були би і відповідні теми.В тому числі матюки.Впевнений що серед нас є люди що вживають ці слова.Наприклад - я (мішанка англійських і руских). Полковник теж певно "ні дня без матa"...
    А що би ця тема очі не мозолила , то при вході попередити , і з "вулиці" її видно не буде.А тільки тим хто ввійде.
    Зайшла людина виговорилася і на душі і в сімї спокій.

• Подобається Подобається x 10
  8. mavka

mavka Well-Known Member

:)) і в мене, Патріку, "ні дня без мата" , - як здорово Ви придумали !....

9. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

цілу ніч не спала, ця тема все з голови не виходила. от шо я надумала (тільки строго не судіть)
    1. відмінити карму взагалі. всі ми до неї привикли, нам так зручно, і нашо щось міняти? але якби ми не знали шо карма на нашому форумі існує, ми б якось навчились висловлювати те, що ми говорим за допомогою карми. відсутність карми зробить нас всіх рівними. а переважно за соц. статус люди і боряться.
    2. відмінити послугу VIP, оскільки це той самий розподіл на соц. групи. якщо форумі дійсно потрібні гроші, то пропоную на тому місці відкрити так звану "скриньку пожертв". впевнена що вона дасть результат.
    3. закрити реестрацію. відредагувати список користувачів. заборонити створювати теми накштаут: люди прочитайте до кінця і взнайте як заробити гроші. кожна нова тема повиннна створюватись зі згодоаю сторожили. (адже їх у нас таки багато).
    4. шановні модератори, будласка передивіться перелік тем. видаліть конфліктні теми. (адже їх є досить.)

вроді ніц не забула. все біжу бо спізнююсь на роботу. як шось згадаю то допишу.

• Подобається Подобається x 6
  10. Не згодна. Ви читали вірші, які постить Ромко? Бездумно, здерто, заради карми... У мене навіть язик не повернеться таке сказати. А коли людина просто щось напише аби написати, і в неї 10 плюсиків - це дійсно бездумно і флуд.

• Подобається Подобається x 5
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякую Рівнянину за 14000 (допис у гілці «Радіо One»).

З мене 100 грам і пиріжок!

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да я пошутил, иш переполошились, кстати насчет мух неудачная метафора , имха .....
    согласен, надо в правилах оформить всем кто не согласен с : .............. офф. тогда будет чиваува, хотя в последнее время с этим делом нормально, кстати, среди Львовян даже поразмыслив не могу припомнить "свідомістів титульних" наиболее "своеобразные" это Киев и Забугор + забугорша, те кто откровенно "неадекваты", а вот среди Львовян таких практически нету, так что ущерба Львовскости форуму со стороны добрых гостей нет ....

13. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Пiдтримую. Взагалi, явна кастовiсть на форумi досить псує його стиль.

Яка симпатична наївнiсть :) :)

Що, назавжди? То буде початок вмирання форуму, iмхо.

Останнє редагування модератором: 21 кві 2009
    • Подобається Подобається x 5
  14. gryvul

gryvul Well-Known Member

Начитався я тему про Дивізію і думаю, от би остракізм ввести... І тоді претензії до модераторів знімляться. Або зменшаться?
    Напр: якщо мінусові "пальці" на "5" перевищують плюсові, то пішов дописувач в д...у тобто в баню!

Правда, претензії з`являться, що на ЛФ дідівщина... Але як же без неї, радімої?

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Переполоху немає. :)))
    Просто питання депортації тих, хто хамськи у нашій Кав'ярні гигикає, та ще й плює на шанованих українців, - цілком актуальне. Гадів розвелося задужо.
    Кому хоцця поги-гикати - просю на Ги-гируські форуми.

А крокодил вам не нужен!? (с) Шапокляк

• Подобається Подобається x 7
  16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Скринька пожертв - це найпростіше. Алкаш, коли нічого більш не може придумати, то йде під церкву і з капелюхом просить пожертви. ЛФ не алкаш, навмисно зроблено ВІП, щоб людина яка підтримує форум матеріально, отримала натомість різні функціональні розширення і матеріальний подарунок.
    хм... взаглі-то в правилах чітко написано, що спам заборонений.
    сторожилів (яке класне слово :) ) у нас тепер багато, вони і так сторожать, місцями аж занадто :)

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нормально-нормально! (с) :)))

18. iso

iso Well-Known Member

4-й варіант з поправкою: мінусовий палець за умови пояснення чому.

• Подобається Подобається x 1
  19. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

То буде дубль терезiв.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

о, а пояснення мають бути не менше, ніж на 150 символів - о!

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)